Hirdetés
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer81
csendes tag
-
Pedrosso
csendes tag
a bagó pénz a cuccokért nem bug, hanem egy sima "ez van"
a legtöbb varázscuccot nem éri meg beazonosít se Cain-nel se a banyától vett reliccel, mert kevesebb lóvét kapsz érte mint a beazonosítás költsége

ez főleg a játék elején van így.
én addig nem is tudtam pénzt harácsolni amíg nem találtam egy varázsbotot amivel be tudtam azonosítani a varázscuccokat.
bizony-bizony, nem könnyű.... -
douranga
csendes tag
GYárilag ilyen vagy náállam bugos a thehell: mindent nagyon olcson vesz meg töllem pl egy varázsköpeny +5 mindenhez 32goldért tudom eladni egy gyógyitalt énmeg 300goldért veszek.
Ja és megvan a csontvázkirály már ha ez az volt. nemkellett hozzá lemenni hanem egy külön szobában volt.
-
douranga
csendes tag
Annak idején psx-en diabloztam s akkor volt csontvázkirály. most hogy pc-n küldöm nem telálom pedig már vagy 5ször kezdtem újat. Mi alapján dönti el hogy berakja e vagy sem?
-
Pedrosso
csendes tag
A Hell clicker egy hasznos program ami megkíméli az egered és az ujjizületeid
A readme file-ban pontoson le van írva a használati utasítás, de leírom ide is
Feltelepíted vagy csak kicsomagolod a diablo könyvtárba és elindítod a progit, a "settings" pontban beállítod a klikkelések közötti időt pontosan 200-ra. FONTOS: utánna elindítod a játékot, betöltöd az aktuális mentést nyomsz egy escapet majd kilépsz a windows-ba alt+tab-al és ekkor kattintasz az install clicker fülre. utánna visszalépsz a játékba és folytatod. nálam ad a gép egy olyan hangot mint a beragadó billentyűknél szokott. a program olyan jeleket kült a játékba mintha klikkelnél a az egérrel tehát elég nyomvatartani az egérgombot és a karaktered folyamatosan támad/megy/felszedi a cuccokat a földről stb. Kb Ennyi. -
Archer81
csendes tag
Nem vagyok benne biztos mit értesz online fejlesztgetés alatt. Ha arra gondolsz, hogy az új verziók miatt new game-et kell nyomni, azt mondom nem érdemes minden egyes verziót lefrissíteni, ha nincs kedved azonnal újra kezdeni. Mostanában úgy alakul a dolog, hogy van amikor 1 hét alatt 8 frissítés van, máskor meg 10 nap alatt 1. De te akkor frissíts, amikor neked jól esik, hiszen ezek a frissítések 99%-ban apróságok, a mod alapvetően kiforrott munka.
Én július óta ismerem Mordort, ezt te is megnézheted az angol fórumon ahol szintén Archer vagyok. Sajátos ember, különleges, időnként morózus stílussal. A nickneve tökéletes választás volt, meg kell hagyni. -
douranga
csendes tag
Köszi az ösztönzést. Mind a nyelvre mind a hackelásre.
Szerintem nem próbálkozo a hellfireból magyaritni mert tuti nem műkszik. meg nem is tudom hogy tudnám összemixelni a két filet, hogy ami közös csak azt frissitse ami meg más az maradjon. ha valaki tudja hogyan kell ilyet az irja már meg mert amugy érdekelne.megéri online fejlesztgetni vagy a frissitések miatt ugyse jutok sokáig??
te ismered ezt a palit aki ezt csinálja?
-
Archer81
csendes tag
Nem a fordítással van gond, hanem a mennyiséggel, meg a módszer hiányával. Szvsz nem is igazán fontos ez - hiszen pont ez a jó kifogás a játékra: tanulok angolul. Nem? Az angol tudásom jelentős részét játékokból szedtem össze én is. És igen: eleinte nagyon pocsék minden szót előlapozgatni. De ha vállalod a dolgot, hamar elkezdesz haladni. A motivált tanulás fél siker!
Oroszra sincs honosítva a TH (Mordor orosz), hát akkor még magyarra....
Ami a Hellfire magyarítás alkalmazását illeti én nem próbálkoznék vele, mert nem fognak egyezni a dolgok. A TH rengeteg kód optimalizálást is tartalmaz, tehát sok kód nem ott van benne, ahol a Hellfire-ben volt. De ha megpróbálod számolj be a tapasztalatokról. Biztos vicces lesz. :-)
Az arany és egyéb áthozását illetően azt gondolom, hogy max. az arannyal próbálkozz! A tárgyak adatai is abszolút át vannak írva, szóval nem sok sikert jósolok a dolognak.
Néhány nap alatt fel tudsz építeni egy olyan karit, amelyiknek már nincs szüksége "import cuccokra"!
-
douranga
csendes tag
Ahha értem. Tehát a Gilliennél tárolt cuccok más karaktereknél is ott lesznek. hmm érdekes...
Jó! tehát az müködőképes ha átmentek egy hellfire-s karakteremtől pízt, potiont Gillienhez.A hellfire magyaritását nem nem lehetne áthozni??
legalább egy részleges honosításra
Szivesen segítenék de nemsokat értek az angolhoz kiszótárazni meg szopóka -
Pedrosso
csendes tag
Magyarítás???? Kövezzetek meg, de mit nem lehet a diabloban érteni?!?!
-
Archer81
csendes tag
Magyarítás sajnos nincs a tervek között még hosszabb távon sem. Ekkora munkát még ha tudnánk hogyan csináljuk, akkor sem tudnék egyedül felvállalni.
Nem egészen értem hogy akarsz két Diablót futtatni egyszerre. Két karaktert azt lehet külön, egymás után, aztán ha úgy alakulnak a tárgyak Gillian elérhető minden karinak. Így tudsz egyik karitól a másikhoz átpasszolni hasznos dolgokat. Ez biztos így is marad. Viszont SP - MP között nem működik, külön van a két stash mentve. -
krisz200
csendes tag
szevasztok a hell ben nekem ha berakok 1 karival 1 dolgot gilian-hez akkor megjelenik minden karakteremnek és már raktam át gladitól mágusnak könyvet és működött és ez maradhatna így a frissítésekben na csá
-
Archer81
csendes tag
Szia,
Nincs magyarítás, van viszont magyar nyelvű readme, azt kérlek olvasd el. Külön figyelmeztet, hogy semmiképpen se próbálj máshonnan karaktert importálni! Az árak és követelmények nem véletlenül olyanok, ez így lett kitalálva (persze mivel importáltál, bármi működhet rosszul). Itt a túlélésért meg kell küzdeni, de nagyon.
Kezdj új karit és nézd meg hogy boldogulsz azzal. Mostanában sok enyhítés jött be a kezdőknek, tehát nem fogsz megoldhatatlan helyzet elé kerülni. -
douranga
csendes tag
Jah!
Kipróbáltam hellfireból áthozni karit.
A kari átjön csak annyi hogy ami cuccok vannak nálla az teljesen más és nagyjából használhatatlan. vicces esemény hogy gyűrű helyett egy bot volt az ujjamon.
ütős cuccokká váltak csak pl 200erő meg 120 magic meg ilyen követelményekkel.
akkor az árusok portékájánál ugyanez a helyzet minden cuccnak 100 feletti a követelménye. fillérekért tudom eladni a cuccokat s méregdrágán venni.
Ez a tapasztalatom áthozott karakternél.. -
douranga
csendes tag
Helloka!
Kiprobáltam naon jó
Van ennek magyaritása??? -
Archer81
csendes tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Hát varázslóban nem vagyok jártas sajnos. De a tuti tipp ez: kezdj új játékot ezzel a karival. Mire újra oda érsz egy ilyen Stone Clanhoz, felszedsz annyi cuccot, könyvet, meg lépsz annyi szintet, hogy sikerülni fog. Mindenki ezt csinálja, és garantáltan csökkenti a frusztrációt. :-) Ez egy olyan játék, amit nem lehet csak úgy végignyomni... és végül is ez a jó benne, nem?
Ha már úgyis new game-et nyomsz, ne felejts el 1.68-ra frissíteni előbb, ha még nem tetted volna meg! -
-=Sziszi=-
aktív tag
-
Archer81
csendes tag
Ha van valaki közöttünk, aki régebb óta gamespy fórum tag, most tudna segíteni:
Írhatnátok pár jó szót, értékelést a modról. Sokat segítene, ha sikerülne bejutnunk a Planetdiablo.com-ra!

-
Archer81
csendes tag
No eddig kellett csak várni, itt van az 1.68. Sok grafikai csinosítás és új tárgyak mellett a nap hőse: a Relict of Etherealize. 20 mp immunitás a fizikai ütésre. Nem is rossz! :-)
-
krisz200
csendes tag
hello archer
felraktam a The Hell új 1.67 es mod ot de se nem menüm sem semmi nem új
az új karaterek megjelennek de ha megcsinálok egy karit és belépnék a faluba kidob és Data File Error t ír ki
beleraktam a diabdat.mpq-t meg a többit,ugyanúgy kidob
mit csináljak??????
egyb naon imba lehet a játék szivesen kipróbálnámui.:lécci privát üziben válaszolj
előre is kösz -
Archer81
csendes tag
A Fountain of Tears lett átállítva egy hiba miatt, némi grafikus finomítás, meg valami sebzés formula változás az RC2-ben. Nem túl lényeges dolgok, szvsz nyugodtan megvárhatod az 1.68-at, itt lesz 2 héten belül tutira. :-) Úgy tűnik Mordor nehezen tud elszakadni a modkészítés örömeitől...
Hír: Ha valakit érdekel a Dungeon Keeper + Deeper Dungeons játék, ehhez is készít Mordor egy modot, a fórum Evergloom Inn részében található a topicja letöltéssel együtt.
-
Archer81
csendes tag
Tegyél mindkét kezébe fegyvert és meglátod. Amúgy szerintem csak minimális eltérés van a kettő között, de a dual wield az nagy dobás volt. (Csak odalent látszik, a faluban nem!)
Ha úgyis new game-et nyomsz akkor érdemes frissíteni, mert az ilyen nagyobb frissítéseknél amúgy is ajánlatos az új játék kezdése. Kösd össze a kettőt.
Ha sikerül kitalálnod valami új módszert feltétlenül oszd meg velünk is!
Melyik karakterrel nyomod egyébként? -
Pedrosso
csendes tag
Apropo, Gladiator grafika: telepítettem de semmi változást nem fedezek fel az eredeti diablo warrior karaktere és a gladiátor között. Vki vmi tipp?
-
Pedrosso
csendes tag
Pardon, gépelési hiba, szóval Horror fokozaton vagyok a Defilernél. Az a baj hogy nem tudom alkalmazni a diablonál bevált tachtikát.(apránként elcsalogatni őket és úgy kivégezni a monsztákat) Ha egy lénynek belépek az észlelési zónájába akkor az összes rámzúdul, ráadásul a pályaszerkezet sem teszi lehetővé a klasszikus ajtóban megállok stratégiát. Na mindegy. Valószínűleg nyomok egy new game-et. 1.67s-el még várok egy kicsit...
-
Archer81
csendes tag
Igen, sokan panaszkodnak a nehézség miatt, és ennek van is hatása. Kijött az 1.67s verzió, ami máris hoz apróbb könnyítéseket, és még továbbiak várhatók a későbbi verziókban. Ha tudsz angolul, kérj taktikai tanácsot a mod fórumán, biztos adnak valami jó tippet. :-)
Jut is eszembe: nincs Hell fokozat. A 3 nehézség sorban: Horror, Purgatórium és Doom. A Hell megfelelője a Doom. Ha te most Defilernél jársz Doom módban, akkor le a kalappal! (De ha csak Horrorban, akkor is...)

-
Pedrosso
csendes tag
Sziasztok. Régi nagy Diablo fan vagyok de ez a mod kifog rajtam, pedig csak a Hell fokozat 85%-ig jutottam. Diablo és klónjai pipálva de Mr. Defiler és társai
lövésem sincs hogyan apríthatnám fel őket. Néha az az érzésem hogy irreálisan nehézzé akarta a készítője tenni ezt a modot és ez már az élvezeti faktor rovására megy. Így is kb. háromszor kezdtem újra, mire sikerült összeguberáljak olyan felszerelést hogy az alsó szinteken legyen valami esélyem. Most, így negyedszerre nem igazán van kedvem újrakezdeni.... 
-
Archer81
csendes tag
Mordor épp az imént jelentette be, hogy a The Hell 2 mod már 6 hónapja párhuzamosan fejlesztés alatt áll! A fórumon lehetőség van kívánságlisták összeállítására, minden véleményre számítunk. Ha eszedbe jut valami, feltétlenül írd meg oda is!
-
Hun'reeth
őstag
Már lenyomtam Diablo-t is
igaz nem egy volt belőle hanem qrva sok olyan volt vele egy rakáson. Nagy nehezen sikerült sokadikra kicsalogatnom és elszaladnom előlük úgy, hogy 2-3-asával jöttek csak és úgy levertem őket. Egyébként esélyem se volt.
Diablo-nak 11200 Hp-ja volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ehhez képest Butcher-t leverni szinte nehezebb volt, neki 9000 hp-je volt és ütött mint a barom. -
Hun'reeth
őstag
Megtört a jég.
Grisvold adott egy jó kis baltát a magic rock-ért óriási sebzéssel amivel végre lejjebb jutottam. Most már szépen fejlődtem a többi arany cumót is végre tudom használni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Archer81
csendes tag
Az ilyen frissítések előtt érdemes az értékesebb cuccokat bezsákolni Gillian-nél (különösen a küldetések jutalmait), aztán update után új játékot kell kezdeni a karakterrel. Ez az ajánlott eljárás. Ha csak folytatja valaki a mentését a frissítés után, esetleg olyan hibákba futhat bele, amikbe új játékban nem.
-
Archer81
csendes tag
Mordor bejelentette, hogy a jelenlegi 1.67l verzió hosszabb időre alapverzió lesz. November környékére tervez egy nagy frissítést, addig is érdemes mindenkinek frissíteni, aki érdekelt a játékban!
-
Archer81
csendes tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a küldetések jutalom tárgyai átalakulnak az új játékban arra van megoldás: tedd el őket Gillian-nél és úgy kezdj új játékba (a raktárosi funkcióhoz muszáj a TheHell.exe fájlt használnod a TH.exe helyett, régebben Run_Hell.exe néven futott). Többek egybehangzó állítása szerint ez működik, a cuccok nem változnak meg.
Próbáld ki! Aztán ha lesznek sikerélményeid is, majd azokról is számolj be!
-
Hun'reeth
őstag
Nem szokásom feleslegesen írogatni csak mert nehéz a játék. Megoldom csak kicsit elkedvetleníti az embert az elején, hogy mennyire semmire se megy. Már lenne egy jó kis arany páncélom meg ott lenne a sisak amit a healer ad a víz megtisztításáért (na ez nem vihető át egy új játékba mert megváltozik) csak épp olyan magas igényeik vannak amit még mindíg nem érhettem el 14-es gladiátorként.
Még kell 3 szint. -
Archer81
csendes tag
válasz
gorevas07
üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy még x64-es Vistán is működhet a dolog. Sajnos fogalmam sincs merre keresd, írd meg az angol fórumra is a kérdést, hátha valakinek van tippje! Én leragadtam az XP-nél és mostanság nem is tervezek váltani...

Ó, most látom, hogy már fel is tetted a kérdést, igaz?

-
Archer81
csendes tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Ebben az esetben arra biztatnálak, hogy írd meg a véleményed az angol fórumon részletesen. Az olyanokra, akik minőségi kritikát írnak oda szokás figyelni. Ahogy a cikkben is írtam már korábban is történtek különböző finomítások a játék kezdeti szakaszát könnyítendő. Biztos vagyok benne, hogy lehetséges további lépéseket elérni ezen a téren, ha meg tudjuk indokolni az igényeinket (szerintem is nagyon nehéz a játék, bár én nem látom olyan sötéten a helyzetet, mint te).
-
gorevas07
csendes tag
Hy all !
Az a helyzet, hogy tolom TH-t vista x64 Os-sel és úgy hogy fent van MS virtual PC meg azon Win XP és ott shared foldernek a TH.Eddig lanban toltuk haverral.Ő a másik, régi gépemen nyomult,ahol XP van; ott meg is találtam az MP-s karakterek elmentéseit[hellmp_0.drv].Viszont vista-s gépen nem tom hol vannak a karakterek elmentései, így haver se tudja, hogy hova kéne[igen ő gépe is vista x64] tenni ??? kerestem virtuális XP-ben is hátha ott megtalálom, de ott se.
Szal vki help ??
// total commandert irtak a mod foruman de azzal sem jártam sikerrel :'((( //
u.i.: előre is kösz a helpet
-
Archer81
csendes tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Érdemes párszor new game-et nyomni, ha már nem bírsz lejjebb menni, aztán az utolsó 1-2 szintet újra megcsinálni, ami még ment. Illetve plusz tanácsokért nézz bele a honlapon az Útmutatóba, vagy a Fórumra is bekukkanthatsz. Ha bármi jelentenivalód van és gondot jelent az angol én szívesen lefordítom és megírom oda!

Egyébként mennyire lehet megszállott az a modkészítő, aki nagy átlagban 3 naponta frissíti a modját (amikor az átlag kb. 1 frissítés/év a D2 modoknál)? Szerintem Mordor még (rém)álmaiban is odalent kószál...

-
Hun'reeth
őstag
Ez a mod.....ez tényleg brutál. Ez már tényleg fanatikus volt aki csinálta nem emberi nehézségű. 11-es szintűként az 5-ös pályáig mehetek le ott is csak kis bóklászás mert megdöglend. A cuccokat meg hiába van egy pár jobb, nem tudom használni.
Nem kicsit őrült volt aki ezt csinálta. -
Archer81
csendes tag
Ha tudsz angolul minden ott van a Hamachi setup guide-ban, ami a csomagban benne volt. Remélem nem az új Hamachit szedted le: az 1.0.1.5-ös kell, ami a TH honlapról letölthető. Aztán a Hamachihoz hozzá kell adni az IPX protokollt (lásd Guide a pontos névhez és módszerhez), az összes többi hálózati kapcsolatból meg kivenni. Szvsz ha nem tudsz angolul, akkor is látni fogod: mert látványosan screenshotokkal mutatja be az útmutató.
-
Archer81
csendes tag
Beszéld meg valakivel, hogy várjon fent, ugyanazon a számú thehellmod szerveren: nem játsszák még annyian, hogy állandóan lenne fent valaki. Arra nagyon figyelj, hogy az IPX protokoll, amit a Hamachihoz hozzáadsz, csak oda kell, tehát az összes többi hálózati kapcsolatnál ki KELL venni a pipát az IPX mellől. Ui. a Hellfire motor a listán első IPX-et nézi, és ha az nem a Hamachi, akkor nem fog működni. A fájloknál annyi számít, hogy sértetlenek legyenek. Ha a Single Player működik, akkor a Multi Player is menni fog biztosan.
-
grabka
csendes tag
Ok már jó minden csak nem rendszergazdába jelentkeztem és nem onnan tömörítettem ki.

És még egy kérdés. Mért nem tudok nete játszani. Hamachi fen szerverre beléptem és nem engedi a multiba pedig már csináltam egy karaktert. Ott hogy kell. Jah és nem eredeti CDről van hanem netről töltöttem az egész Diablo + Hellfire + The Hell -
Archer81
csendes tag
Szia,
Mivel próbálod kitömöríteni? Nekem Total Commander 7.04-ben sosincs gondom vele. De ott a WinRar 3.71 is. Alternatívaként töltsd le őket újra, megsérülhetett letöltés közben valamelyik fájl. Amikor kijön az új verzió mindig egyre nagyobb a terhelés, én is jártam már úgy, hogy megszakadt és azt mondta az Opera, hogy kész van, pedig nem is volt még lent az egész. Az egyik rar 15MB a másik kb. 14MB kell, hogy legyen. Illetve legrosszabb esetben kaphatsz disk errort azért is, mert bad sectoros a vinyód és most kezd jelentkezni... (kívánom, hogy ne ez legyen a helyzet!)
-
LonGleY
veterán
Ott van a hivatalos oldalán:
The Hell: Full Release v1.67d, Part I
The Hell: Full Release v1.67d, Part IIMindkettőt töltsd le és úgy tömörítsd ki!
-
grabka
csendes tag
Még valami lenne megtaláltam az 1.67es MOD verziót és amikor szeretném kicsomagolni azt írja ki hogy disk error? ez miért van?
-
-
grabka
csendes tag
Hello mindenkinek. Valaki tudna nekem küldeni egy karakter E-mailba vagy MSN-en (gondolok egy single_0-99) fájlra ami a Hellfire könyvtárában található. Címem: dollars.s@hotmail.com ide küldjétek egy varázsló vagy egy warrior jó lenne
-
xuldar
addikt
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Az alap Diabloban és Hellfireben 50 szint volt a max. Teljesen ki volt tápolva, minden varázslat, cucc, szint, stat. Modokban lehet, hogy feljebb nyomták a megszerezhető szinteket. Nem lehet, hogy valami moddal játszottál? Az Apocalypse _mindenre_ jó, csak nagyon sok manába került (150ről indul, 90 a vége). Mondhatnám, az ellen véd

-
Hun'reeth
őstag
Vagy nem játszottál eleget. Nekem is minden alaptulajdonság arany volt már rég és a varázslatokat is az abszolút max szinten tudtam kivéve a stone curse-t. Azt csak 8-ason. De még nyomtam a szinteket csak már nem ért semmit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy rémlik az Apocalypse sem volt jó a hell szinen lévő Archlich ellen
de mondom csak ezen a fokozaton volt ilyen brutál.Megnéztem amúgy ezt a mod -ot mindjárt egy Gladi karakterrel persze. Háát tényleg qrva nehéz. Főleg 0-s magic szintről indulva. Grisvold alig ad valami pénzt a cuccokért szóval rohadt nehéz se pénz se cuccok...a szörnyek meg erősek.
-
Hun'reeth
őstag
Ami azt illeti eszméletlen sokat játszottam a Hellfire-Diablo -val anno. A harcosom ha jól emlékszem 71-es szintig fejlesztettem.
Sajna egy partícióval együtt elveszett. 
De épp nemrég álltam neki újra, mindenképp megnézem ezt a mod-ot főleg ha olyan kemény. A Hellfireban volt olyan lény (Hell szinten csak) aki mindenre immunis volt még a fizikai sebzésre is. Az Arch-Lich. Egyféleképp lehetett megölni kővé változtatni és úgy szétverni.
Kemény volt. Kiváncsi vagyok ebben miket hoztak össze. -
Archer81
csendes tag
Megjelent az 1.67-es The Hell verzió, számos újdonsággal!
-
Archer81
csendes tag
Ma délelőtti tapasztalat: ha pontosan követi az ember a multiplayer telepítési útmutatóját és nem feledkezik meg a gép újraindításáról se a végén, akkor nagyon szépen működik a dolog. Router, tűzfal se akadály, kivéve ha esetleg valami speciális beállítás is van. Nagyon fontos momentum, hogy az IPX protokoll, amit hozzá kell adni a Hamachihoz, csak ott kell, minden más hálózati kapcsolatból ki kell venni az IPX-et. Azt pedig ne engedjétek, hogy a Hamachi frissítse magát!
-
Archer81
csendes tag
Tegnap 67 látogatás volt a The Hell honlapján kis hazánkból. Általában napi 1 - 3 szokott lenni. Kezdetnek egészen jó!

Terjesszétek a hírt fiúk, hajrá! Minél többen játsszák, annál jobb lesz a mod, ez tuti biztos.

-
Franticfox
tag
Mióta megjelent itt ez az írás olvasgatom a fórumot, meg lecsekkoltam a Hell honlapot, és próbálom magam visszatartani hogy feltegyem a Dio-t. Ugyanis nemrég kezdtem el játszani a Neverwinteres Arelith szerveren és a kettő együtt egy kicsit sok lenne, mindazonáltal egyre nehezebb ellenállni a tökéletes Hack'n Slashnek: a Diablo hangulatának és a Diablo 2 tárgy és szörnyesőjének szentségtelen frigyéből született gyermeknek
Sok sikert a fejlesztőknek! -
Radnix
senior tag
Archer81 privát üzeneteket csekkold le!
-
Radnix
senior tag
Nagyon fasza a mod, egyszerű működésre bírni a játékot. (Akinek nincs meg a Hellfire az könnyen segíthet magán a kalózöböl pont org honlapon). A multiplayer rész előcsalogatásához segítséget találtok a mod fórumán [link] Ha valaki szeretne multiban mókázni, ide a fórumra írjon plz

-
Archer81
csendes tag
Szerintem nem kéne, hogy gond legyen vele XP alatt. Ha mégis próbálkozz pl. kompatibilitási üzemmóddal (jobb klikk a parancsikonon és ott kell legyen a fülek között ilyen is. Mondd neki, hogy Win 95 vagy Win 98 kompatibilitási mód. A The Hell viszont tutira működik XP alatt is!
Alkalmasint az is lehet a baj, hogy vagy túl régi, vagy túl új a grafikus illesztőprogramod. Inkább az utóbbi ma már, próbálj ki régebbi drivert, ha a fenti dolog nem jön be. Régi játékok sokszor elszállnak a legfrissebb driverek alatt...
-
Levin01
őstag
Diablo 1-et hogyan lehet működésre bírni XP alatt?
-
dokar
addikt
Arise Diablo, Lord of Terror! Send forth your terror into hell!

-
Siera
senior tag
Nem tűnik rossznak,de én maradok a d2:lod-nál bneten nyomom

durva tényleg h még mindig ennyien nyomják -
gyga
senior tag
...
-
BecX
csendes tag
Akkor hellfire híján ez lehet kimarad

-
Archer81
csendes tag
Hivatalosan egyik sem freeware, sőt Diablo 1-et jelenleg 3000 Ft-ért tudsz boltban venni. A Hellfire viszont boltban már nagyon régen nem kapható, legfeljebb vaterán vagy teszveszen lehet próbálkozni, illetve barátoktól kérdezgetni.
Sajnos azt nem tudom mennyi idő után lehetne a Hellfire-t abandonware-nak tekinteni. A Sierra honlapján mindenesetre meg sem lehet találni már hosszú ideje, 1998 január óta pedig nem támogatják (akkor jött ki az 1.01 patch, aztán elvágták az egészet.) Ezért maradt ki a Hellfire-ből a Diablo 1.09 egy rakás javítása is sajnos, amit most ez a mod orvosolni próbál. -
_stick_
őstag
A dio1 freeware, a hellfire az nem?
Nem freeware, így a linket kivettem. Legközelebb figyelj oda.
[ Módosította: Viktor77 ]
-
Archer81
csendes tag
Hello!
Örülök a pozitív fogadtatásnak! Sajnos a Hellfire nehezen hozzáférhető, ezt tudom, de azért nem lehetetlen hozzájutni. A telepítés benne van a readmeben, de röviden ennyi: csinálsz egy Hellfire installt (1.01 patch NEM szükséges, az benne van a modban), bemásolod a diabdat.mpq-t az eredeti Diablo CD-ről és a mod összes állományát kitömöríted ebbe a könyvtárba. Ha kell a plusz anim és zene, akkor azokat is csak behúzod. Frissítés egyszerű felülírással történik. Verziószámokra figyeljetek oda, néha előfordul, hogy valaki a friss teljes kiadásra ráfrissít egy régebbi patchet, aztán persze, hogy nem működik a játék. Indításhoz a Run_Hell.exe használandó, különben nincs raktározás, ikongrafikát meg a TH.exe-ből tudtok importálni. Nemsokára a Run_Hell.exe átalakul TheHell.exe-vé és talán az ikongrafika is benne lesz már. Figyelem a topicot, úgyhogy kérdezzetek, illetve ugorjatok be a Fórumra nálunk is!

-
Vistaboy
veterán
Részemről maradok a Diablo 3-nál. A második rész sem köt már le annyira, holott a megjelenéskor - és az azt követő jó pár évben - rongyossá játszottam a játékot. Az elsővel meg pláne nem foglalkozom már.
De attól függetlenül derék iparosmunka srácok, fogadjátok legmélyebb gratulációmat!

-
Sirandrish
legenda
valóban nem tünik rossznak

-
ZeUS2140
aktív tag
Ez külön install-game, vagy kell neki a dio1+hellfire+TH?
Leszedte már valaki?Hogy ment az install?
-
marcias
őstag
Nem rég töröltem le a Hellfire-t, szóval ez most asszem kimarad. Dio2: LoD viszont LAN-partyk alkalmával mindig előkerül

-
xuldar
addikt
Kipróbáljuk, ígéretesnek tűnik a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hol találtad pontosan? Akkor én is megnézném.

A readme file-ban pontoson le van írva a használati utasítás, de leírom ide is 

de mondom csak ezen a fokozaton volt ilyen brutál.