Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #157 üzenetére
Ilyen csak a tudáshoz mérten gyenge a GX25/29 akksija.
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #155 üzenetére
Kevés macerával nekem is 1 hete bírt a GX25, de a 770SH is ugyanannyit bír. Használva viszont 2 nap se kell neki, wappal játékkal hamar lemegy. A játékok szerintem egyformán merítik az akksit.
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #150 üzenetére
Jah. Nálad mennyit bír a GX29 akksija?
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #147 üzenetére
Melyik van meg? én csak a Pokert játszottam.
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #145 üzenetére
Még nem végleges, alakul az ajánló.
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #142 üzenetére
Van 1-2 játékajánló az oldalamon: [link]
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #142 üzenetére
Csak wapról lehet.
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #132 üzenetére
A te logikád szerint akkor fejlődjön vissza a technológia. Jó. Érdekes. Ennyi erővel az autóban se legyen CD-s magnó, mert az autó közlekedésre való.
Képzeld, TV-t is tudok nézni a telefonommal.
A GX29 az alap 0 tudásával sem bírja tovább, mint a sokkal jobb készülékek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #128 üzenetére
Az, hogyha nem vagyok otthon, akkor mindezt megtehetem úton. A nagy GX25/29 akksija se nagy eresztés. nem bírta többet, mint a sokkal jobb 770sh-é.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #126 üzenetére
Igaz is, a véleményünk teljesen különböző
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #124 üzenetére
Ez egy vélemény. De van, aki szélesebb körben kívánja használni a telefonját, annak ez édes kevés.
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #120 üzenetére
Na ja, de nálam elég szépen telítették a játékok. Nem sok a 2mega. Igaz, a VGA fényképező nem csinál nagy képeket. De akkor is égő a 2 mega. 2007-et írunk.
-
balintka
addikt
válasz
Boeing 737 #117 üzenetére
Szerintem az tűrhetetlen
Nekem volt GX25-öm, de a 2 mega konkrétan semmire nem elég.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #114 üzenetére
Eladni max a tudása miatt érdemes (2 mega memo, vga kamera), de emiatt nem.
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #109 üzenetére
Remélem ez megy 770SH-n is. Szerk: megy.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Rendben, legközelebb így lesz.
-
balintka
addikt
Én nem magát a telefont fikázom, hanem a Sharp-ot, hogy ezt a gyalázatos húzást újra megtette. A Samsung is sok hasonló tudású tellát ad el, de ott legalább vannak különbségek pozitív irányba. Pl. x450-x480-x490. Nem tök ugyanazt, sőt nem csökkentett tudásút ad el drágábban. Ez a teló max. 25.000-et ér, elődje fényében és a VS3-hoz viszonyítva is.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
Itt mindegy az ár, mert a VS3 is jobb ennél a telónál, vagy 35ezerért a Motorola V360 is, amiben van mp3 is. Nokiánál tényleg jobb, de könyörgöm a Sony Ericsson K300i-nek is 12 MB memója van. Erre a memória dologra nincs magyarázat és mentség, ez semmire sem elég és el van cseszve. Ennyi. És én pont azt mondtam, hogy jó, hogy nincs rajta infra, mert nem szeretem, a GX25-re sem kellett volna. Elég a Blutooth. Én évek ótas nagy Sharp-os vagyok, de ezzel a telóval csalódást okozott nekem. De a GX25-ömet nem ilyenre fogom lecserélni.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
Nincs itt flame, sajnos a egyértelmű, hogy a GX29 nem változott semmiben sem előnyére. Mindemellett nem értem a Sharp 2 Mb-ban korlátolt gondolkodását (GX20-GX15-GX17(kicsit kevesebb)-GX25-GX29). Remek telefonokat szúrnak el ezzel. A GX29 egy nagyon jó telefon, de sajnos nem változott semmiben sem érdemére, ez a gond vele. Illetve én személy szerint örülök az infraport elhagyásának.
[Szerkesztve] -
balintka
addikt
''A teljes 1,8 megabájtos memóriát azonban szabadon pakolhatjuk tele játékokkal, vagy akár csengőhangokkal. Ez leginkább egy lol-t érdemelne. Valóban van olyan ember, aki úgy gondolja, hogy egy olyan készülékben, amiben fényképezőgép is van, elegendő ez a tárhely? Barátnőm első kérdése is az mostanában, hogy mekkora memória a telefonokban ugyanis, ha nincs legalább 8-10 mega, akkor szóba sem jöhet, mert nem fér rá a kedvenc zeneszám, és nem tud majd úgy csörögni.'' Idézet a tesztből. Mélységesen egyetértek vele!
-
balintka
addikt
Én kiszúrtam onnan, hogy a kijelző mellett több a hely. Én nem vagyok nagy igényű,de a 2 MB lóf*szra sem elég. Főleg játékokat rakok rá, abból 100-110 kb egy jobb game. ÉS elég néhány és nincs hely. Hol vannak még a képek, csengőhangok? Ez a Sharptól paraszt dolog volt, semmit se fejleszteni egy 2 éves modellen.
-
balintka
addikt
válasz
Bernardo20 #14 üzenetére
De legalább tett volna bele 4-5 MB memóriát, vagy egy jobb kamerát, de hogy visszafejleszti... ezt nem értem meg. Ez egy bukás a GX25-höz képest, ráadásul ma már a 2 MB memória nem állja meg a helyét, egyszerűen semmire nem elég. Van a GX25-ömben 8 db játék, és elfogyott a fele memória. Már a GX25 kijövetelekor sem volt elég a 2 MB memó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest