Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kBika
csendes tag
Gondolom nem árrésre mentek
-
zozzo72
aktív tag
Még a végén trónfosztás lesz?
-
kaliczrob84
tag
Megmondom őszintén, nem nagyon értem. Oké, nagyon olcsón adják a jó vasat, de a szoftver az borzalom. Óriási nagy katyvasz az egész, szinte már-már használhatatlan. Próbálkoztam vele, de annyira idegesítő volt, hogy az hihetetlen. Minden lépést megcsináltam, hogy az adott programot ne lője ki a háttérből, erre simán kilövi a lelakatoltakat is. Ha veszek mondjuk 3 féle kiegészítőt, akkor 3 külön app-ot kell letölteni hozzá. Ha frissítéssel kijavítanak egy bug-ot, jön helyette 3 másik, és lehetne még sorolni.
Szóval értetlenül állok az eladási számok előtt. -
janeszgol
félisten
válasz kaliczrob84 #3 üzenetére
A második mondatod a válasz. Sokan ma is így vesznek telefont. Kinek mi a fontos.
Játékra mondjuk jó. Talán azt a játékot, amivel éppen játszol nem lövi ki.
(Viszont mást már lőtt ki előtérből.)Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
moleculez
veterán
Rokonnak is többet ért a hajmennyisége, mint a Xiaomi. Közelség érzékelő hop működött hol nem, hol fel tudott venni hívást hol nem, meg rengeteg apró bosszantó hiba miatt eladta, azt vett egy iPhone 12-t. Teljes a lelki békéje.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
Smiro
senior tag
Pár éve a MI8-at használom, global stabillal, amit írtál, abból semmit nem érzékeltem idáig. Az éjszakai fényerő az elején problémás volt, talán a 3. frissítés oldotta meg. Nem kellene általánosítani szerintem, mert nem valós az infód. Szerintem.
-
sohajda90
tag
Olyan idegesítő, hogy ezt a hírt minden évben lehozzák. Az Apple mindig csak 3Q-ban ad ki telefonokat (kivéve tavaly a SE-t), míg a Xiaomi egész évben ontja magából az újabb készülékeket. 2Q-ban mindig kevesebben vesznek iPhone-t, mert akinek nem nagyon muszáj, inkább megvárja, hogy 3Q-ban már az új modellt vehesse meg ugyanannyiért, akik meg minden évben megveszik az aktuális iPhone-t, azok eddigre már beszerezték az új modellt.
3Q-ban előrendelésekkel úgy lesöpri majd őket az Alma, hogy ha kétrétgörnyednek se hozzák be őket év végéig...csak tényleg nem értem miért kell ezt minden évben eljátszani. Mintha februárban leközölnétek egy hírt, hogy "idén többen mennek a hegyekbe síelni, mint a tengerpartra pihenni", ja mert épp annak van szezonja...[ Szerkesztve ]
-
mindthecrap
aktív tag
válasz sohajda90 #12 üzenetére
Nem tudom mennyire olvasol híreket de mindenhol ez megy sajnos a médiában, ez ment a COVID terén is: hétfőn meghal 7 ember, aztán kedden három, akkor nagybetűs szalagcímek "FELÉRE ZUHANTAK A HALÁLOZÁSOK" aztán szerdán meghal 11 ember és már jönnek is a címlapok "SOKKOLÓ: egy nap alatt négyszerésere nőtt a halottak száma!!4!!!4"
Kontextusban soha nem beszélnek a dolgokról, hogy pl két hónapja még napi 300 ember halt meg, és mekkora siker még a napi 11 is.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
joey04
titán
aról nem volt már korábban hír, hogy az almát egyszer már beelőzték? engem az lep meg hogy ennyire gyorsan a samu nyakára léptek. mi lenne ha nem csak ímmel-ámmal foglalkoznának a kínain kivüli piaccal? netán még az miui-t is renbe tennék?!
-
Smiro
senior tag
válasz kaliczrob84 #11 üzenetére
Attól függ, milyen hibák. Mert az Applehez képest nyilván, több a hibalehetőség, mivel nem zárt rendszer, így természetes, hogy esetleg az ezer progi valamelyike okozhat gondot. Ezek szemben az Apple futtat 100 (ne lovagoljunk most a darabszámon) saját programot, ami nyilván kompatibilis azzal a pár eszközzel, amit mellesleg eléggé aranyáron annak az itteni fizetéshez képest. Szerintem a kettő nem összehasonlítható, illetve az Apple emiatt más telefonnal sem. (Mármint, hogy mennyire stabil a rendszer)
[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
Nos igen, a Xiaomi szepen kitoltette a Huawei altal hagyott urt.
Saor Alba
-
kaliczrob84
tag
Itt olvashatsz kedvedre a hibákról: https://mobilarena.hu/tema/miui-rol_altalanossagban/friss.html
Az iphone pedig valóban drága. De ha azt nézed, hogy pl. a 6s megkapta az ios 15-öt, ami a HETEDIK verziófrissítése volt, akkor már nem olyan drága az iphone. 7 év alatt minimum 2 androidos telefont elfogyasztasz, de inkább többet, ami így már drágább, mintha iphone-t vennél.[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Mr Anderson #4 üzenetére
Akkor a Samsung toronymagasan vezet. Majdnem duplannyi készülékkel van jelen, mint a Xiaomi.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
beastars
tag
A mennyiség mindenek felett. Talán ez illik erre a hír cikkre. Jó most büszke lehet magára a Xiaomi. Szépen le fedték a Huawei kiesést. Bár ha lehetne választanom? Akkor inkább Apple mint 1. Xiaomi. Irom ezt mint Samsung s20 fe tulajként. Rengeteg a szoftveres, és hardveres hibák a xiaominál
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz kakuk.tamas #18 üzenetére
A Gsmarena szerint idén a Samsung 26, a Xiaomi 30 készüléket dobott a piacra eddig.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Juhaszatti #20 üzenetére
Ne azt nézd. Hanem az összes jelenleg elérhetőt. Ugyanis ebben a kimutatásban se a frissen megjelent mobilok vannak.
A GSM Arena más számokat dobál mint a 91mobiles, talán mert az utobbi oldalon az adott telefon összes verzióját listázza a kereső.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Kérdés ki fog még nyerni a Huawei "bakijából"?
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Noukoum
veterán
válasz kaliczrob84 #17 üzenetére
Hány olyan embert ismersz aki akkor vett 6s-t mikor az csúcs volt és a mai napig használja?
Egyébként nem lenne baj ezzel a gondolattal ha a felhasználók nem 1-2 évente cserélnék a készülékeket. És persze igen, adott hogy én ne tegyem csak akkor ott van technológiai fejlődés. Egy iPhone 6s ma már minden szempontból egy elavult készülék a mai flagshipekhez képest. Ami természetes valahol, csak akkor nem nehéz belátni azt hogy nagy kompromisszumokkal jár a használata korából adódóan. Ennél sokkal nagyobb probléma a mesterséges? avultatás. Eltelt majdnem 6 év, én ugyanarra használom a telefonomat, ugyanazokat az alkalmazásokat használom mégis sokkal lassabb az egész. Ez így nem korrekt, nem azért veszek flagshipet hogy aztán 5 év múlva kevesebbet tudjon (legyen az droid vagy ios). Mert azt azért senki sem szokta hozzátenni hogy jó a 6s de általában másodlagos telefonnak, mamának gyereknek kutyának stb. Mert ha elkezded használni rájössz hogy nagyon nem fluid, nagyon nem 2021 a sebesség.
Először is egy 6-7 éves telefonnál elég valószínűtlen hogy nem lesz semmi hardveres baja. Ez jobb esetben garis ügy, rosszabb esetben nem. Mostmár van 3 évi gari, de pl. a 6s-nél még kevesebb volt. Tehát nyugodtan lehet ezzel is kalkulálni. Minél tovább használsz egy terméket annál valószínűbb hogy széttöröd, kijelző csere nagyon drága. Persze tudom ne ejtsd el. Akkumulátort viszont fix hogy cserélni kell többször is. És emellé jönnek a szoftveres betegségek melyet vagy javítanak hamar vagy nem. Szoftver ugye zárt, tehát esélyed sincs igazán magadnak megoldani. És akkor ott van ez a lassulás. Én nem azt mondom hogy az android jobban megéri, csak azt hogy ez a 7 év egy készülék vs 7 év több készülék egy borzasztó buta megközelítés.[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
beastars
tag
Hány olyan embert ismersz aki akkor vett mi5s .Amikor az csucs volt és a mai napig használja. Talán ebböl is lehetne nézni a dolgokat. Bár a Xiaomi mi5s 2016 jelent meg ,ha jol tudom. Szoval még ebben is jobb az Apple. De lehene igy is kérdeznem melyiket választanád ? 7 éves Apple vagy 7 éves Xiaomi. És akkor mindjárt más a téma , a akkumulátor meg a szoftveres témában teljesen igazad van.
-
Szerintem ezek a HA-k feleslegesek. Én is használok régebbi termékeket, de amint lehet fejlesztek, mert nosztalgiából nem érdemes sokáig megtartani ezeket, max az asszonyt.
Én ha választanék, egyértelműen droid, de csak azért, mert nem áll a kezemre az iOS.
Ami megszokás kérdése persze, és minden ember más és más.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kíváncsi lennék,mikor lesz tiltólistára rakva USA jóvoltából?
Mert hogy valami fog történni az tuti. -
Noukoum
veterán
Szó sem volt róla hogy valaki 7 évig akarna egy mi5s vagy Xiaomit használni. Pont ezt írtam, "senki nem akar" ilyen régi telefonokat használni a fenti okok miatt. Talán most egy 12 pro / max 3-4 évig fluidan használható lesz a kellő ram és háttértár miatt. Max az animációt fogják picit megnyírni, de az legyen a legkevesebb ha közben gyors.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
hroberto
veterán
Negyedik Xiaomi - m nyúzom, a MIUI topikban is jelen vagyok, úgyhogy biztosan állíthatom, hogy nem sok köze van a valósághoz az általad leírtaknak. Szimplán általánosítasz.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Ha használtad, akkor tudod milyen, ha nem akkor tapasztalat nélkül állítasz valamit ...
Ami viszont akkor szakmailatlan....
De itt igazából nem egymás győzködéséről szól a dolog
Neked akkor nem felel meg ( lehet nem is használtad) , lapozzunk, használd azt, ami neked jó.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Go, Xiaomi, go! 🧡
Xiaomi 13T
-
Örni
senior tag
Jelenleg egy kicsit több mint 4 éves Redmi 4x-et használok, nálam rendben teszi a dolgát, sajnos leejtettem és törött képernyővel használom egy ideje, így hát megérett a váltásra, reménykedtem, hogy valaki kihoz egy kompakt telefont, de nem nagyon akarózik
Szóval rendeltem egy Poco-t. Miuival sincs bajom. Az Alma meg húzza le magát.[ Szerkesztve ]
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
munnergep
senior tag
Jelenleg egy Xiaomi Mi 10T Pro 5G-t használok. Ennyire ócska, semmirevaló, szemetem még nem volt. Soha többé xiaomi, soha többé miui. Előtte egy Galaxy A71 volt, az minden, de tényleg minden szempontból különb telefon volt.
Megvárom az őszt, hogy mit mutat az apple, aztán viszlát xiaomi, miui."I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
MODERÁTOR
-
Smiro
senior tag
válasz Viktor0610 #38 üzenetére
Ja, kb olyan, mint a "szarafranciakocsi". Amennyit én olvastam a témában: user megveszi a telefont. Az első dolog, hogy irány a topik: hogy lehet témázni, feloldani, a gyári helyett másik szoftvert felrakni, mert a gyári alapból szar, hamarabb jön frissítés, stb. Aztán kiderül, hogy a felrakottnak is van baja, igaz, szebb és haszontalanabb, mint a gyári, de hol ez, hol az akad, omlik össze. Utána jön az eladom ezt a szart, soha többet saomi, soha többet Miui. Ja wazze, ha nem piszkálod, még ma is jó. Hát az Apple telefont nem lehet buzerálni, az tuti jó lesz. Csak akkor építsd újra a gépparkod is routernél kezdve, mert már ott elkezdődik a probléma a wifinél, egy rohadt csengőhangot nem lehet pikpakk változtatni és a többi programról ne is ejtsünk szót.
-
kaliczrob84
tag
Úgy látom nem megy a szövegértés. Olvasd el az első hozzászólásomat még egyszer, aztán talán rájössz, hogy használtam-e vagy nem. Ha sokadszorra sem tudod értelmezni, akkor kérj segítséget.
A OnePlus watch fórummal kapcsolatban pedig mások írták, hogy mekkora szar, úgy, hogy nem is látták még közelről. Én pedig pont ezt róttam fel nekik. Így tehát a nagyon okos
"Javaslom a saját hozzászólásod. Nagyon igaz erre a helyzetre is"hozzászólásod értelmezhetetlen. Állítasz rólam valamit, amit meg akarsz erősíteni egy másik dologgal. Csakhogy az a másik dolog tökéletes ellentéte annak, mint amit állítasz.
Ha ennyire nem megy a szöveg értelmezés, akkor miért nem kérsz még valakit, hogy magyarázza el? -
válasz kaliczrob84 #40 üzenetére
Értem, én kérek elnézést. :)
Jobb, ha nem futunk ezzel feleslegesen. Nem volt neked való. Ennyi. Szerencsére ebben nincs több.
De legalább át tudod érezni a helyzetet
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Pontosan ezen ment keresztül rokonom, ahogy mondod. Mondjuk a wifi router nem tudom hogy jön ide arra pont nem allergiás az iOS, néhány egzotikus esettől eltekintve.
Némi mérlegelés után arra jutott, hogy inkább legyen atomstabil telója ami megbízhatóan működik, parasztvakito MIUI featurjei.
Persze kinek mi. Azóta vissza se nézett az androidra.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
PA80
tag
Kinek mi válik be! Én kétszer adtam esélyt a Xiaomi-nak, az egyik telefonon MIUI, a másikon Android One rendszer futott. Őszintén szólva, nem tudom eldönteni, melyik volt a rosszabb... Így esett a választás a családban már jól bevált Samsung-ra még 2019 őszén és egyáltalán nem bántam meg a döntést. A OneUI nekem szinte atomstabil, még az adott típus topicjában olvasott hibákat sem tapasztalom. Nem hibátlan, de egy Xiaomi-hoz képest ég és föld! Ha legalább mégegyszer ugyanennyit elketyeg így a telefon, mint amennyi ideje megvan, már bőven megérte az árát!
-
top3
tag
Szia , te egy igazi mobil (l)user lehetsz , ha konkrétumok nélkül szakértesz .
2020 BF nél vettem jóáras I11-et , Mi 9 lite -ról váltottam (ma is megvan) kb. 1 hétig gondolkodtam , hogy visszaküldöm 14 napon belül - ennyire éreztem sz*rnak a Xiaomi-t ès az MiUi-t .
Picit olvass MA teszteket is mielőtt fröcskölsz 😔 -
ProEvoFan
nagyúr
Igen. A szoftver néha nincs a helyzet magaslatán, de nem vészes, ahogy itt sokan előadják.
És igen, jó lenne ha Samsungtól átvénné az első helyet, akkor talán megszűnne a sok(k) túlárazott Samsung telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Smiro
senior tag
válasz #40993792 #42 üzenetére
Úgy gondolom, hogy az Apple telefon teljes kihasználásához célszerű laptop, óra, füles, stb. beruházása, hogy ki tudd teljes értékűen használni, vs Android, ami bármilyen más eszközzel elketyeg. Nyilván nem arról van szó, hogy veszel egy Apple telefont és muszáj bármit venni a használatához, de mondjuk egy bármilyen fülessel nem biztos, hogy müködik fog. Középső lányom képviseli a családban ezt a vonalat, így látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ázsia Expressz 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lightyear - befektetési app
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tippmix
- További aktív témák...
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen