- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én november óta egy Mi 10 Pro-t használok elsődleges telefonnak. "Ellenfele" egy iPhone Xs. Azt váltotta, vagyis azt taszította le másodtelefon státuszba. Szóval nálam pont a Xiaomi indul előnyből. Amikor a Xiaomi működik, akkor jobb készüléknek tartom, jobban szeretem használni. Csak sajnos gyakran van vele gond. Olyan gond, amit másoknál is olvasok. Lehet, sőt biztos, hogy van amelyik android hiba, de sok egyértelműen xiaomi gond. Saját használatra összeszedtem a tapasztalataimat, de röviden: értesítések, fájlkezelés, automata képminőség, mobilfizetés, rendszer stabilitás, gesztusvezérlés (főoldalra visszalépés bizonytalansága, hiányzó funkciók (egykezes kezelés, pip), és héhány app nem jól kezeli, szükre stb sáv jelenik meg fent vagy lent egy vékony részen) és egy új dolog, a térerő, avagy net. Van egy hely, ahol gyakran megfordulok mostanában, szar a térerő, de iPhone-on csak belassul, a Xiaomin viszont megmakkan a net. Valamiért nem vált tornyot amikor nagyon kéne. Gondolom ez is hangolás kérdése, amit gyárilag szarabbul oldottak meg, én meg rootolni nem akarok, hogy ezen javítsak. És ezen kívül még volt kb 8-10 dolog amit egy gyors fórumkeresés megoldott, ilyen iPhone-on is lehet aki elsőre próbálja, ezt nem hozom fel.
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #38 üzenetére
Inkább az szokott kiderülni, hogy a xiaomi fanok a belső körükben tudnak a hibákról, de kifelé nem kommunikálják, védve a szent tehetent. Én is 9 hónap alatt felfedeztem elég sok hibát, és rákeresve mindegyikről van szó itt a fórumon, yt-n, redditen, xda-n, stb. Még terjed is egy sablon válasz ezen a fórumon is, ha valami nem megy: "Hát, ez a Xiaomi együttható. Vagy megy, vagy nem." Szóval nem kell 3rd party app, user error, hibás termék. Az miui van tele buggal és ha olyat fogsz ki, ami mekesíriti a mindennapi használatot, akkor születhet ilyen vélemény.
-
joey04
titán
aról nem volt már korábban hír, hogy az almát egyszer már beelőzték? engem az lep meg hogy ennyire gyorsan a samu nyakára léptek. mi lenne ha nem csak ímmel-ámmal foglalkoznának a kínain kivüli piaccal? netán még az miui-t is renbe tennék?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- AliExpress tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Villanyszerelés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest