- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
válasz
lsebestyen #199 üzenetére
A legelső androidom, 6 évvel ezelőtt egy kínai A3000es títupú tévés készülék volt. Hatalmas hangot kapott, mert a single-core-os processzorának sebessége elérte a 400MHz-t. Rendszere maximum a 2.1 volt.
Na az a telefon soha Nem dobta el a wifit. Szóval tévedtem, találkoztam olyannal -
-
válasz
Csapoati #188 üzenetére
Cube és nem Cubot!
Ez két külön márka!
De egyébként nyílván nem az alap memóriát tripláztam.
Először is kell egy kellően gyors küldő SD kommunikáció, egy patríciókra bontott Flashmemória külön formázásokkal és android programozás!
De pont veletek miért is osztanék meg részinformációkat?
Úgy sem hinnétek, mert link-elni sem fogok! -
Minden nagy tudóst elméletei alapján diliházba zártak.. Ma meg? Az ő elméleteikre támaszkodunk..
Másik;
Bemegy a néni a rendőrségre;
- Biztos úr! Feljelentést szeretnék tenni!
- Ok?
- Ellopták az utcán a táskámat, melyet a nagyanyámtól örököltem!
- Bizonyíték, videófelvétel?
- Nincs, nem kamerázom az életemet!
- Akkor ez szhopóka, viszlát!
- Nade...
- Pofázunk? Mindjárt bevarrom!
- De..
- Igen? Honnan vegyem, hogy nem maga lopta és utána állítása alapján tulajdonították el magától?Tisztára ilyenek vagyok!
Mint a magyar Rend őrei...
-
-
válasz
Dr. Romano #176 üzenetére
Na várj!
Értelmet véltem felfedezni kommentedben!
UPC netem van!
Ez befolyásolja ennyire? -
-
Kommentedben beemelted a válaszomat is, miszerint ÉN nem találkoztam még olyan eszközzel.
Galaxy Note 3-amon nem tudom, meddig ment, gyakorlatilag 3-4 naponta újra kellett indítani.
Sony Xperia E4-emen 5-6 nap után szállt el a Wi-Fi.
Doogee Nova készülékemen a 3. hónapban vált le a hálózatról.
Cube Talk7x U51GT-C8-as táblagépem úgy 2,5 hónap után.
Mondjuk a ZTE Blade III-asomon nem tudom, mennyi volt. -
válasz
Depression #169 üzenetére
Érdekes, de miért hinném el? Jah, csak azért nem, mert a ti logikátokat használom, miszerint ezt is csak egy ember írta...
-
válasz
Dr. Romano #167 üzenetére
Te se vagy százas...
Nem fogom megírni.
Sem pedig keresni..
Mert arra a bizonyos kérdésre sem kaptam választ. Nemhogy az előtte lévőre.. -
-
Ma már feltettem egy kérdést többször is, de valahogy nem jött rá válasz. Hogy miért? Mert az általatok megadott válasz magatok ellen szólna.
Erre itt van egy másik, erre sincs válasz.
Nem találtam konkrétumot. Mert ugye a gyakorikerdesek.hu oldalnak sem hisztek, hiszen azt is csak emberek írják... -
Nos, legyen egy nagyszerű kérdés!
Ha hozok egy linket, amely ugye egy olyan weblapot tartalmaz, amelyet egy ember (vagy emberek) készítettek. Ti miért hinnétek neki(k)? Ő(k) is csak leírják, alá nem támasztják! Akkor miért is hinnétek neki(k)? -
válasz
Depression #158 üzenetére
Tanulj meg helyesen írni, azután oktass ki...
A saját teóriám (ezek szerint) számomra nem baromság!
És megmondtam, nem fogok helyettetek kutakodni. Itt mindannyian azt írtátok, ti tudnátok linkkel alátámasztani mindent.
Hát, erre csak egy példát láttam... (közben szerkesztetted, 2! gratulálok, jár a keksz)
Üzeneted értelmetlenségéből kinyert valamennyi értelmességre választ adtam -
válasz
Depression #156 üzenetére
Ismét több üzenetből összevágott részinformációk, melyek szókiforgatást eredményeznek.
Neked többet nem válaszolok, nem vagy rá méltó.
Emiatt hülyeség és szókiforgatás az egész.
Ráveszed a másikat, hogy ellentmondást találjon önmagában, mikor az leírta, hogy talált és ez a helyes...
Na ezt hívják szándékosan pofátlannak, gerinctelennek, vagy politikusnak!
Melyiknek érzed magad? -
Efelől tök 8, hogy újra van e indítva, mert már kielemeztük azt is, hogy előbb cseréljük le az adott eszközt, mintsemhogy bármiféle komplikációt észrevehessünk vagy létrejöhessen.
Én nem láttam olyan eszközt, melyen a Wi-Fi szünet nélkül tovább ment volna 3 hónapnál. Nincs bizonyítékom.
Van, aki itt azt állítja, hogy őneki tovább megy. Bizonyíték?A processzormagokat leírtam.
És de! MANAPSÁG (és azon a szón nagy a hangsúly) vannak előre meghatározott élettartamok a számítástechnika minden területén. Marketing z egész. Aki ezt a dolgot nem látja be, az tényleg vak.
Mivel nem tudok hirtelen linkekkel dobálózni, így mondjuk azt, hogy a tanult tudásom a saját teóriám.
Nem akarom senkire sem rákényszeríteni ezt a teóriát, de ha támadják, én megvédem!De kész röhej, hogy csak azért vannak támadások, mert nincs link..
Lehet, ezt az információt a tévéből vettem, lehet egy tankönyvből, mondhatta egy professzor vagy olvashattam valahol, egy újságcikkben, weboldalon.
Azt is elmondtam már, nem hiszem, hogy ti mindannyian az összes tudásotok forrását ismeritek...De akkor vegyük teóriának! Ennyi! Szubjektív vélemény!
Kössetek már bele egy iskolai tanárba, hogy hol a link, vagy mivel támasztja alá 100%-ig, hogy a majmoktól származunk, vagy hogy miért pont ilyen az élet kialakulása!
Nekem pl nem bizonyította be a biosztanárom, hogy miért mozog és hogyan a zöldszemű-ostoros "ostora" -
válasz
pető bá' #150 üzenetére
Szerintem elég érthető volt most ahhoz, hogy azok, akik megkérdőjeleznék még ezek után is, találnak benne kulcsszavakat, melyek alapján rákereshetnek.
Vagy ez itt fitoktatottak alapján elég okosak ahhoz, hogy kitalálják ezen szavakat.
A Google a barátotok.
Ha ennyire lusták is vannak itt, hogy maguk rákeresni nem fognak, rám ne várjanak, -
válasz
Depression #148 üzenetére
PopóArc! (hogy csúnyán ne beszéljek!)
Te komolyan nem vagy képes figyelmesen követni bármit is..."Az telefonok okosodása egységesen arányos az emberek butulásával"
Nos, ez rád kib@szottul igaz!
-
Végig olvastam az elejéről és rájöttem, hol a hiba. Egyrészt nem voltam elég világos, másfelől nem írtam oda a feltételeket, amelyekben igaz az állításom.
Hogy ne kelljen az előző üzenetekre alapoznom, megpróbálom előről kezdeni, világosan megfogalmazva. Úgy, hogy belekötni se lehessen. Csak arra kérlek benneteket, kedves fórumtársak, hogy figyelmesen olvassátok ezt, ne felületesen és kötekedésre készen, mint az eddigieket.
Működési idő, befolyásoló tényezők;
Vegyünk alapul két számítógépet, melyeknek előre meghatározott működési élettartama azonos, minden apró alkatrészét beleszámítva. Hogy egységesek legyünk, vegyünk mindennek 20%-os processzorhasználatot és 50%-os RAM használatot, a háttértár felesleges jelen esetben. A 20%-os processzorhasználat azért kell, mert így munkában van, de nincs túlterhelve, az 50%-os RAM használat szintén, mert folyamatos 90% fölötti használatnál (ahogy a processzornál is) az élettartam csökken, de most az egységre törekszünk.
A két számítógép közötti különbség csak annyi, hogy az egyik élete végéig megy, megállás nélkül, a másiknak pihenőket adunk, használjuk normál számítógépként, éjszakákra kikapcsolva.
Hogy melyik megy el tovább? Ez pusztán attól függ, milyen időszámításban mérjük.Élettartam;
Az a számítógép, amely nap-mint nap újra van indítva, megszegi a kikötéseket. Bekapcsolásnál ugyanis egyfelől többet tölt be RAM-ba, mint amennyi lesz benne a rendszer felállása után, másfelől a processzor túllépi a 20%-ot. Ebben az esetben annak a számítógépnek nagyobb az élettartama, amelyik állandóan megy.
Emberi időszámítás;
Azon számítógép, mely állandóan megy, habár élettartamra hosszabb, viszont külső szemlélőként kevesebbet bír. A különbség lehet hetek, vagy hónapok, a két elhalálozás között, de így nézve a pihenő-idővel-ellátott gép bírja tovább.
Táblagépek esete;
Egy táblagépben vagy mobiltelefonban a rendszer fogja feladni előbb. Előbb vagy utóbb lesz olyan program, amely beragad, így többmagos processzorok esetén lehetséges, hogy a magok működése pár pillanatra megborul, de ez az energiahasználaton mindenféleképpen meglátszik.
Ha olyan esetet nézünk, ahol a System-en kívül minden időnként manuálisan újra van indítva, akkor lehetséges, hogy a rendszer kibírja a végtelenségig. De ez csak akkor!, ha a mellékes programok időnként ki vannak lőve.
Egyébként nem találkoztam még olyan eszközzel, amelyen a Wi-Fi ne szórakozott volna 2-3 hónap után maximum!Remélem, hogy most érthetően és világosan fogalmaztam!
Eddigi téves hozzászólásaimért elnézést kérek, de még csak cáfolatok sem érkeztek tőletek, melyek miatt visszaolvastam volna és átgondoltam volna az egészet.
Ha úy vesszük, ez olyan mint az Amerikai egyetemeken a vita óra. Az osztály együttes tudásával és véleményével óra végére az adott témát teljesen helyrerakják és kiszűrik a felesleges információkat!
Úgyhogy gratulálok! Összeraktuk! -
-
Szerintem nemlétező logikával azok rendelkeznek, akik az utóbbi sok-sok kommentben még mindig folytatják azt, amit lezártam, de egyetlen eddig sokszor feltett kérdésemet közben meg nem válaszolják. Nem fogom ismételni magam, enyiszer nem, de látom, ti igen. Most is jött egy idézet, ami vagy már féltucatszor volt.
Én nem vagyok képes elhinni mindazt, hogy ti mindannyian tudjátok az összes tudásotok forrását.
A google-s témát is kielemeztük már, de te megint csak egy részletet emelsz ki belőle, holott tisztán és világosan ott van ugyanabban a válasz.
Szóval kinek nincs logikája?
Mindazoknak, akik folytatják és újra és újra beidézik ugyan azt a megválaszolt részletet.
De persze válasz sehol...Feltételezzük, hogy beküldök egy hiteles forrást mindarról, amiről beszéltem #74
Akkor ti itt mindannyian bocsánatot fogtok kérni tőlem?
-
válasz
Depression #124 üzenetére
Csak annyira, mint ellenpéldaként a bekrepált gépem!
-
válasz
Depression #110 üzenetére
Van vagy annak 8 éve..
-
-
-
Többféle szervizbe vittem és mindenhol ugyan ezt mondtál. Sajnálom, nincs róla számlám.
Párszor leírtam, hogy honnan van a tudásom és azt is, hogy nincs meg minden link.
Keress rá az elte képzési weboldalára, csodát fogsz látni.
Én nem mondtam, hogy biztos nekem van igazam, csak azt, nekem ez a tudásom, amit támogatok.
Ti jöttök az ellentétével és támadtok félmondatokkal.
Mintha diliházban lennék egyedüli normálisként.
Mert a normálisan megfogalmazott és eddig egy tucatszor feltett kérdésemre senki nem adott választ, érdekes...
Elfogadom, ha tévedek, de nem bizonyítottatok ti sem, hogy nektek higgyek, mint ahogyan ti sem hisztek nekem alátámasztások nélkül.
Csak támadni tudtok, de értelmességet produkálni..az itt felhalmazott kommentek alapján csak annyira vagyok maximum hülye, mint ti egyenként!
Olvasd át és láss te is!
Ne csak mutogass!Szálka-gerenda effektus, említettem már
-
válasz
#57638400 #99 üzenetére
Ti most nem pontosan ugyan ezt csináljátok?
Ha nem hiszitek amit mondok, hát ne hidjétek, engem nem érdekel!
De akkor ne támadjatok és minősítsetek ti sem senkit azért, amit elhisz és állít, vagy hogy megvédi az elképzeléseit, meggyőződéseit (mielőtt erre a szóra rákérdeznétek; írtam, sok esetben beszélek tapasztalatról /és nem, nekem csak 1 gépem ment tönkre folytonos bekapcsoltság miatt, tabletem még nem, mert pár hetente újraindítom, így nem tudom, mit produkálna/) és azt a részét a tudománynak, amit elhisz! -
-
-
válasz
Depression #91 üzenetére
Az üzeneted második felében van valami, az első fele pedig egy újra feltett már megválaszolt kérdés. Már megint!
Olvasd a kommenteimet! Ne csak a felét #74
-
válasz
#57638400 #85 üzenetére
Vagy féltucatszor kezdeményeztem már a téma lezárását, de ti folytatjátok. És még én pihenjek?
Tudod milyen idegesítő, mikor egy mondat egyik felét (CSAK AZ EGYIKET) kiragadják és beírják újra, hogy ez hülyeség, holott a mondat másik fele ad rá magyarázatot, hogy nem az?
Ismét feltett kérdések...
-
-
-
Hm... szókiforgatások és javítás előtti kimásolások..
Arra kérdezel ismét rá, amire már válaszoltam...De mindegy. Vegye mindenki viccnek, humornak ezen bejegyzés összes kommentjét. Ha ezzel végre vége lenne az értetlenségnek.
Akkor vegyetek trollnak, vagy bánom is én, nevessetek csak (magatokon is, a ti kommentjeitek is itt vannak ám tele minden jóval, mint mikulás puttonya), de fejezzük be a már megválaszolt kérdések újra feltevését!
Ez már idegesítő, nem vicces... persze, külső szemmel még mindig az.A tudomány egy fiktív dolog. Mindenki azt hiszi el belőle, amit akar, ez szubjektív véleménye mindenkinek.
Én ezt hiszem el, ennyi. Látszik, van, aki egyetért (ők már kiszálltak a beszélgetésből) és vannak, akikben kételyek merültek fel.
Nem vagyok sem tanár, sem hittérítő, sem tudományos prezentációt nyújtó tudós. Egyedül a saját véleményemet írtam le és álltam ki mellette, válaszoltam a támadásokra.
Ezt miért nem tudják itt sokan felfogni?Attól, hogy van egy véleményetek, van egy dolog, amit másként képzeltek el vagy nem hiszitek el a Holdraszállást, attól nem másokat kell leszólni, amiért ők igen.
Qrvára nem vagyok szerény, tudom magamról. De nem én vagyok itt az egyetlen...
Szálka-gerenda effektus, miért folytassuk ezt még és meddig?
lugsi! Örülök, hogy jót mulatsz ezen és sikerült "bearanyozni" a napodat!
-
válasz
Dr. Romano #78 üzenetére
Önértékelések mind...
-
-
válasz
Dr. Romano #50 üzenetére
Tudásom java része az internetről származik, többi a suliból. Sajnálom, de nem tudom az összes helyet, ahol olvasgattam, volt, hogy véletlen csöppentem bele egy témába és érdekes volt, így az elejétől követtem.
Akkor most végleges lezárásként összegzem az összes eddigi elhangzottakból az igaz tényeket, nem csak saját kommentjeimből.
A számítástechnika minden alkatrészének van egy bizonyos feladata, működése és határa.
Egy adott feladat elvégzésére egy számítógépben valóban a rendszer ossza ki a készleteket, tehát mondja meg, ki mit csináljon, de ő fogja megszabni azt is, ha egy többmagos processzor nincs a legjobb teljesítményében, akkor hogyan csinálja tovább, feltűnés nélkül. Ez esetenként 1-1 feladatra vonatkozik és ritka jelenség. Egyedül akkumulátoros készülékeknél észrevehető 1-1 ilyen kiugrás, energiafogyasztása révén. Egy asztali PC-n soha nem fogja senki látni, mert folytonos áram alatt van. Így egy asztali számítógép esetében teljesen mindegy, újra-e van indítva, vagy sem.
Egy telefon vagy táblagép esetében a legelső jel a Wi-Fi, amely nem képes csatlakozni a hálózathoz. Itt még csak a Wi-Fi-ről van szó, semmi másnak nincs elege, de azt is írtam, hogy ez csak abban az esetben igaz, ha folytonos Wi-Fi használatról beszélünk.
A processzor élettartama valóban azért nem érdekel senkit, mert előbb cseréli le eszközét, mintsemhogy bármi baja lenne. Ettől függetlenül a non-stop használatnál meglátszik (vagy -hat), az akkumulátor üzemidőn. Ez nem azt jelenti, hogy egyre gyengébb és gyengébb, kevesebb ideig fog menni, hanem azt, hogy 1-2 alkalommal észrevehetőn gyorsabb a merülés, használattól függetlenül.
1-1 processzormag leakadását elősegítik a külső tényezők, mint egy beragadt program, vagy egy ki-nem-lőtt alkalmazás, melyről nem tudunk. Egy szóval sem említettem, hogy önmagától fogja és dől ki. Azonban a folytonos áram-alatt-levés elősegíti az élettartam csökkenést, de ezt elemeztük több ízben is, előbb cseréljük az eszközt, mint hogy ezt észrevennénk.
Egy flash-memória esetében valóban az írhatósága veszik el, ha úgymond "lejár a szavatossága", de az adatvesztés ugyan-úgy fent áll, természetesen ezt is elősegíthetik külső forrásból eredő okok.
Nagyon ritka esetben a folytonos használat esetén maga a rendszer is megborulhat. Ez it attól függ, mennyire van megterhelve és mennyire van tele az általa használt meghajtó. Ha egy 120GB-s winchester van a gépünkben, melyen 115GB foglalt, esélyesebb, hogy a rendszer huzamosabb használatnál kékhalált haljon. És itt nem Hardverről van szó.Egyszóval ritka eset, hogy bármilyen komplikáció feljöjjön huzamosabb idejű használat esetén, de előfordulhat!
Én mindössze ennyit akartam mondani a legelejétől kezdve!Ne csodálkozzatok, hogy már én sem láttam, mit írok a támadásaitokra.
-
Írtam már... Nem vívok elmei háborút fegyvertelenekkel!
A mai világban még egy lemezes winchester is képes adatvesztésre, úgy durván 5-6 év után!
Anyám laptopjáról egyik napról a másikra eltűnt 17GB adat és rendszervisszaállítás sem segített. Ezután a gép azt írta, hogy a benne lévő winchester max kapacitása már csak 304GB -
-
válasz
Dr. Romano #56 üzenetére
Bocsi, de a professzorok nem írnak linkeket a táblára.
Ezek szerint köztetek egy hívő sincs, mert a bibliában nem találkoztam még linkel.
És nem ítélek könnyen, sem magas lóról. De ez az üzeneted is azt bizonyítja, értetlen vagy és szókiforgató.
Itt már magatokat viszitek lejjebb a létrán, én órákkal és vagy egy tucat kommenttel ezelőtt lezártam a témát.
Ti folytatjátok! -
-
válasz
Dr. Romano #50 üzenetére
Te sem jártál egyetemre.. Mint ahogy ezek szerint itt senki!
Pl az ELTE informatika karán tanulnál ilyenekt.
De hadjuk is. Egyrészt ez már nem az a téma, amibe írunk (komment, ehhez fórum kellene), másrészt hiába közlök tényeket, szerintem már csak direkt szórakoztok szókifordításokkal.
Mint már írtam, de most átfogalmazom; aki hülye az is marad! Aki csak saját kárán tanul, annak hajrá, remélem van rá tanulópénze.
A mai világban valóban előbb váltunk eszközöket, mintsemhogy "lejárjon a szavatosságuk", de ettől függetlenül ami tény, az tény. Lehet, valakit nem veszélyeztet, de van, aki csak tudásvágyból is, elfogadja a konkrétumokat. -
Ez felesleges komment volt, révén, igazad sincs, ez már a mondatodon látszik.
Elég mélyre vagyok ásva a témában mind hardverileg, mind szoftverileg, sőt, programozok is erre a platformra.
De mivel a Google egy adattár, így nem csak az androidról tud sokmindent!
Sőt, egy kereső, nem is adattár, tehát gyakorlatilag nem tud semmit.
Amire te gondoltál az a Google központ, ahol ÍRJÁK az android rendszert IS! többek között.
Az pedig rengeteg emberből áll, kik más és más részre szakosodtak. Tehát elképzelhető, hogy egyik-másiknál jobban ismerem a rendszert, mert az csak egy részére szakosodott, miért foglalkozna a többivel?! -
válasz
Dr. Romano #39 üzenetére
A magok megosztott munkája (nem multitask, együtt dolgozás) úgy néz ki, hogy egy adott feladat elvégzésére szükséges energiát megosztják, így a magok egyenként kisebb frekvenciával képesek végrehajtani a feladatot.
Konkrétan nem tudom, mi zajlik le az adott magban, mikor leesik a teljesítménye, de ha egy megosztott munka esetén a "rá eső részt" nem tudja teljesíteni, akkor nem dolgozik tovább az adott feladaton.
Ilyenkor a többi mag gyakorlatilag elosztja egymás között a kiesett mag feladatait, tehát megnövekszik frekvenciájuk a nagyobb teljesítmény elérésének érdekében. Ezért nem vesz róla tudomást a felhasználó.
Ez nem azt jelenti, hogy az adott mag nem működik tovább, csak abban az adott feladatban nem fog részt venni. Ettől függetlenül az energiát megeszi, így a többi mag megemelkedett teljesítménye miatt a fogyasztás megnő.
Ennyi.
A többi feladatban ugyanúgy részt vesz -
-
"De én úgy gondolom hogy többet károsodik attól ha nagyobb teljesítményen van járatva és nagy hőmérsékleten van huzamosabb ideig."
Valóban, attól nagyobb valószínűséggel károsodhat.
Viszont mint minden technikai eszköznek és alkatrészenek van egy üzemideje. Ha ez letelik, vége. Természetesen ez a tervezett elavulásnak köszönhető, de az más téma.
Minden esetre minden, hangsúlyozom MINDEN tönkretehető az üzemidejének lejárta előtt. És a folyamatos felhasználás az egyik tényező, ami ezt az időt csökkentheti.
Egy villanykörte esetében az vesz el az életéből, ha minél többet van kapcsolva. Mert a fűtőszál melegszik és lehűl, de nem edződik meg, mert csak gáz veszi körül. Ezért gyengül és a gyakori kapcsolásoktól veszít üzemidejéből.
Egy processzor esetében ez másként van. Illetve minden flash memória esetében. Ha egy Pendrive-ot úgy használsz, hogy folyamatosan be van dugva a gépbe és szünetmentes tápod van, akkor annak élete maximum 6-7 év, ha kihúzza addig. Ha pedig csak használathoz dugod be, akkor 10-15 év is lehet. Ez persze független az írásól, olvasástól. A flash memória amúgy nem tönkre megy, inkább törlődik és veszít a teljesítményéből.
Egy processzor esetében is hasonló az eset. Nem a bitek akadnak össze. Hanem például egy idő után a magok nem dolgoznak úgy együtt, mint régen, lassabb lesz egyik-másik, és mivel ott van a többi, így ez nem fog feltűnni a felhasználónak, de ajánlok egy CPU figyelőt használat közben, az megmutatja a frankót.
Szóval, sok minden befolyásolhatja egy alkatrész üzemidejét és a folytonos használat az egyik azok közül, melyek csökkentik ezt az értéket. Ezért kell neki pihenőt adni. 5 percet egy héten kibír mindenki... de a készülék élettartama sokat nőhet tőle. -
-
... Nem voltam elég világos, igaz?
NEM A RENDSZER OMLIK ÖSSZE, NEM A RENDSZER MIATT AJÁNLOTT AZ ÚJRAINDÍTÁS!
Egy régebbi típusú gép kevésbé igényli ezt, de Quad-core-os meg Octa processzorok igénylik a pihenést!Mindenki úgy tesz, ahogy maga gondolja. Vagy elfogadja a felhasználó a jó tanácsot, vagy úgyis tapasztalja saját bőrén!
Csak nem mindegy, milyen árú készüléknél...Egyébként igen. Minden pihen benne.
-
válasz
#51736960 #21 üzenetére
Egészséges ha minimum hetente ki van kapcsolva 5 percre.
Persze, nem részletekben...
Komolyan nem piszkálódni akarok, inkább figyelmeztetni.
Ezt az esetet is, mint sokmindent tapasztalatból mondom el. Nekem például egy asztali PC-m szállt el emiatt.
De ez is számítógép és ott sem a winchester adta meg magát, vagy a rendszer! -
Teljes mértékben tisztában vagyok az android minden tulajdonságával.
Nem zaklatni vagy megsérteni akartalak, pusztán vannak tények, melyekről jobb, ha tudsz az androiddal kapcsolatban.
Mint írtam először is, persze, lehetséges. De a kritériumok megtartása nélkül nem nagyon.
Feltételezzük, valóban sikerült ez. Elment internettel 10.000 órát a gép és 1 percet nem pihent.
Láttam már rendszereket ennyi ideig menni, de nem is a rendszerrel van itt a legnagyobb gond.
A folyamatos, több, mint egy évig tartó használat a gépet hardveresen vágja haza.
Ezek már számítógépek!!! Ezt senki ne feledje! Határozottan egészségtelen ez rájuk nézve.Egyszóval, én a helyedben örülnék, mint majom a farkának. De nem azért, mert neked eddig elment, hanem mert eddig nem vágtad téglává vele!!! Ha egy igazán hozzáértő emberke (Mint pl Mr. Y) látja ezt a cikket, melyben te büszkén mutatod, mit produkál a géped, ő sem megdicsérni fog.
Gyakorlatilag azzal dicsekszel, hogy hogyan haladsz a géped tönkrevágásának irányába. Mint azok a dúsgazdag hülyegyerekek a YouTube-on...
Mégegyszer; Nem megsérteni akartalak, hanem felvilágosítani! Ha még használni szeretnéd sokáig azt a gépet, hagyd pihenni. Sem a processzornak, sem a RAM-nak/ROM-nak nem tesz ez jót! Gyakorlatilag a lelkét nyüstölöd. Persze, ő nem fogja kimutatni, hogy már a f@sza ki van, de ha nem csak felhasználó szinten lennél, értenéd a jeleit, amit biztos vagyok, hogy produkál, arra nézve, hogy nem ártana egy reset...
-
válasz
Just_Reboot #16 üzenetére
Az első képemnél build.prop, a második esetben tévedtem, ott nem lehet kezdőértéket megadni build-módra, de system.img szerkesztés és fastboot flashelés, preloader.ini és usrdata.img mentéssel csináltam.
Ehhez már mélyvíz kell, hogy megismételdMajd lehet, nyitok róla egy topic-ot.
Pontosan privátba gyere, melyik érdekel, ifjú padawan
Ui.: Android 5.fel szükséges hozzá, minimum, az ilyen műveleteket abban tanulmányoztam (9.2.7)
-
-
-
Had kérdezzem meg, ez idő alatt hányszor neteztél rajta és mennyi volt belőle wifi illetve mobilnet?
Csakmert!
Az android is, mint olyan egy számítógépen futó operációs rendszer. Mint bármelyik rendszer, képes elmenni ennyi ideig gond nélkül (miért is akadozna, a RAM megtisztítja önmagát), de kritériumokkal. Állandó wifi használattal a gép elmegy 1,5-2 hónapot (a jobbak), majd ha belebolondulsz sem lesz többet wifin neted, csak készülékújraindításnál.
Folyamatos mobilnetnél ez a szám kisebb.
Tehát 2 módszer van arra, hogy ezt megtehessük;
1. Net nélkül
2. Csalással. Tudom, hogy lehetséges, magam is rengeteg dolog végett követtem el ilyet; Build.prop módosítás. Egyszerűen a számlálóban átírjuk a kezdőértéket 0-ról. Vagy gyorsított mérést állítunk neki, vagy letiltjuk az időzóna szinkronizálást és elkezdjük pörgetni az időbeállítást.
Van azért 3. mód is; photoshop.Melyik módszerrel küldjek százezer órás működést a 2015 08 26-án megjelenő telefonomról, melyet szeptember közepe óta használok?
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest