- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick
tag
első lépés: driver cdről feltelepít, utána usbbe bedug. max most mindent eltávolítasz és kezded előről, vagy az eszközkezelőben minden bluetoothos dolognak ilesztőprodram frissítés. egyébként ez olyan, mint az eula. senki sem olvasa el, pedig minden le van írva benne. a cucchoz is tuti ott volt a leírás, hogy előbb telepíts...
-
Rick
tag
na, ha az lett volna ott, nem kérdés, melyiket veszem. a köv fél évre megteszi, utána majd eladom... ubul: a gyári cd-t elő sem vettem, a vidcommmos bluetooth cdt használom, a jobbklikes menüben van benne a bluetooth küldés, a telóról meg szintén ugyanennyi. küldöm és kész..
-
Rick
tag
flame sztem sincs, egyszerűen csak véleményt alkotunk. a különbség köztünk az, hogy nekem van ilyen telefonom, és a képességeit tudva vettem meg. érdekes, ez részetekről olyan,. mintha valaki vesz egy wartburgot, és utána meg panaszkodik, hogy a fene egy ezeket a gyárban, hát hogy voltak képesek megcsinálni egy ilyen autót, hogy nem tud vele 4 másodperc alatt 200on lenni. nem tudom miért nem érthető meg a sharp üzletpolitikája, amit gondolom azért alapos megfontolás és piackutatás előzött meg, hogy a kedves vevő mit szeretne: 100 ezer forintot fizetni egy telefonért, és szép játékokat felrakni, mondjuk mindjárt 40-50 darabot, vagy inkább 30 ezret fizetni, és azért épp legyen hely mindennek, elférjenek a dolgok. Szerintem kicsit el kellene gondolkodni annak aki fikázza ezt a tellát, hogy pölö nokiából ennyi pénzért milyet kap. részemről ennyi, tökéletesen elégedett vagyok a telcsimmel. ja, és nekem már 1994 körül is volt telefonom, pedig az sem most volt. érdekes, senki sem panaszkodott, hogy a fene egye meg az ericssont, a gh198asra nem tudok elég csengőhangot rakni...az infra pedig olyan, mint amilyen a gprs lesz 1-2 év múlva...felváltja egy jobb és gyorsabb szolgáltatás, mint pl a 3G.
[Szerkesztve] -
Rick
tag
hát akkor én ilyen maradi vagyok. egy 320x240es kép 70-80 kb. mivel max háttérnek rakom fel, kicsit furcsa volna, ha 5-6 db nem elég egy napra, a midi csengőhangok meg 7-40kb, ebből is megeszi a fene, ha nem elég 5-6. bluetooth-szal feltenni köbö 10 másodperc ezeket. nameg valamit jól elrontottam, hogy inkább telefonálok a telefonnal, mint játszom. sztem aki játszani akar az vegyen sony psp-t. nekem teljesen bejön, én pénzt keresek a telefonnal, nem játszok vele.
-
Rick
tag
na meg nézett már egyszerre valaki gx 25öt meg samsung d500at??? a sharp kijelzője fényévekre van attól a híg fostól....
pedig az 100K volt pár hónapja....tudom, minden van benne...
-
Rick
tag
gratulálok a szemedhez, hogy észreveszed fél méterről, hogy 2 mm-rel kisebb a kijelző. nekem csak akkor tűnt fel, mikor itt írtátok, és összedugtam a két telcsit. egyébként sosem jövök rá... nekem bőven elég a memó, amit akarok minden rajta van, és még rá tudok fényképezni 50 képet, ha nagyon muszáj. ha beírkálok dolgokat, akkor is marad benne 10-2 képnek hely. szal nekem tökéletes, minek fizettem volna többet 10-15K-val egy nagyobb memósért? a pana vs3 sem kellett....
-
Rick
tag
na akkor a te kedvedért még egyszer leírom: ennek sokkal szebb kijelzője van, mint a gx 25 nek. nem tudom, másnál mi látszik, de a gx25 3 hónapos, ez pár napos. abszolút szembeötlő, hogy mennyivel teltebbek, és élesebbek a képek, csak mi azért legalább a fényerőt egy szintre állítottuk be a két telefonon, úgy hasonlítottuk össze...
-
Rick
tag
na, gyerekek, 2 napja van egy ilyen gx29esem, előtte gx 15 volt, Asszonykámnak most is gx 25öse van. a külső nekem nagyon bejön, jobban is mint a gx25é. belülről szinte teljesen ugyan az, menüben vannak változtatások, főleg ikonok, de minden sokkal jobb lett. infra sosem kellett, bluetooth-szal midit is, képet is tudok feltenni a telefonra, leszedni is. kijelző tényleg kisebb, de kb 2-2 mm-rel, viszont sokkal kontrasztosabb, szebb a képe. felraktam 4-5 képet, 4-5 zenét, van még szabad 1.4 megám, ez közepes képméretnél 49 kép. a külső kis kijelző is tetszik. összességében sztem ennyi pénzért jobbat nem kapsz. vacilláltam a panasonic vs3 meg eközött, mert szinte 1 árban van, de a külső kijelző jól jön, még ha abban 1.3 MPX-es kamera van, meg 32 mega memória, akkor is. fényképezőgépem van itthon, ha valamit gyorsan le kell kapni, erre tökéletesen megteszi. naptár nem full, de bőven megteszi, hangja jó, kaptam hozzá egy headsetet, szal nekem tökéletes.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest