- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #38 üzenetére
Inkább az szokott kiderülni, hogy a xiaomi fanok a belső körükben tudnak a hibákról, de kifelé nem kommunikálják, védve a szent tehetent. Én is 9 hónap alatt felfedeztem elég sok hibát, és rákeresve mindegyikről van szó itt a fórumon, yt-n, redditen, xda-n, stb. Még terjed is egy sablon válasz ezen a fórumon is, ha valami nem megy: "Hát, ez a Xiaomi együttható. Vagy megy, vagy nem." Szóval nem kell 3rd party app, user error, hibás termék. Az miui van tele buggal és ha olyat fogsz ki, ami mekesíriti a mindennapi használatot, akkor születhet ilyen vélemény.
-
Smiro
senior tag
válasz
Viktor0610 #38 üzenetére
Ja, kb olyan, mint a "szarafranciakocsi". Amennyit én olvastam a témában: user megveszi a telefont. Az első dolog, hogy irány a topik: hogy lehet témázni, feloldani, a gyári helyett másik szoftvert felrakni, mert a gyári alapból szar, hamarabb jön frissítés, stb. Aztán kiderül, hogy a felrakottnak is van baja, igaz, szebb és haszontalanabb, mint a gyári, de hol ez, hol az akad, omlik össze. Utána jön az eladom ezt a szart, soha többet saomi, soha többet Miui. Ja wazze, ha nem piszkálod, még ma is jó. Hát az Apple telefont nem lehet buzerálni, az tuti jó lesz. Csak akkor építsd újra a gépparkod is routernél kezdve, mert már ott elkezdődik a probléma a wifinél, egy rohadt csengőhangot nem lehet pikpakk változtatni és a többi programról ne is ejtsünk szót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest