Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

Az a bajom vele, hogy rockchip. És mintha az rk3288 2-3 éves is lenne már, talán. Walami miatt nem terjedt el, közel sem annyira, mint a 3188. Na, az egy kritikan aluli vacak volt, pedig rengeteg kinai tabletbe azt pakolták, mint ahogy minipc-kbe, tv okositó androidos kütyükbe is. De a 3188-hoz adott android egy hulladék volt. Vagy tojtak az optimalizálására, vagy volt valami hardveres korlátja a 3188 soc-nak nem tudom, a papiron sokkal gyengebb mediatek telefonom röhögve körbealázta a tabletemet.
    Minipc-kben a 3288 helyett az amlogic s802 terjedt el. Az viszont jó, nekem mai napig szépen muzsikál (és filmet is jáccik :) ) a tv alatt.
    Nem tudom, az Asus mire gondolt ezzel a hardwarrel. Talán a linux jobb hozzá, mint a droid, nem tudom, de nálam a rockchip elvesztette a bizalmat azzal, hogy a 3188-al szerelt tabletek a 4x1.6GHz ellenére szinte használhatatlanok voltak. Wolt belőle nekem is vagy 3 féle (cube, wayteq, pipo), de nem és nem.

Az is igaz, amit masok írtak, hogy a málnát nem a bivalyerős hw adja el, hanem a hozzá tarzozó közösség. Egy új eszköz ezt nem tudja egykönnyen felülmúlni.

Új hozzászólás Aktív témák