- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
munnergep
senior tag
Köszi, de van amin nem lehet segíteni
#38 Viktor0610:
2, úgy mint kettő alkalmazás van letöltve a playből, nincs egyéb app.
Telefonálásra alkalmatlan, mert a közelség érzékelő elcseszett tervezés. Csak akkor nem aktiválódik a képernyő, ha folyamatosan függőlegesen és kizárólag egy ponton tartom a fülemhez a telefont, mozdulatlanul. Minden egyéb esetben a beszélgetés végén kiderül, hogy épp kit hívtam közben vagy kinek küldtem smst... (nincs rajta sem fólia, sem tok)
A SD865 olyan módon tud belassulni, hogy néha a céges redmi 4a is nevetgél picit... emiatt minden másnap reboot kell. Még sok egyéb apróság, ami egyszerűen gányolt szoftverre vall.
Az akksi ideje az viszont pazar, le a kalappal.Régebben sokat romoltam, főztem is, kernelt is fordítottam (talán még sem user error
), az utóbbi 2-3 évben mindent a gyári szoftverrel használok, nem mókolok, mert felesleges. De most már megint kedvet kaptam hozzá, hogy talán mégis lehet ezzel a telefonnal kezdeni valamit, mert ez így siralmas. Úgyhogy tegnap eu rom kipróbálva, lineage kipróbálva, de a telefonáláson semelyik nem segített
Talán tényleg hibás készülék.
Volt nálam 2 hétig egy iPhone 12, az teljesen "out-of-the-box", beájultam tőle. De sajna elvi kérdés, hogy telefonért nem fogok vagyonokat fizetni.
-
kaliczrob84
tag
Úgy látom nem megy a szövegértés. Olvasd el az első hozzászólásomat még egyszer, aztán talán rájössz, hogy használtam-e vagy nem. Ha sokadszorra sem tudod értelmezni, akkor kérj segítséget.
A OnePlus watch fórummal kapcsolatban pedig mások írták, hogy mekkora szar, úgy, hogy nem is látták még közelről. Én pedig pont ezt róttam fel nekik. Így tehát a nagyon okos
"Javaslom a saját hozzászólásod. Nagyon igaz erre a helyzetre is"hozzászólásod értelmezhetetlen. Állítasz rólam valamit, amit meg akarsz erősíteni egy másik dologgal. Csakhogy az a másik dolog tökéletes ellentéte annak, mint amit állítasz.
Ha ennyire nem megy a szöveg értelmezés, akkor miért nem kérsz még valakit, hogy magyarázza el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest