- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
moleculez #55 üzenetére
A fórumozók zöme még meg sem érkezett a termék már azt várja hogy hány órát kell várnia a bootloader nyitásra. Ez pont olyan mint amikor valaki szétfikázná az ios-t azért mert a fejlesztői bétákban vannak komoly hibák. Én 3 évig használtam Xiaomi telefonokat (azaz többet), de pont annyi baj volt velük mint más készülékekkel. Szerintem közel sem olyan rosszak mint amennyire rossz a hírnevük. Az almások pedig pont ezt csinálják (mint ahogy minden márkának a hívője is ezt csinálná) most is, csak a problémákra és hiányosságokra azt mondják hogy nem zavarja őket. Mert mindenki a saját választását akarja igazolni, az a tökéletes.
-
Smiro
senior tag
válasz
moleculez #43 üzenetére
5 antennás kínai router volt használatban, abból sem az olcsó fajta, közel 30 ezresbe fájt webshopból. Fiók lakó lett, mert az egyik lányom Apple cuccai (telefon, laptop és levetett laptop) nagyon nem találta a wifi jelet, holott az összes más eszköz rendesen működött bárhol a házban. Van néhány különböző eszköz, mint más háztartásban is. Mérgemben váltottam 3 db wifi Strongra, azóta már senki ilyen gond nincs. Ja, a lányom közben más országban dolgozik, így évente egyszer elégedett... De ebbe belefutottunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest