Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aimettirlz #5059 üzenetére
Szia aimettirlz!
Nagy valószínűséggel a média fájlaid valamelyikével lehet valami gubanc, ha magadnak tömöríted a zeneszámokat, érdemes valami bevált programot használni, ami alapból ismeri a SE telefonok codekjeit.
Audio Codec: AAC+ ; Advanced Audio Coding ; Adaptive MultiRate - Narrow Band ; Adaptive MultiRate - Wide Band ; DLS (ringtones) ; General MIDI (ringtones) ; MPEG-1 layer 3\r\nMPEG-2 layer 3,\r\nMPEG-2.5 layer 3 ; RealAudio 8 ; SP-MIDI (ringtones) ; Wave format PCM ; Windows Media Audio 8 ; Windows Media Audio 9 ; Extensible Music Format ; enhanced AAC+ ; iMelody (ringtones)Én azt tapasztaltam a készülékemmel amikor telepakoltam mindenféle fölösleges alkalmazásokkal, játékokkal ill. 800- 1000 Kb témákat ( themes) használtam és még ezt megtetéztem flash hátérrel ill. képernyőkímélővel, na ekkor tapasztaltam gyakran, hogy újra indul ill. lassabb működött a készülékem. Ezért radikálisan kitakarítottam a készülékemet a fölösleges alkalmazásoktól, fájloktól, csak az van rajta, ami feltétlenül szükséges. Optimalizáltam a témáimat kb. 100-200 Kb-re, kerülöm a flash alkalmazásokat, azóta ritkábban fagy és gyorsabb lett a készülék is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson csúcsmodellje mindenre képes, amit a gyártótól elvárhatunk.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest