Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Nem mindenkinek felel ám meg ez. Én pl. minden P2P szoftvert legyalultam a gépemről, nehogy véletlenül is elinduljon egy torrent, akár csak tesztelés közben is - és még így is vigyázni kell, nehogy véletlenül más módon elinduljon egy P2P alkalmazás. A tesztelést a szerveren oldom meg, ott CRC-t gyártok és itthon a gépemen már csak CRC-t ellenőrzök.
Igaz, még így is a Voda ajánlata a legjobb és havi 5GB-ig simán lehet torrentezni is.
-
shtml
őstag
Én már 3 hónapja (ill. ez már a 4.) a Vodával netezek itthon is. Havi 5 rugó, ami olcsóbb, mint az egyébként szükségtelen vezetékes telefon és a legolcsóbb ADSL. Na és gyorsabb is nála.
Persze ehhez az is kell, hogy legyen az embernek valahol egy szervere, amelyen a P2P fut...
Akárhogy is nézzük, Tré-Mobile nem is kicsit el van maradva az ár/szolgáltatás aránnyal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged