- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
moleculez #55 üzenetére
A fórumozók zöme még meg sem érkezett a termék már azt várja hogy hány órát kell várnia a bootloader nyitásra. Ez pont olyan mint amikor valaki szétfikázná az ios-t azért mert a fejlesztői bétákban vannak komoly hibák. Én 3 évig használtam Xiaomi telefonokat (azaz többet), de pont annyi baj volt velük mint más készülékekkel. Szerintem közel sem olyan rosszak mint amennyire rossz a hírnevük. Az almások pedig pont ezt csinálják (mint ahogy minden márkának a hívője is ezt csinálná) most is, csak a problémákra és hiányosságokra azt mondják hogy nem zavarja őket. Mert mindenki a saját választását akarja igazolni, az a tökéletes.
-
Noukoum
veterán
Szó sem volt róla hogy valaki 7 évig akarna egy mi5s vagy Xiaomit használni. Pont ezt írtam, "senki nem akar" ilyen régi telefonokat használni a fenti okok miatt. Talán most egy 12 pro / max 3-4 évig fluidan használható lesz a kellő ram és háttértár miatt. Max az animációt fogják picit megnyírni, de az legyen a legkevesebb ha közben gyors.
-
Noukoum
veterán
válasz
kaliczrob84 #17 üzenetére
Hány olyan embert ismersz aki akkor vett 6s-t mikor az csúcs volt és a mai napig használja?
Egyébként nem lenne baj ezzel a gondolattal ha a felhasználók nem 1-2 évente cserélnék a készülékeket. És persze igen, adott hogy én ne tegyem csak akkor ott van technológiai fejlődés. Egy iPhone 6s ma már minden szempontból egy elavult készülék a mai flagshipekhez képest. Ami természetes valahol, csak akkor nem nehéz belátni azt hogy nagy kompromisszumokkal jár a használata korából adódóan. Ennél sokkal nagyobb probléma a mesterséges? avultatás. Eltelt majdnem 6 év, én ugyanarra használom a telefonomat, ugyanazokat az alkalmazásokat használom mégis sokkal lassabb az egész. Ez így nem korrekt, nem azért veszek flagshipet hogy aztán 5 év múlva kevesebbet tudjon (legyen az droid vagy ios). Mert azt azért senki sem szokta hozzátenni hogy jó a 6s de általában másodlagos telefonnak, mamának gyereknek kutyának stb. Mert ha elkezded használni rájössz hogy nagyon nem fluid, nagyon nem 2021 a sebesség.
Először is egy 6-7 éves telefonnál elég valószínűtlen hogy nem lesz semmi hardveres baja. Ez jobb esetben garis ügy, rosszabb esetben nem. Mostmár van 3 évi gari, de pl. a 6s-nél még kevesebb volt. Tehát nyugodtan lehet ezzel is kalkulálni. Minél tovább használsz egy terméket annál valószínűbb hogy széttöröd, kijelző csere nagyon drága. Persze tudom ne ejtsd el. Akkumulátort viszont fix hogy cserélni kell többször is. És emellé jönnek a szoftveres betegségek melyet vagy javítanak hamar vagy nem. Szoftver ugye zárt, tehát esélyed sincs igazán magadnak megoldani. És akkor ott van ez a lassulás. Én nem azt mondom hogy az android jobban megéri, csak azt hogy ez a 7 év egy készülék vs 7 év több készülék egy borzasztó buta megközelítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen házat vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest