- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
energon
tag
köszönöm a választ, valami ilyesmiben reménykedtem, de ami átalakítót te belinkeltél és a többi is amiket találtam mind "utángyártott" amivel anno ráfáztam. annyi volt vele a probléma hogy zsebben hordtam ugyan, de kíméltem és mégis eltört a kábel burkolata az illetszésnél, mert nem ment be a "jack fejbe", hanem csak hozzá volt olvasztva. magyarán gányolva volt. nagyon kínai volt. ezekben sem nagyon bízom mert van amelyik már a képen látszik hogy asszimmetrikus. gyanítom hogy a samsung nem is gyárt ilyet, de akkor legalább gyártana sok-sok fül/fejhallgatót ! de nem találok semmit !
-
energon
tag
Hali!
Én is a zenelejátszó részéről kérdeznék, mert gyakran használnám és (sajnos) ragaszkodom valamiféle szilikonos/agybadugós megoldáshoz. szóval engem is az érdekelne hogy létezik-e hozzá ilyenfajta fülhallgató vagy adapter, mert amit korábban belinkeltetek az nagyon gagyi. nekem ugyanolyanom volt csak sony-sba és két hónapig sem bírta. made in china sajnos, abból is a legroszabb, nem pedig eredeti termék.szóval továbbra is érdekelne, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba olyannál aki nem elégszik meg az eredeti fülhallgatóval és nincs 15-20 ezre bluetooth-os vacakra amivel mellesleg sokkal több a macera és jobban szívja az akksit... számomra tényleg fontos lenne a dolog. köszönök előre is minden segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OTP Bank topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest