- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kozmate
tag
A memóriája tényleg elég kicsi, ezzel együtt vettem 90Ft-ért egy Sagem My300x-et is, még annak is több memóriája van.
Nekem nem kell mp3 meg videó meg fényképező, abszolút hidegen hagynak ezek a dolgok. Legyen kényelmes, csak telefonálásra kell és nem akarok másikat venni még egy jó ideig.
Ha jól számolom, két és fél évig Alcatel 715-öm volt, szintén ilyen okokból, de sajnos valaki kiemelte a zsebemből, csak ezért vettem másikat. -
Amennyiben az MP3 is fontos neked, ezekről a Sharpokról mindenképp' le kell mondj...
A GX25-ben a legbosszantóbb a 100 kB-os határ, ami val.sz.leg megmaradt a GX29-ben is.
A SE-k, Motorolák ilyen szempontból sz.tem jobbak neked. Egy szól a Sharp mellett, az pedig a minőségi összeszerelés -amennyiben hosszú időre szeretnél telefont venni, vegyél Sharpot, nem bánod meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest