- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
A ReadyBoost azokon a gépeken hatékony, amiknek lassú a háttértárolója.
Az asztali gépemen, RAID0 tömbben üzemel 2 merevlemezem. A tesztek alatt általában lassított a ReadyBoost. A legjobb eredmény az azonos betöltési idő volt.
Van egy netbookom. SSD-nek csúfolt háttértárolóról fut a rendszer. Ezen a gépen jelentős sebességnövekedést jelent a bekapcsolt ReadyBoost.Amint elfogadható áron jelennek meg Az USB3 kompatibilis eszközök, asztali merevlemezeken gépeken is nagyot fog dobni a ReadyBoost. (Megint egy MS fejlesztés, ami beelőzte a korát.)
-
The DJ
addikt
válasz
gamerkiller #7 üzenetére
MSN-be javarészt 0-24-ig be vagyok jelentkezve, akkor is, ha nem vagyok gép előtt (kivétel talán csak a hétvége) és az elfoglalt módnak mindössze annyi a lényege, hogy egy időben több kedves ismerősömnek is szokása volt hogy hangokkal ébresztett vagy addig küldözgette őket, míg fel nem függesztettem a tevékenységem és a gép elé nem kerültem. Ez alvás közben volt a legzavaróbb, ezért átnyomtam elfoglaltba és azóta már csak ezt az egy módot használom, mivel az állandóan bejelentkező emberek kis ablaka is eléggé zavart
-
The DJ
addikt
válasz
gamerkiller #5 üzenetére
Mert aztán kiderül, hogy mégse olyan gyors és összemegy a imént megnőtt e-péniszem
-
The DJ
addikt
"Nem vagy gyors, nem vagy gyors, nem vagy gyors." Ezt a mondatot ismételgettem mantraként a fejemben mikor rákattintottam a Live Mail ikonjára és mire kettőt pislantottam már ott is állt előttem teljes pompájában. Aztán átváltottam Photoshop CS4-re és az is rögtön a képembe ugrott. Ez gyorsabb. De ha mégse akkor is jó, mert el tudtam hitetni magammal, hogy mégis
-
-
The DJ
addikt
Lehet, hogy egy izmosabb asztali gépen más a dolog fekvése egy 7200-es 16 mega cache-es HDD esetében, de esetemben egy mezei 5400-as laptop HDD-ről van szó, ami nem igazán a fürgeségéről híres és a lapozófájl elérése gyorsabb lehet ezen a módon, mint egyébként. Persze ez is lehet a placebo hatás, gyorsulást érzek, mert gyorsulást akarok érezni
-
Metalfan
senior tag
Én még anno nem vettem észre gyorsulást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest