- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozmate
tag
válasz
Viktor0610 #80 üzenetére
Hát ez nagyon szomorú, kösz a gyors választ.
-
kozmate
tag
Tudok erre a kütyüre java játékot feltölteni? Sikerült összepárosítanom a géppel bluetoot-on keresztül, de azt mondja a segédprogram, hogy .jar fájlt nem lehet feltölteni a telefonra. Valaki segítene?
-
kozmate
tag
A memóriája tényleg elég kicsi, ezzel együtt vettem 90Ft-ért egy Sagem My300x-et is, még annak is több memóriája van.
Nekem nem kell mp3 meg videó meg fényképező, abszolút hidegen hagynak ezek a dolgok. Legyen kényelmes, csak telefonálásra kell és nem akarok másikat venni még egy jó ideig.
Ha jól számolom, két és fél évig Alcatel 715-öm volt, szintén ilyen okokból, de sajnos valaki kiemelte a zsebemből, csak ezért vettem másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged