Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
"Marad az S12A. "
Az lehet, hogy halkabb, de teljesítményben...finoman szólva is jóval szerényebb."140-esből amúgy is csak kettő férne el elől a mostani három 120-as helyett."
Van 120-as is.
Noctua NF-F12 2000RPM | industrialPPC
Itt meghallgathatod:
Noctua NF-F12 2000RPM | industrialPPC -
Tengri
senior tag
"Ohh most jut eszembe, hogy ment feljebb is. Számomra újdonság volt, hogy a gép bekapcsolásakor egy rövid ideig az összes ventilátort teljes fordulatszámra felpörgeti a ryzen. Ez az első AMD-s gépem, nekem az Intelnél nem volt ilyen."
Az előbb kapcsoltam be a gépet és egy kicsit túlzás volt a "teljes fordulatszámra felpörgeti" kijelentés. de a felpörgetés az helytálló. -
Tengri
senior tag
-
Tengri
senior tag
válasz
Bjørgersson #47 üzenetére
De nem ám. Ezidáig maximum 1500-ig pörgött fel a fordulatszáma de az sem "normál használat" mellett fordult elő (kell az FPS a gyerekeknek
).
Ohh most jut eszembe, hogy ment feljebb is. Számomra újdonság volt, hogy a gép bekapcsolásakor egy rövid ideig az összes ventilátort teljes fordulatszámra felpörgeti a ryzen. Ez az első AMD-s gépem, nekem az Intelnél nem volt ilyen. -
Tengri
senior tag
válasz
Bjørgersson #39 üzenetére
"Nyilván ha valaki egy 9900K-t és egy 2080 Ti-t szeretne léggel hűteni, akkor nem hangszigetelt házba kell őket raknia és ott már az is tök mindegy lenne, hogy az asztalban vagy az asztalon van a ház, mert sehogy sem kapnának elég levegőt. De amíg kisebb fogyasztású hardverekről van szó, addig nyugodtan választhatóak a hangszigetelt házak."
Én meg erre vagyok az ellenpélda. Egy 3900X és egy 2080 Ti megy egy R4-ben Noctua NH-D15 Chromax procihűtővel és 3 db NF-A14 industrialPPC-2000 PWM ventivel. 63 fok körül tartja a VGA és a procit. Nyáron meg a légkondi miatt nem kell félnem hogy megfőzöm a hardvereket. Nekem nem gáz hogy csendesházban van az "erőmű".
-
Tengri
senior tag
A hátsó venti kezdte megadni magát tavaly és egységesítés jegyében Noctua lett az összes. NH-D15 Chromax procihűtő mellé társult 3 db NF-A14 industrialPPC-2000 PWM venti. Hangban kicsit hangosabb, de teljesítményben ég és föld a kettő (1,5x hangosabb 4x nagyobb teljesítménnyel).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest