- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Hajj de régen írtak a topicba...
Kérdésem, hogy mielőtt elvinném használtba és megkérdezném, mibe kerülne megjavítani egy GX29-et, amiben valszínűleg megszakadt valami anno a sok kinyitás-becsukástól és a választól rendesen seggre ülnék, mondjatok valami hasznosat, hogy ne érjen váratlanul. Nem életbevágó, csak szeretném életre kelteni a kicsikét. Nagyon szerettem. Árakról tudom, hogy a határ a csillagos ég. A tízezres Nokiámba 5 ezerért cseréltek kijelzőt. Szóval igyekszem nem meglepődni. De azért fáj. Nagyon fáj...
Ötlet, javaslat? Már azon kívül, hogy hagyjam a fiókom aljában? -
S W A T
senior tag
Real Football 2006
A valósághű focijátékok legújabb gyöngyszeme. Engedd, hogy Cissé, Sevcsenko és Kahn a mobilodra varázsoljon egy igazi meccset! A 48 csapat játékosainak nagy részét hús-vér focistákról mintázták. Sípszó, zászlók, balhézó drukkerek. Mi kell még egy igazi stadionhoz? Újabb játék a telefonon. Grafikailag nem egy nagy durranás bár a gx-29 szépen jeleníti meg. A játékélmény nagyon jó,a billenytyű kiosztást szokni kell.
A másik két játékom.
Midnight Bowling
Minden megvan, ami egy igazi bowlingos bulihoz kell: trendi bár, menő zene és lelkes közönség. Guríts egy strike-ot, és bizonyítsd be a nagyágyúknak, hogy Te vagy a legjobb!
Azt hiszem ehhez nem kell kommentár. Egyszerűen csak bowlingozunk. A játék elején csak két db golyó érhető el ami a challenges módba 10-re bővíthető külömböző bowlingos ügyességi feladatok megoldása után mindig kapunk kettő ujjat. A játék lendülete és grafikája ahhoz képest hogy mobilon van szerintem nagyon jó. Ezt is csak ajánlani tudom
a harmadik játék. Midnight Pool
3-féle billiárd, 4-féle játékmód - a megbízható Gameloft szórakoztatás! Nekem ez is nagyon tetszik Grafika nagyon jó és a játékélmény is.
Szerintem megéri mind az árát ahhoz tökéletesek hogy az ember unalmába ellegyen.
Az idézések a vodafone honlapjáról vannak.
[Szerkesztve] -
Ricardo
titán
Minden telefonomat igény szerint használtam, aztán merül amikor merül van olyan hogy egy nap után töltenem kellett aztán legközelebb csak 4 nap múlva. Amikor csörög felveszem
ha naponta 22-szer akkor előbb töltöm ha 2szer akkor később. Persze nem vennék olyan telefont ami alapjáraton egy napig húzza. -
Ricardo
titán
válasz
Boeing 737 #161 üzenetére
Kolléga azt írta hogy használat hatására két nap Wap, játék.... ezek meg világító kijelző mellett működnek.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #157 üzenetére
Ilyen csak a tudáshoz mérten gyenge a GX25/29 akksija.
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #155 üzenetére
Kevés macerával nekem is 1 hete bírt a GX25, de a 770SH is ugyanannyit bír. Használva viszont 2 nap se kell neki, wappal játékkal hamar lemegy. A játékok szerintem egyformán merítik az akksit.
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #150 üzenetére
Jah. Nálad mennyit bír a GX29 akksija?
-
Ricardo
titán
válasz
Boeing 737 #151 üzenetére
Legalább az offtopic gombot használnád
-
Boeing 737
senior tag
válasz
Viktor0610 #149 üzenetére
Majd ha nem más telefonról beszélsz mofi létedre akkor szolj.
Mellesleg ez ide is illik mivel erre a telefonra is jó. -
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #147 üzenetére
Melyik van meg? én csak a Pokert játszottam.
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #145 üzenetére
Még nem végleges, alakul az ajánló.
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #142 üzenetére
Van 1-2 játékajánló az oldalamon: [link]
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #142 üzenetére
Csak wapról lehet.
-
Boeing 737
senior tag
GX-29-hez lehet játékot letölteni a netről és aztán infrával átrakni
-
Diego!
senior tag
válasz
Viktor0610 #136 üzenetére
Ja tényleg..
akkor az enyémen is lehet..
-
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #132 üzenetére
A te logikád szerint akkor fejlődjön vissza a technológia. Jó. Érdekes. Ennyi erővel az autóban se legyen CD-s magnó, mert az autó közlekedésre való.
Képzeld, TV-t is tudok nézni a telefonommal.
A GX29 az alap 0 tudásával sem bírja tovább, mint a sokkal jobb készülékek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #128 üzenetére
Az, hogyha nem vagyok otthon, akkor mindezt megtehetem úton. A nagy GX25/29 akksija se nagy eresztés. nem bírta többet, mint a sokkal jobb 770sh-é.
-
Boeing 737
senior tag
válasz
Viktor0610 #129 üzenetére
Nem én keztem el teljesen más mobilról beszélgetni mint ami a topik címe.
-
válasz
Boeing 737 #128 üzenetére
Nem véletlen írtam ám az előző hozzászólásom!
-
Boeing 737
senior tag
válasz
balintka #125 üzenetére
Akkor legyél szives leírni mi a rák értelme van anak ha a mobit telezsúfolod játékkal (ami a pc-n és a ps-en is lehet) videoklippel (amit a tv-be is megnézhetsz vagy letöltöd neten) és zenével amit egy mp3 lejátszóba is berakhatsz.
plusz ezek a dolgok igencsak huzzák a telefon aksiját lefele. -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #126 üzenetére
Igaz is, a véleményünk teljesen különböző
-
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #124 üzenetére
Ez egy vélemény. De van, aki szélesebb körben kívánja használni a telefonját, annak ez édes kevés.
-
Boeing 737
senior tag
válasz
balintka #123 üzenetére
Ismétlem TELEFON és nem játék konzol családi fotóalbum és hasonlók. Nem tudom mér kéne egy félszámítógépet bezsúfolni a telefonba. Ha játszani akarsz ott a ps vagy a pc. Nekem is csak biliárd és bowling van. Azér ha elunom magam legyen mivel időt tölteni. De lövöldözős autóversenyes és egyéb játékokat eszembe se jutna a mobilra tölteni.
Képeket is azér rakom fel ha unatkozok elő kapom akár az ágyba és nézegethetem.
A klippeket zenéket és hasonlókat meg egyenesen idiótaságnak tartom a telefonra.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #120 üzenetére
Na ja, de nálam elég szépen telítették a játékok. Nem sok a 2mega. Igaz, a VGA fényképező nem csinál nagy képeket. De akkor is égő a 2 mega. 2007-et írunk.
-
Boeing 737
senior tag
válasz
Viktor0610 #121 üzenetére
Nem tom szerintem 2 mega elég egy telefonba. Ez nem kéziszámítógép hanem TELEFON. Alább olvashatod nekem mik vannak és még több mint 1 mb-om van.
-
válasz
Boeing 737 #116 üzenetére
Tisztában v.ok vele, h. milyen topikot írunk, csak azt felejtettem el közölni, h. a GX25 és a GX29 szinte teljesen u.az belülről.
A memória nekem sem volt kevés a GX25-ömben (szintén kb. 2 mega), mert nincs, ami foglaljon (jó játék v. MP3-csengőhang). -
Boeing 737
senior tag
Nekem már bene van 22 kép meg két teljes játék meg egy demó meg pár sms és még mindug van szabadon több mint 1 MB. szal......
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #117 üzenetére
Szerintem az tűrhetetlen
Nekem volt GX25-öm, de a 2 mega konkrétan semmire nem elég.
-
Boeing 737
senior tag
válasz
Viktor0610 #114 üzenetére
Még jó hogy ez itt a Sharp GX29 és én pont a 29-ről beszélek.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #114 üzenetére
Eladni max a tudása miatt érdemes (2 mega memo, vga kamera), de emiatt nem.
-
válasz
Boeing 737 #112 üzenetére
Régebben GX25-öt használtam, jelenleg 770SH-t. A 770SH képes így lapozni a képeket, viszont a GX25 nem -most próbáltam ki.
(Azt hittem, ha a 770SH tud ilyet, a GX25 is.Bocs...)
Viszont ezért eladni?! -
Boeing 737
senior tag
válasz
Boeing 737 #112 üzenetére
És már a telefon cseréjén gondolkodom pedig minden más nagyon tetszik még az alakja is de ez az őrületbe kerget hogy nem lehet normálisan végig nézni kb 10-20 képet csak ha ide oda nyomok.
-
Boeing 737
senior tag
válasz
Viktor0610 #109 üzenetére
Nekem nem csinálja.
Te hogyan csinálod
[Szerkesztve] -
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #109 üzenetére
Remélem ez megy 770SH-n is. Szerk: megy.
[Szerkesztve] -
válasz
Boeing 737 #108 üzenetére
A # és a * gombokkal tudsz a képek között lépni.
-
Boeing 737
senior tag
Help azt nem tudja valaki hogy az elmentett képeket mikor nézegetem hogyan lehet közvetlenül a másik képre váltani
Marhára idegesít hogy a nézett képből ki kell jönn majd fel vagy le kell menni és rányomni a másik képre.
Eddigi készülékeimen csak a jobbra vagy a balra gombot kellett nyomni és váltotta a képet. -
Boeing 737
senior tag
válasz
Boeing 737 #106 üzenetére
Vagy pedig egy kis műanyag púpocska van .
Bár ezen is van sztem jobb lett volna a kamera elé rakni mint a sony ericcson T610-esen is van és így nem közvetlenül a kamera lencséje ér le ha leteszed.
[Szerkesztve] -
Boeing 737
senior tag
válasz
Viktor0610 #105 üzenetére
Általába be van picit sűllyesztve a kameraa és ha mondjuk leteszed nem ér le.
-
válasz
Boeing 737 #104 üzenetére
Nem tudom, milyen körülmények között tartod a telefonjaid, de nekem az összes kamerás telefonom védetlen optikával rendelkezett/rendelkezik, semelyiknél nem volt (nincs) ebből gond.
-
Boeing 737
senior tag
Nekem csak a kicsi memória a teljes játék hiánya és az nem tetszik benne hogy A kamera semmivel sincs védve.
Ezen kivül a forma gyönyörű.!! -
Fejből (nem biztos, h. ez a helyes folyamat):
A BlueSoleil programmal összepárosítod a készüléket a sz.géppel.
A telefonon kétszer katintasz, erre kijelöli az elérhető szolgáltatásokat.
Kétszer kattintasz a BlueSoleil ikonsorában a Bluetooth Serial Port Service ikonra.
A program jelzi, h. az egyik COM-portot kiosztotta a telefonnak.
Ezt a portot beírod a Handset manager beálításai között található ''Interfész beállítás'' részre.
(Azt hiszem) Ennyi, ez után már menni fog a Handset manager.
Játékokat a getjar.com oldalról tölthetsz le (elég sok gagyi található az oldalon, sőt, de egy próbát megér), adatkábellel sem megy a telepítés, csak WAP-ról. -
albgab
aktív tag
válasz
Viktor0610 #101 üzenetére
Hali!
Ja BlueSoleil-t használok. A hozzá való Maneggerrel amit a sharp honlapjáról lehet letölteni.
Adatkábellel sem lehet telepíteni játékot?? Nem az enyém a teló.
Ha nem lehet akkor tudsz küldeni valami címet ahonnan lehet, vagy ahol meg tudom nézni??
Köszi
[Szerkesztve] -
Milyen Bluetooth-csatlakozót használsz (a programra v.nék kíváncsi, pl. BlueSoleil v. v.mi más?).
A hozzá adott Handset Managerrel szeretnéd használni, v. a Bluetooth szoftverével?
A játék Bluetooth-segítségével történő telepítéséről le kell mondj. A Sharpok csak a WAP-ról való letöltést engedik, azt sem akárhonnan -de nem csak a Live!-ról!!! -
albgab
aktív tag
Hali!
Gx- 29-et hogyan lehet géppel bluetoothon keresztűl használni??? Pl.: játékok telepítése, vagy csak egyszerű másolás??
Köszi -
AMD Power
titán
Sharp GX 29 McLaren verzió
VitaMAX bruttó ár (Ft): 29 970
[link]
Sajnos ez Liveos lett! -
Tomhal
tag
válasz
Viktor0610 #92 üzenetére
Áldja őket az ég, ez számomra a legszimpibb módszer!
Még annyi felmerült bennem, hogy van-e hozzá SE féle szundi az ébresztőhöz, vagy valami ehhez hasonló?
Köszi a segítséget! -
-
Tomhal
tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem valamelyik boldog tulaj mondani, hogy sms íráskor kijelzi-e bármilyen formában hogy hány karakternél járok / vagy h mennyi van még vissza?
Köszi
[Szerkesztve] -
Xr
csendes tag
Szerintem jó kis telefon, a kijelző odavág gyönyörű, a memória viszont kicsi.
-
blueMerle
veterán
válasz
Blue_devil #88 üzenetére
Soft hiba a ''gebasz'' oka, nem az akksi. Ilyen anno volt nekem is GX25-nél.
-
Blue_devil
csendes tag
Üdv!
Ma vettem egy ilyen telcsit......
a gondom vele:
No ez micsoda......
Egy napocska benne egy homokórával...............
Hazamentem, összrektam (kártya nélkül) bekapcsoltam.......
Be is jött minden (az eladó gyerkcének a képe)..........
De mivel ugye még nincs vodás kártyám - igy vártam......
Este bejöttem melózni.....
A kollegám odaadta a kártyáját......
a folyamat
- bekapcs........
- kérem a PIN-t....erre kikapcsolt.........
- újra bekapcs......gyorsan beut a PIN......kéri a biztonsági kódot.....
Mire felhivtam az eladót ezügyben - de a kódot már nem tudtuk beütni, mert újra
kikapcsolt a teló............
Megpróbáltuk újra bekapcsolni, de csak világit a kijelző.....nem jelenik
meg semmi..............
Ha kiveszem a kártyát akkor pedig egy napocska jelenik meg benne
egy homokórával..............
Nem vagyok ''zaklatot'' hiszen garanciás, csak nem tudom mi ez.....
A telót töltöttem vagy 2 órát otthon - és a leírásban is ennyi van
írva.......
Ez az aksi? vagy valami más gebasz van??????
Aki tudja a választ mi a rák ez a homokórás téma, az röpentsen már nekem egy mailt ezügyben....... -
Ace Ventura
addikt
Képzeljétek tegnap vizbe esett a jó kis GX25-öm.
Ma vettem egy GX29-et
Nem kell valakinek?Cserélek is GX 25-re -
Pikkolo^^
addikt
Én tegnap vettem egy ilyet és nagyon jó kis telefon.
-
sethgecko
csendes tag
válasz
Viktor0610 #84 üzenetére
BlueSoleil 2.0.0.0
-
-
sethgecko
csendes tag
vettem 1 ilyet a vodától. ócsó, jó, szeretem. de: nem bírom összeismertetni a számítógéppel. vettem 1 bluetooth kulcsot (faster bt200), megismerik 1mást de az egyetlen dolog amit tudok csinálni, az adat ( kép, névjegy) küldése a telórol a szg.-re, amit a bt kulcs szoftvere fogad. a gx29 handset manager meg se nyikkan. ''keresi a telefont'' de nem találja. van valakinek tippje hogy mi a gond?
-
kozmate
tag
válasz
Viktor0610 #80 üzenetére
Hát ez nagyon szomorú, kösz a gyors választ.
-
-
kozmate
tag
Tudok erre a kütyüre java játékot feltölteni? Sikerült összepárosítanom a géppel bluetoot-on keresztül, de azt mondja a segédprogram, hogy .jar fájlt nem lehet feltölteni a telefonra. Valaki segítene?
-
Gyulaaa
csendes tag
Áh a Sony E Z520 meg szériahibás...
A K életbe,há milyen telefont vegyn az ember ha 40ig akar valami normálisat??? -
Gyulaaa
csendes tag
Köszi a segítséget!
Maradok a Sony E-nál...
Nagyon kis szép ez a sharp,de van egy minimális tudás ami elvárható 2006-ban egy telefontól!
Én sem vagyok nagy videozós,fényképezős,de ha mégis akkor nézzen már ki valahogy és sztem ma már az MP3 sem luxus...
A Gx29 egy tök jó telefon.... lett volna úgy 2003 környékén -
-
Gyulaaa
csendes tag
válasz
Viktor0610 #74 üzenetére
És hány dologban rosszabb?
-
-
Gyulaaa
csendes tag
A Sony Z520i elvileg jobb ezeknél,nem? Sok a memória,jó kép stb, jobb,mint a gx29?
-
kozmate
tag
A memóriája tényleg elég kicsi, ezzel együtt vettem 90Ft-ért egy Sagem My300x-et is, még annak is több memóriája van.
Nekem nem kell mp3 meg videó meg fényképező, abszolút hidegen hagynak ezek a dolgok. Legyen kényelmes, csak telefonálásra kell és nem akarok másikat venni még egy jó ideig.
Ha jól számolom, két és fél évig Alcatel 715-öm volt, szintén ilyen okokból, de sajnos valaki kiemelte a zsebemből, csak ezért vettem másikat. -
Amennyiben az MP3 is fontos neked, ezekről a Sharpokról mindenképp' le kell mondj...
A GX25-ben a legbosszantóbb a 100 kB-os határ, ami val.sz.leg megmaradt a GX29-ben is.
A SE-k, Motorolák ilyen szempontból sz.tem jobbak neked. Egy szól a Sharp mellett, az pedig a minőségi összeszerelés -amennyiben hosszú időre szeretnél telefont venni, vegyél Sharpot, nem bánod meg... -
Gyulaaa
csendes tag
Hát igen a kijelzője lehet ,hogy szép,de olyan keveset tud....
A régi jó kis Nokia 3650-em szeretném lecserélni,mert már haldoklik,de ez fele annyit nem tud...
Rémisztő ,hogy a 2és fél éve vett telefonom mindenben jobb, a memóriája 8szorosa stb...
Sony Z520i-n kezdtem gondolkodni,az legalább tud pár új dolgot (mp3,ilyenek..) -
Gyulaaa
csendes tag
Sziasztok
Sharp Gx 25 és 29 közt hezitálok,szerintetek melyik jobb?
Főleg a kijelző képe érdekelne...
[Szerkesztve] -
lacko22
aktív tag
Köszönöm a segítséget.
-
-
lacko22
aktív tag
Szia tudnál küldeni egy fényképet róla?
Nagyba?
Venni akarok egy ilyet csak nehéz eldönteni mert nem olcsó játék.
nagylaci@ipmedia.hu
köszi
[Szerkesztve] -
-
lacko22
aktív tag
Úgy két három nap hogy éjjel nappal megyen?
-
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mennyit bír a GX 25-ös akksija?
-
ubul88
csendes tag
Hali!
Jó kis telefon ez a sharp gx29.A kijelzője szerintem gyönyörű, akárcsak a külseje.
Tudásilag nem egy was ist das, de nem is kéne sokkal több. Leszámítva mondjuk egy infrát, mert Én ezt a bluetooth portot még mindig nem tudtam beüzemelniMég pozitívum volt számomra a kamera. Igen jó kis képeket csinál,
meg a beépített hüleségeivel is el lehet szórakozni. (Olajfestmény, negatív....).
Szóval engem meggyőzött.
Bye
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
ez a vodafone -os menű nagyon ronda még mindig
-
ubul88
csendes tag
Hali!
Köszi szépen a hozzászólást, és a segítséget, de sajna nem tudtam még megcsinálniJövő héten meglesz a teló, aztán majd akkor összehozok valamit(remélem).
Bye -
Rick
tag
első lépés: driver cdről feltelepít, utána usbbe bedug. max most mindent eltávolítasz és kezded előről, vagy az eszközkezelőben minden bluetoothos dolognak ilesztőprodram frissítés. egyébként ez olyan, mint az eula. senki sem olvasa el, pedig minden le van írva benne. a cucchoz is tuti ott volt a leírás, hogy előbb telepíts...
-
ubul88
csendes tag
Hali!
Én ma megvettem a bluetooth portot(előbb,mint a telefont
)-most volt akciós-
Csak azt nem értem, h amikor bedugtam az usb-be, utánna szépen végigment a driver telepítése a cd-ről, de azóta nem ismeri fel a gép...remélem ha meglesz a teló, akkor nem lesz ilyen próbléma, és csak azért ''szarakodik'', mert nincs a közelben másik bluetooth
-
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Fura, nálunk a Bluetooth a következőképpen működött:
PC megtalálta, összepárosítottam, semmit nem lehetett küldni.
Telefon PC-t meg sem találta.
Telefon Headsetet meg sem találta.
Telefon másik telefont szintén nem találta meg.
Szerintem a mienkben gázos volt a Bluetooth, ezért nem vontam le belőle messzebbmenő következtetéseket. -
Rick
tag
na, ha az lett volna ott, nem kérdés, melyiket veszem. a köv fél évre megteszi, utána majd eladom... ubul: a gyári cd-t elő sem vettem, a vidcommmos bluetooth cdt használom, a jobbklikes menüben van benne a bluetooth küldés, a telóról meg szintén ugyanennyi. küldöm és kész..
-
ubul88
csendes tag
Hali!
Köszi szépen Rick a gyors válaszod...Erősen gondolkodok egy ilyen telón, csak olvastam róla teszeteket, és a mobilarénán azt írták, h nem tudtak vele küldeni semmit a gépre(igaz, felismerte neki...) de ha Neked működik, akkor biztos oksa....
-
ubul88
csendes tag
Hali!
Azt hallottam a sharp gx29-ről, h nem működik a bluetooth-ja....Aki erről tud valmit, az pls írja meg a fórumba...Előre is köszi mindenkinek... -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Rendben, legközelebb így lesz.
-
-
balintka
addikt
Én nem magát a telefont fikázom, hanem a Sharp-ot, hogy ezt a gyalázatos húzást újra megtette. A Samsung is sok hasonló tudású tellát ad el, de ott legalább vannak különbségek pozitív irányba. Pl. x450-x480-x490. Nem tök ugyanazt, sőt nem csökkentett tudásút ad el drágábban. Ez a teló max. 25.000-et ér, elődje fényében és a VS3-hoz viszonyítva is.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
Itt mindegy az ár, mert a VS3 is jobb ennél a telónál, vagy 35ezerért a Motorola V360 is, amiben van mp3 is. Nokiánál tényleg jobb, de könyörgöm a Sony Ericsson K300i-nek is 12 MB memója van. Erre a memória dologra nincs magyarázat és mentség, ez semmire sem elég és el van cseszve. Ennyi. És én pont azt mondtam, hogy jó, hogy nincs rajta infra, mert nem szeretem, a GX25-re sem kellett volna. Elég a Blutooth. Én évek ótas nagy Sharp-os vagyok, de ezzel a telóval csalódást okozott nekem. De a GX25-ömet nem ilyenre fogom lecserélni.
[Szerkesztve] -
ragazzo
őstag
Abban egyetértek veled, hogy ha már kiad a Sharp egy új telefont, akkor a user joggal várja el, hogy valami jobbat kapjon a régi helyett.De ebben az esetben csak egy apró ráncfelvarrás történt, vagy az se? Gondolom a V-s sorozat jobb mint a GX-es,de azt meg nem tudom megfizetni.
-
Rick
tag
flame sztem sincs, egyszerűen csak véleményt alkotunk. a különbség köztünk az, hogy nekem van ilyen telefonom, és a képességeit tudva vettem meg. érdekes, ez részetekről olyan,. mintha valaki vesz egy wartburgot, és utána meg panaszkodik, hogy a fene egy ezeket a gyárban, hát hogy voltak képesek megcsinálni egy ilyen autót, hogy nem tud vele 4 másodperc alatt 200on lenni. nem tudom miért nem érthető meg a sharp üzletpolitikája, amit gondolom azért alapos megfontolás és piackutatás előzött meg, hogy a kedves vevő mit szeretne: 100 ezer forintot fizetni egy telefonért, és szép játékokat felrakni, mondjuk mindjárt 40-50 darabot, vagy inkább 30 ezret fizetni, és azért épp legyen hely mindennek, elférjenek a dolgok. Szerintem kicsit el kellene gondolkodni annak aki fikázza ezt a tellát, hogy pölö nokiából ennyi pénzért milyet kap. részemről ennyi, tökéletesen elégedett vagyok a telcsimmel. ja, és nekem már 1994 körül is volt telefonom, pedig az sem most volt. érdekes, senki sem panaszkodott, hogy a fene egye meg az ericssont, a gh198asra nem tudok elég csengőhangot rakni...az infra pedig olyan, mint amilyen a gprs lesz 1-2 év múlva...felváltja egy jobb és gyorsabb szolgáltatás, mint pl a 3G.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
Nincs itt flame, sajnos a egyértelmű, hogy a GX29 nem változott semmiben sem előnyére. Mindemellett nem értem a Sharp 2 Mb-ban korlátolt gondolkodását (GX20-GX15-GX17(kicsit kevesebb)-GX25-GX29). Remek telefonokat szúrnak el ezzel. A GX29 egy nagyon jó telefon, de sajnos nem változott semmiben sem érdemére, ez a gond vele. Illetve én személy szerint örülök az infraport elhagyásának.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
''A teljes 1,8 megabájtos memóriát azonban szabadon pakolhatjuk tele játékokkal, vagy akár csengőhangokkal. Ez leginkább egy lol-t érdemelne. Valóban van olyan ember, aki úgy gondolja, hogy egy olyan készülékben, amiben fényképezőgép is van, elegendő ez a tárhely? Barátnőm első kérdése is az mostanában, hogy mekkora memória a telefonokban ugyanis, ha nincs legalább 8-10 mega, akkor szóba sem jöhet, mert nem fér rá a kedvenc zeneszám, és nem tud majd úgy csörögni.'' Idézet a tesztből. Mélységesen egyetértek vele!
-
Rick
tag
hát akkor én ilyen maradi vagyok. egy 320x240es kép 70-80 kb. mivel max háttérnek rakom fel, kicsit furcsa volna, ha 5-6 db nem elég egy napra, a midi csengőhangok meg 7-40kb, ebből is megeszi a fene, ha nem elég 5-6. bluetooth-szal feltenni köbö 10 másodperc ezeket. nameg valamit jól elrontottam, hogy inkább telefonálok a telefonnal, mint játszom. sztem aki játszani akar az vegyen sony psp-t. nekem teljesen bejön, én pénzt keresek a telefonnal, nem játszok vele.
-
balintka
addikt
Én kiszúrtam onnan, hogy a kijelző mellett több a hely. Én nem vagyok nagy igényű,de a 2 MB lóf*szra sem elég. Főleg játékokat rakok rá, abból 100-110 kb egy jobb game. ÉS elég néhány és nincs hely. Hol vannak még a képek, csengőhangok? Ez a Sharptól paraszt dolog volt, semmit se fejleszteni egy 2 éves modellen.
-
Rick
tag
na meg nézett már egyszerre valaki gx 25öt meg samsung d500at??? a sharp kijelzője fényévekre van attól a híg fostól....
pedig az 100K volt pár hónapja....tudom, minden van benne...
-
Rick
tag
gratulálok a szemedhez, hogy észreveszed fél méterről, hogy 2 mm-rel kisebb a kijelző. nekem csak akkor tűnt fel, mikor itt írtátok, és összedugtam a két telcsit. egyébként sosem jövök rá... nekem bőven elég a memó, amit akarok minden rajta van, és még rá tudok fényképezni 50 képet, ha nagyon muszáj. ha beírkálok dolgokat, akkor is marad benne 10-2 képnek hely. szal nekem tökéletes, minek fizettem volna többet 10-15K-val egy nagyobb memósért? a pana vs3 sem kellett....
-
Rick
tag
na akkor a te kedvedért még egyszer leírom: ennek sokkal szebb kijelzője van, mint a gx 25 nek. nem tudom, másnál mi látszik, de a gx25 3 hónapos, ez pár napos. abszolút szembeötlő, hogy mennyivel teltebbek, és élesebbek a képek, csak mi azért legalább a fényerőt egy szintre állítottuk be a két telefonon, úgy hasonlítottuk össze...
-
Rick
tag
na, gyerekek, 2 napja van egy ilyen gx29esem, előtte gx 15 volt, Asszonykámnak most is gx 25öse van. a külső nekem nagyon bejön, jobban is mint a gx25é. belülről szinte teljesen ugyan az, menüben vannak változtatások, főleg ikonok, de minden sokkal jobb lett. infra sosem kellett, bluetooth-szal midit is, képet is tudok feltenni a telefonra, leszedni is. kijelző tényleg kisebb, de kb 2-2 mm-rel, viszont sokkal kontrasztosabb, szebb a képe. felraktam 4-5 képet, 4-5 zenét, van még szabad 1.4 megám, ez közepes képméretnél 49 kép. a külső kis kijelző is tetszik. összességében sztem ennyi pénzért jobbat nem kapsz. vacilláltam a panasonic vs3 meg eközött, mert szinte 1 árban van, de a külső kijelző jól jön, még ha abban 1.3 MPX-es kamera van, meg 32 mega memória, akkor is. fényképezőgépem van itthon, ha valamit gyorsan le kell kapni, erre tökéletesen megteszi. naptár nem full, de bőven megteszi, hangja jó, kaptam hozzá egy headsetet, szal nekem tökéletes.
[Szerkesztve] -
Bernardo20
őstag
-
blueMerle
veterán
válasz
Bernardo20 #18 üzenetére
Egy ismi dolgozik a Komaromi Nokiában, ö azt mondta hogy a béka seggét verdesi egy-egy komolyabb tella elöállítási költsége, legalábbis amit innen-onnan hall.
Egyébként az ismi takarít, de ö látja meg szinte elöször civilként a hiper-szuper atomtitkos vadiúj tellákat. Mert ugye a hiper-szuper atomtitkos helyiségben is van szemeteskosár, és azt is ki kell üriteni -
AS
félisten
Már kapható.
-
HXY
addikt
Itt minden csak markating kérdése!
Ha 20-25k-s kategóriába szánja a Voda, akkor siker lesz, különben bukás. Sztem -
sly21
csendes tag
Hát öszintén szólva ez a telefon iszonyat csúnya!!!!! És a tudása egyenlő a nullával!
Ezért kár volt pénzt áldozni. Ha már annyira új készüléket akartak készíteni akkor legalább csináltak volna valami szuper telcsit.. -
balintka
addikt
válasz
Bernardo20 #14 üzenetére
De legalább tett volna bele 4-5 MB memóriát, vagy egy jobb kamerát, de hogy visszafejleszti... ezt nem értem meg. Ez egy bukás a GX25-höz képest, ráadásul ma már a 2 MB memória nem állja meg a helyét, egyszerűen semmire nem elég. Van a GX25-ömben 8 db játék, és elfogyott a fele memória. Már a GX25 kijövetelekor sem volt elég a 2 MB memó.
-
blueMerle
veterán
válasz
Bernardo20 #14 üzenetére
Nem a Sharp költ, a vásárlók költenek erre, a Sharp pedig kaszál
Ha tudnád hogy mennyi egy telefon elöállítási költsége... -
Bernardo20
őstag
Kezdtem örülni mikor hallottam,hogy továbbfejleszetették a gx25-öt..aztán megnéztem a tesztet és a képeket..
Nem értem a Sharpot,hogy ilyenekre mindnek költ pénzt? Tudásában és dizájnban is alulmarad az elődhöz képest..
-
blueMerle
veterán
-
evR
aktív tag
szerintem ez csak egy egyszerű modellfrissítés.. ahogy a bevezetőben is volt róla szó.. Annyi az egész, hogy a gx15 helyére jött a gx17 és a gx25 helyére most ez.. nehogymáá' az embereknek 2-3évig ugyanaz legyen a szeme elé rakva!
egyébként szerintem a gx17 kifejezetten szép lett, olyan mintha a gx25 kistesója lenne! -
blueMerle
veterán
Olyan embereknek, akik csak telefonálnak, de szeretik az egyedi, szép és elegáns formákat, azoknak nagyon jó ez a telefon. Habár akkor meg minek ez a kijelzö?
-
ragazzo
őstag
Nekünk van belőle dummy,de nem annyira átütő a GX29.Sőt...A régi GX25 sokkal jobb.
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
bocsánat 0.1 collal kisebb
gx 25 2.0
gx 29 1.9 -
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
És ugy tudom nem a Gx25 kijelzöjét kapta! Ugyanis 1 collal kisebb persze ezt szabad szemel nem igen látni.
-
AS-nek igaza van, a GX25 bejövősebb...
A kijelzőkép a fényképeken tényleg fakóbbnak látszik, mint a GX25-é, kíváncsi volnék rá élőben.
Fura, h. az infra kimaradt, ill. a memória is nőhetett volna.
Az Üzenetek menüpontban lévő Vodafone Mail linket én használom, tehát megtaláltátok erre az embereteket. -
AS
félisten
Legalább bövithető lenne. de nem
Gx25 jobban bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged