- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
gamerkiller #7 üzenetére
MSN-be javarészt 0-24-ig be vagyok jelentkezve, akkor is, ha nem vagyok gép előtt (kivétel talán csak a hétvége) és az elfoglalt módnak mindössze annyi a lényege, hogy egy időben több kedves ismerősömnek is szokása volt hogy hangokkal ébresztett vagy addig küldözgette őket, míg fel nem függesztettem a tevékenységem és a gép elé nem kerültem. Ez alvás közben volt a legzavaróbb, ezért átnyomtam elfoglaltba és azóta már csak ezt az egy módot használom, mivel az állandóan bejelentkező emberek kis ablaka is eléggé zavart
-
The DJ
addikt
válasz
gamerkiller #5 üzenetére
Mert aztán kiderül, hogy mégse olyan gyors és összemegy a imént megnőtt e-péniszem
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest