- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
attila9988 #149 üzenetére
Ilen gondokba bármilyen disztró alatt belefuthat. Viszont az Ubi nagyon felhasználóbarát.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
hallador #107 üzenetére
Nemtom, én úgy 20 éve foglalkozok pécékkel, és elég sok mindent meg kellett szoknom közben. Ha lehet a Linux-Windows viszonylatban azt mondani, hogy nem windóz, megszokást igényel, akkor bármire. Meg mondjuk én már nem is kattogok ilyesmin. Ha valami helyett mást kell használni, akkor használom azt. Idő kérdése a megszokás. Cégnél windóz van, otthon Linux, nem okoz gondot hogy nem ugyanolyan.
@hemaka : Nemt'om ki csinálja a WoW-ot, de eléggé ügyfélbarát hozzállás, hogy még véletlenül sem a védelmet módosítják, hogy ne riasszon a wine-re
-
-
-
De akinek nem szükséges az Adobe teljes cucca, márpedig sokan vannak ilyenek, annak elég egy Gimp is.
Ráadásul hobbistaként jobban szeretek mindent egyedileg beállítani a képeimen, hiszen nem sorozatban gyártom őket
(Illetve van ugye a bloatware fogalma, ami minden ilyen nagy suite-ot utolér)
-
Elvileg már van egyablakos Gimp
Különben meg nagyon egyszerű a megoldás, Ctrl-b
Különben én pl. azokat a progikat nem szeretem, amik mindenáron adatbázisokat akarnak építeni a képeimből, meg katalogizálni akarják. Megoldom azt magam. A Gwenview tökéletes képnéző (nekem), képet nyit, gombokkal lépked, jobb kattra lehet nyitni szerkesztőben vele.
@rt06 : Nekem bőven elegendő, mezei hobbifotósként. Különben is csak utómunkára használom, nem kifejezett képmódosítára.
Szerintem nagyon sok hasonszőrű fotós csak azért használ PS-t, mert csak azt ismeri, mint képmanipulálót, meg mert ahhoz vannak tutorialok. Meg mert mindenki azt használ.
(Más kérdés, hányan fizetik ki.) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest