- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
buvartacsko #328 üzenetére
Tehát az iPhone-od bír 10 óra kijelzőidőt? Aha...
-
Wesder
titán
válasz
buvartacsko #328 üzenetére
Nem rosszból, de ha 5-6 órànàl többet nyomogatod egy nap, akkor sok szabadidőd lehet.
-
ctvagyok
őstag
válasz
buvartacsko #322 üzenetére
Hol a pélóban írtam, hogy nem bírja el a 2k kijelzőt az A9? Vagy hogy szar az iPhone hardvere
Komolytalan vagy.
-
dilajoska1
őstag
válasz
buvartacsko #322 üzenetére
Azt ugye tudod hogy a képenyőnél inkább a gpu számít?
-
Szakiii
addikt
válasz
buvartacsko #293 üzenetére
Van i5s itthon most is de mar ezerszer leirtam es sose mondtam hogy szar csak azt hogy kozelebe se er egy csucs droidnak jelen esetben nalam az s7hez.
De amugy tenyleg nem szar, a minimalis napi dolgokhoz eleg annal tobbre viszont nehezen kepes.
Create: azert ez nem ilyen egyszeru. Van ami kihasznalja, android pl pont ilyen.
-
Szakiii
addikt
válasz
buvartacsko #289 üzenetére
Nekem ez sose lesz problemam
mert en ezert nem fogok 2 keszuleket hordani hiaba kapok majd ha kapok leendo munkahelytol.
De remelem nem iphonet kapok majd
bar eladni jo
-
Szakiii
addikt
válasz
buvartacsko #287 üzenetére
Nem mindenre de arra igen hogy ne kelljen tobb keszuleket hasznalni..
-
Szakiii
addikt
válasz
buvartacsko #285 üzenetére
Mindketton le tudod tesztelni ugy is hogy egy darab iphone sincs a kozelben. Erre gondoltal mar?
Ha tenyleg nem a 2 sim miatt van nala nincs ertelme kettot magaval cipelni erre akarok celozni. Fejlesztes szempontjabol nem szukseges. Az meg ha 2 sim miatt van nala megvalaszolja azt hogy miert nincs dualsimes iphone.. hiszen igy legalabn 2t adnak el az egy dualsimes helyett..
-
Szakiii
addikt
válasz
buvartacsko #283 üzenetére
Problemam nincs vele csak annyi hogy teljesen felesleges hogy legyen fejlesztes celjabol nala i6s es i6s plus. De ezt le is irtam... nincs ra szukseg egyszeruen. Nem tudom erthetobben leirni
Az megint mas ha azt mondanad hogy ceges teloja i6s plus es i6s az alap de hogy fejlesztes miatt mindkettot hordja magaval az vicc.
-
Viktor77
titán
válasz
buvartacsko #188 üzenetére
A kérdést ne felém intézd, nem én tettem fel.
-
Szakiii
addikt
válasz
buvartacsko #188 üzenetére
Ilyen brutalis hitteritest en meg nem lattam a forumokon
embertelen mind a ketto. Meg olyanoktol se fogadnak el velemenyt aki jelenleg is mindket rendszert hasznalja barmi kritika vagy ellenerv jon annyi ra a valasz hogy mer igy jo vagy mert NEKI nem kell. Az mindegy hogy masnak kell az nem szamit. Minden androidos telefon szar. Android ugy ahogy van szar. Es ennek tokeletes ellentetet kepezi az ios es az ot hasznalo iphone
es ez megy 100 hsz ota. Embertelen.
Egyebkent ettol gyerekesebb hszt hogy ha nektek szabad akkor nekunk is nem is irhattal volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest