Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Maradjunk annyiban, hogy ennek - hiába "Fact check" a címe - pont annyi lehet a valóság alapja, mint amit én link-eltem. Igazából csak arra akartam kilyukadni, hogy túl sok a furcsaság (pl. hirtelen megjelenő szavazatok, ugye, ez viszont tény), amiket elég nehéz tényszerűen bizonyítani (mármint, hogy nem manipulált), még akkor is, ha 10-ből, 10 ember azt mondaná rá, hogy ilyen márpedig nincs.
De, említhetjük a szoftverproblémát, ami okán egy vagy több államban (már nem emlékszem pontosan) el is ismerték, hogy számos republikánus szavazat "konvertálódott" át demokratává. Aztán a matek (tudom, tudom, 888, de ezt nem ők találták ki) sem jön ki teljesen. Nem állítom, hogy én ezt az egészet értem, de amit igen, az alapján azt mondom, minimum elgondolkoztató. Ha, - és szerintem ez a lényeg - lenne egy pici gerincük, akkor új szavazásokat tartanának. Mert ez így vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest