- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltanfi
senior tag
''egyetlen paraméterük sem egyezik''
A hosszuk és a szélességük is majdnem megegyezik, csak a vastagságuk nem.
Mindkettőbe a gyártójuk itthon is kapható legnagyobb tudású mobilos fényképezőgépe van hasonlóan sokrétű beállítási lehetőségekkel, autofokusszal és mobilfénnyel.
Csak azt nem értem, hogy az N95 topicban (nem az én tollamból származó) gyakran felbukkanó megjegyzés, kvázi összehasonlítás a 3 Mpx-es Samsung és SE fényképezőkkel miért nem szúrt szemet senkinek, itt viszont a fordítottjáért egyből megy a hiszti. Legyen hát nyugalom, jó?
Peace -
Kari1
aktív tag
Akkor ergo ha a telefon nincs lenémítva akkor bizonyos időegység alatt nekem állandóan rezegni ill csiripelni fog :S mert ez nekem sajnos nem lenne mind1 egyrész mert szerintem idegesítő másrész ha órám ill pont akkor kezd nekem dalolni mikor valami fontos dolgom van az néha kínos lehet...
(kicsit lassú felfogású)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest