- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
energon
tag
köszönöm a választ, valami ilyesmiben reménykedtem, de ami átalakítót te belinkeltél és a többi is amiket találtam mind "utángyártott" amivel anno ráfáztam. annyi volt vele a probléma hogy zsebben hordtam ugyan, de kíméltem és mégis eltört a kábel burkolata az illetszésnél, mert nem ment be a "jack fejbe", hanem csak hozzá volt olvasztva. magyarán gányolva volt. nagyon kínai volt. ezekben sem nagyon bízom mert van amelyik már a képen látszik hogy asszimmetrikus. gyanítom hogy a samsung nem is gyárt ilyet, de akkor legalább gyártana sok-sok fül/fejhallgatót ! de nem találok semmit !
-
-
Apollyon
Korrektor
Kérdezte sztem mi a gáz a telóval én meg megmondtam. Sztem senkinek nem esett bántódása. Te is szoktál fikázni ha már itt tartunk
Ez van, ez egy ilyen világ. Nem rosszindulatból fikáztam, gondolom Te sem, és végülis nem fikáztam mert dícsértem is
Amúgy meg az U700 már azért jobb -
Bog
HÁZIGAZDA
Van egy ilyen, hogy legutóbb játszott, ott megmaradnak a számok.
Vizuális effekt nincs.
5-ös listán 3,8 a füles.
A rádió nagyon jól működött, az állomások tárolhatóak.
A memkarit lassan kezeli, de én sem egy Kingstonnal próbálkoztam, lehet, hogy gyorsabb kártyával ügyesebb, bár... -
orbano
félisten
a füles 4-es alá (3,5), nyilvánvalóan 5-ös listán, ahogy azt az iskolákban megszokhattuk
egyéb:
szép telefon amúgy, de valahogy ez a samsung sem fogott engem meg (nem az esetem, az elődje is tetszett, de mégsem...). az, hogy összecsukva nem jelez eseményeket, baromi idegesítő, ettől én meg tudnék halni, eleve kizáró ok. a kamera meg szerintem rettenet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest