Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Forestal

tag

Sziasztok Srácok! Segítséget kérnék.

Felraktam a HELL v.1.128d krissz200 kolléga segítségének hála innen.:
    [link]

A következő a hibajelenség: 4 karim is van és rendszeresen járok úgy, hogy amint a 15-ös pályáról Diablo pályára lépnék a töltés kb egynegyede után kidob a játékból. Majdnem mindig ott de volt hogy Warlord végeztével a lejáratba jutás után tette ezt.
    + olyan is előfordult párszor a katakombákban hogy visszanézek később és elcsúszik a pálya. Egy ajtó odébb kerül a semmibe, ahol meg van ott nem nyitható és mögé fal kerül :F
    Ez utóbbi zavar kevésbé, de az első hiba az igazán frusztráló.
    Nem tudom mi lehet az oka.
    Teljesen szűz installációt csinálok. A Diablom gyári.
    letöltöm a "THdata.mor v1.110" -t aztán kicsomagolom rá 7zippel (mert azzal vannak összecsomagolva) a v1.128d upgrade filét. 4-5 fájlt felülír az eredeti THE HELL-ből ugyan de ez gondolom normális. pld. StashTH.dll, Storm.dll, SmackW32.dll
    Régebbi 2010-es The Hell-el nem tapasztaltam ilyet.
    Nem csaltam semmit ebből a verzióból indított szűz karakterem mindeggyik. A tárgyak is mind innen vannak, csak egymásnak adják át néha kölcsönbe a karijaim.
    Nem szeretnék újabb verziót mert ez az utolsó olyan verzió ahol még lehet bárhol menteni és bármikor town portálon távozni.
    Nagyon hálás lennék hathatós segítségért, mert már 38-as karim is van köztük.

Új hozzászólás Aktív témák