Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Depression #20 üzenetére
Jogos, érthetetlen...
shtml: Igazából nekem a rendszeres utazás miatt volt szükséges a mobilnet, két előfizetést már nem engedhettem volna meg, így lemondtam az ADSL-t és beruháztam a mobilnetbe. Először paranoiás reakciókkal folyton a forgalommérőt figyeltem, nehogy túllépjem a limitet - természetesen nem sikerült. És mivel eddig jól elvoltam vele, szerintem ezután is így lesz, de a limitnövelés mindig jól jön
Ha valami nagy cumó kellene, akkor azt a munkahelyemen rántom le -
DarkByte
addikt
válasz
Depression #20 üzenetére
Ezt nem értem én sem. Ha pl. 100MB lenne 600 ft körül, az mobilos használatra több mint elegendő lenne, én már megrendeltem volna régen. Gondolom rá akarják kényszeríteni a népet a nagyobb csomagokra, avagy félnek hogy ekkor az emberek túlon túl átszoknának az emailezésre, MSNezésre az SMS és a hangbeszéd helyett. Ennek ellenére a differencia elég durva a kisebb és nagyobb csomagok ára között.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest