Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
-
-
tildy
nagyúr
Felvettem jopar videot, es fenykepet, amit vissza is neztem. Mitobb le is toltottem parat, meg indulas elott.
Aztan a fesztivalon a 3. napon egyszer csak azt mondta a kameram, hogy memory card error.
Ezek utan minden otthoni gepunk formazatlan 1 GBos kartyanak ismerte fel (16GBos alapbol) , legalabb 5 fele programot megprobaltam, koztuk a transcend recoveryjet is, mind azt mondja nincs adat a kartyan, vagy nem tudja olvasni.
Formazni sem lehet.Pont ahogy irjak ->se irni, se olvasni nem lehet. Es kb tenyleg 3-4GB adat lehetett rajta, amikor feldobta a pacskert...
-
JoeYi
őstag
és mikor derült ki hogy nincs kép rajta? Csak otthon, vagy már útközben is? Mert furi hogy semmit nem tudsz visszaállítani róla, általában visszanyerhetőek a képek ha nem lettek felülírva értelmetlen dologgal.
Én ezzel jártam sikerrel egyszer: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest