- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz
őstag
sztem a fényképezője eléggé a móka kategória legalja..a k750i képeihez meg végképp nem hasonlítanám,mert az az egyik etelon ez meg a középkategória legalja sztem..
a gx30 fényképezője fényévekkel jobb volt mint amit azóta a sharp a nem csúcs modellekbe belerak..nem értem azt az 1mp-es optikát mért nem lehetett ebbe is beletenni..volt abban kamerafény meg makró mód is és nagyon szép képeket csinált ehhez képest!! -
-
Janesz
őstag
gsm boltokban kapsz már csak..vagy apróneten esetleg..
sajnálom,hogy így eltűnt,bár így legalább nem lesz tömegteló...mondjuk amúgy sem lenne az ,mert úgyis mindenki valami segghülye Nokiát vagy valami sablon samsungot vesz inkább ennyiért..
személyes véleményem a telefonról:
még sosem volt ilyen telóm amit ennyire szerettem volna..régebben pedig nagyon rá voltam indulva a gsm dolgokra akkoriban mindig a legújjabb telóim voltak..
hihetetlenül testreszabható a telefon!
az tetszik igazán,hogy úgy egyben van..nem recseg,nem ropog..a kijelzője meseszép a menüje a live elenére hihetelenül szép és jó!!
az akksija nagyon jó (bár Viktor-ral azt beszéltük,hogy ez lehet,hogy azért van ,mert nekem egy full japán telót sikerült kifognom aminek a készülék része és az akksija is japán!!) haveré kínai és annyira nem is bírja jól..
negatívumként említeném,hogy a hátlap nem valami szép..nemtom mért nem lehetett olyan szép mint a gx17-esen..
jah meg a kevés készülékmemória!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Futás, futópályák
- OpenMediaVault
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest