Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz aimettirlz #5059 üzenetére
Szia aimettirlz! Nagy valószínűséggel a média fájlaid valamelyikével lehet valami gubanc, ha magadnak tömöríted a zeneszámokat, érdemes valami bevált programot használni, ami alapból ismeri a SE telefonok codekjeit.
Audio Codec: AAC+ ; Advanced Audio Coding ; Adaptive MultiRate - Narrow Band ; Adaptive MultiRate - Wide Band ; DLS (ringtones) ; General MIDI (ringtones) ; MPEG-1 layer 3\r\nMPEG-2 layer 3,\r\nMPEG-2.5 layer 3 ; RealAudio 8 ; SP-MIDI (ringtones) ; Wave format PCM ; Windows Media Audio 8 ; Windows Media Audio 9 ; Extensible Music Format ; enhanced AAC+ ; iMelody (ringtones) Én azt tapasztaltam a készülékemmel amikor telepakoltam mindenféle fölösleges alkalmazásokkal, játékokkal ill. 800- 1000 Kb témákat ( themes) használtam és még ezt megtetéztem flash hátérrel ill. képernyőkímélővel, na ekkor tapasztaltam gyakran, hogy újra indul ill. lassabb működött a készülékem. Ezért radikálisan kitakarítottam a készülékemet a fölösleges alkalmazásoktól, fájloktól, csak az van rajta, ami feltétlenül szükséges. Optimalizáltam a témáimat kb. 100-200 Kb-re, kerülöm a flash alkalmazásokat, azóta ritkábban fagy és gyorsabb lett a készülék is.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest