Hirdetés

Aktív témák

• Mr. Y

őstag

válasz 426os #152 üzenetére

Efelől tök 8, hogy újra van e indítva, mert már kielemeztük azt is, hogy előbb cseréljük le az adott eszközt, mintsemhogy bármiféle komplikációt észrevehessünk vagy létrejöhessen.

Én nem láttam olyan eszközt, melyen a Wi-Fi szünet nélkül tovább ment volna 3 hónapnál. Nincs bizonyítékom.
    Van, aki itt azt állítja, hogy őneki tovább megy. Bizonyíték?

A processzormagokat leírtam.

És de! MANAPSÁG (és azon a szón nagy a hangsúly) vannak előre meghatározott élettartamok a számítástechnika minden területén. Marketing z egész. Aki ezt a dolgot nem látja be, az tényleg vak.

Mivel nem tudok hirtelen linkekkel dobálózni, így mondjuk azt, hogy a tanult tudásom a saját teóriám.
    Nem akarom senkire sem rákényszeríteni ezt a teóriát, de ha támadják, én megvédem!

De kész röhej, hogy csak azért vannak támadások, mert nincs link..

Lehet, ezt az információt a tévéből vettem, lehet egy tankönyvből, mondhatta egy professzor vagy olvashattam valahol, egy újságcikkben, weboldalon.
    Azt is elmondtam már, nem hiszem, hogy ti mindannyian az összes tudásotok forrását ismeritek...

De akkor vegyük teóriának! Ennyi! Szubjektív vélemény!
    Kössetek már bele egy iskolai tanárba, hogy hol a link, vagy mivel támasztja alá 100%-ig, hogy a majmoktól származunk, vagy hogy miért pont ilyen az élet kialakulása!
    Nekem pl nem bizonyította be a biosztanárom, hogy miért mozog és hogyan a zöldszemű-ostoros "ostora"

Aktív témák