- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToRR3nt3
senior tag
Olvastam egy másik fórumon, h az U600-hoz nem passzolnak a Kingston sd kártyák. Létezhet ilyen? Én mikor megvettem a telefont akkor rendeltem hozzá pont Kingston 1 gigás kártyát és lehet h le kell mondanom...
-
-
ToRR3nt3
senior tag
Jegyzeteket hoválehet írni? Sehol se találok ilyen menüpontot... Kezd +tetszeni a telefon, az mp3 lejátszója meg a rádió elég jó. A kamera is ok. Hosszas kísérletezgetés után még arra is rájöttem h kell megszakítani a hívást összecsukás nélkül.
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz
ToRR3nt3 #172 üzenetére
Végülis nem gatyáztam sokat, megvettem a közeli témobil üzletben és buktam is 120 perc ingyen beszélgetést, ugyanis ez az ajándék csak webshopos rendeléshez jár...
A negatív tapasztalatok, úgy a samsungról általában: röhely h a legújabb PC szoftver nem kompatibilis a régebbi D500-zal. Fordítva se de ez általában így szokott lenni. Bluetooth-szal meg csak 1enként lehet átvinni a telszámokat meg a többit, ami fontos lehet a régi telefonról.
Az új érintőgombokat nagyon nem érzem, de majd biztos hozzászokom. A telefon oldalán a fényképező gyorsgombja meg a hangerőgombok vsz nagyon bénára sikeredtek, a régi telefonomon lévők sokkal jobbak és igényesebbek...
Így elsőre elég vegyesek az érzelmek. -
ToRR3nt3
senior tag
Üdv emberek!
Lejárt a D500-am előfizetése így most le tudom cserélni elég jó áron a westelnél, mert pontom is van egy pár ezer. Egy U600 ra gondoltam. Tudtok valami elrettentőt mondani a készülékről? Mert itt is meg más tesztekben is főleg jókat írtak... Hogyhogy nem mutatja az elmulasztott eseményeket? Ha hosszan nyomja az ember a hangerőgombot akkor se? (mert úgytom h a D600 már csak így mutatja az órát is meg az eseményeket is ha össze van csukva, a D500 még haloványan mutatta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest