Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz GypsFulvus2 #6 üzenetére

Miért is vagyok tévedésben?

Ad1: Nem állítottam az első két részről, hogy olyanok, mint TES sorozat, illetve a Skyrim.

Ad2: A fejlesztők valahányszor a Witcher 3 open-world sandbox jellegéről beszélnek, folyton kikötik, hogy semmi köze a Skyrimhez, ez teljesen más, közben felsorolnak egy csomó olyan attribútumot, mely a Skyrimre is jellemző. Jelen pillanatban amennyit tudunk róla, az alapján számomra nem körvonalazódik markáns eltérés. Azért mert hangsúlyosabb lesz a fő sztoriszál és a side questek kevésbé, attól még véleményem szerint nem fog sokban különbözni.

Azt is szeretik hangoztatni, hogy itt morális választások elé kerülünk, melyek majd befolyásolják a történetet... hát ha a Skyrimben nem volt több tucatnyi ilyen döntés és elágazás, akkor valamit nagyon félre kellett értenem.

Persze majd csak a tényleges játék közben jönnek majd ki a különbségek. Biztosan lesznek, de most még csak az ilyen nyilatkozatokból tudunk bármit is. A fent általam kukázott idézetben csupa olyan kijelentés van, mely cáfolja azt, hogy ez tök más lesz, mint a Skyrim. Mondhatnának több konkrétumot olyan elemekről, melyek tényleg mások lesznek.

• Stauffenberg

nagyúr

"Nehéz nem emlékezni a Skyrimre. Viszont a mi hozzáállásunk a játékhoz teljesen más. Amit ők létrehoztak az egy nyílt világú szerepjáték. Az amit mi készítünk - egy történet orientált nyílt világú szerepjáték. Nekünk mindig is a történet volt a fő szempontunk. Történet alatt nem csak azt értem, hogy mi megy végbe, hanem a döntéseket és azok következményeit, morális problémákat, jó vagy rossz minőségű NPC-ket. A velük való találkozás után megértitek majd, hogy kik ők és miért teszik azt amit tesznek. Nekünk ez a legfontosabb."

Már nem azért, de ez teljes bullshit. Azt mondja nem olyan lesz, mint a Skyrim, erre felsorol egy csomó tulajdonságot ami egy az egyben igaz a Skyrimre is. Nem mintha bánnám, mert az utóbbi időben a Skyrim világa volt a leginkább magával ragadó szerintem.

"Az amit mi készítünk - egy történet orientált nyílt világú szerepjáték."

Akárcsak a Skyrim.

"Nekünk mindig is a történet volt a fő szempontunk."

Akárcsak a Skyrim.

"Történet alatt nem csak azt értem, hogy mi megy végbe, hanem a döntéseket és azok következményeit, morális problémákat, jó vagy rossz minőségű NPC-ket."

Akárcsak a Skyrim.

"A velük való találkozás után megértitek majd, hogy kik ők és miért teszik azt amit tesznek."

Akárcsak a Skyrim.

Félreértés ne essék. Szerintem ez az irányvonal jó, ez lenne a legjobb ami a Witcher világával történhet. Csak akkor ne kommunikálják azt, hogy ez teljesen más lesz, mint a Skyrim (vagy a többi TES). Mert az elhangzottak alapján nem csak nem különbözik, hanem egyenesen onnan veszik át ezeket az elemeket.

Egyébként várom. Én még csak most kezdtem bele. Karácsonykor megvettem az összes Witchert Steam akcióban és csak most jutottam el odáig, hogy neki is kezdjek. Az első öt percben magával ragadott, utoljára a Skyrim vagy a Mass Effect volt ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák