- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
tillseemann #281 üzenetére
Vaterán volt (talán most is van). Nem eredeti, hanem utángyártott (új), de azt hiszem nem lesz azzal sem gond.
-
lacibacsi
addikt
válasz
tillseemann #279 üzenetére
Én is erre gondolok leginkább. Nézegettem a service manual-t, úgy látszik, hogy nem olyan nagy történet a cseréje. Szerinted érdemes házilag belefogni? (szalagkábel 1000 Ft vs. csere a szervizben min. 10.000 Ft)
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok! 2,5 éves U600 telefonom tegnapig hiba nélkül működött. tegnap reggel még telefonáltam vele, de délben már nem tudtam hívást kezdeményezni.
A hiba: szétcsúsztatáskor a kijelző működik, de a fedélen lévő gombok egyike sem. A számbillentyűket tudom használni, de a felsők nem működnek. A kijelző rendesen világít, ha engem hívnak, akkor szépen mutatja a hívóhoz rendelt képet. Olvastam itt a fórumot, de nem tudok rájönni, hogy mi lehet a gond. A szalagkábel hibája esetén előfordulhat, hogy a kijelző és a hangszóró működik, de a gombok nem? Sőt, a kamera is működik, mert be tudom kapcsolni az oldalsó gombbal és ad képet rendesen.
Amennyiben összecsukott állapotban feloldom a billentyűzetet, akkor néha előfordul, hogy valamelyik gomb reagál, de ehhez elég sokat kell nyomogatni és gyakorlatilag használhatatlan, mert nem tudhatod, hogy éppen melyik gomb fog életre kelni.
A telefonom nem esett le, nem érte víz, vagy mágneses hatás, teljesen hétköznapi hétköznap volt a tegnapi is a számára...
Van valakinek valami ötlete? Mobiltelefont még nem szereltem, de műszaki érzékel el vagyok látva, úgyhogy ha a szalagkábel lenne a hibás, akkor még magam is megjavítanám. Esetleg tudtok olyan szervizt ajánlani, ahol nem kérnek 2-3 ezer forintokat csak azért, hogy megvizsgálják? Minden segítséget köszönök előre is.
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap ilyen készüléket kaptam az O2-m helyett amíg javítják. Mit ne mondjak pár óra alatt sikerült megutálnom. Ma már egy fokkal jobb de hogy nem vennék ilyet az tuti. Az érintőgombok számomra halálosak.
-
Lugi01
tag
válasz
tillseemann #275 üzenetére
Helló!
Végül az XXL Gsm-nél 6ezerért megcsinálták. Nekem is úgy kezdte, hogy kinyitáskor nem adott képet, aztán végleg eldobta a kanalat.
Lugi
-
tillseemann
csendes tag
Hasonló hiba áll fenn nálam is. Valószínűleg a szalagkábel halt meg. Mondjuk nálam szakaszosan kezdődött. Először a világítás vacakolt, aztán néha szétesett a kép, mint egy puzzle játékban. Jelenleg bekapcsol, de kép az nincs. Ez van. Én nem nagyon akarok vele vacakolni, főleg hogy ezek a szalagkábeles javítások néha elég komoly összegbe kerülnek. Ha mégis szeretnéd helyrehozatni, akkor keress egy gurut meg vegyél 2 ezerért egyet beszakadt kijelzővel, alkatrésznek, aztán csak tud vele varázsolni valamit.
-
Lugi01
tag
Sziasztok!
Lassan 3 éves az U600-am, de tegnap megadta magát. Az van vele, hogy hiába tolom ki a slide-ot, a gombok aktívak lesznek, kép viszont nincs. Meg lehet ezt javíttatni reális áron ? Hova érdemes vinni ? Köszi!
Lugi
-
believil
tag
Jó kis teló ez, de mostanság túl sokan akarnak megválni az ilyen típusú készülékeiktől...
Rendben, hogy nem egy mai teló, de akkor is gyanús. Lehet típushibája? Tud valaki róla? -
kem
addikt
Rossz U600-at vennék!
-
judit141
csendes tag
Sziasztok!
Nekem u600am van, tegnap este elolvastam egy smst, akkor még minden rendben volt, 5perc múlva meghaltak az érintgombok. Én hülye, gondoltam "újraindítom" , aztán már a pinkódot sem tudtam elfogadtatni. Ma bevittem a boltba ahol vettem, azt mondták 20 perc alatt megcsinálják, kíváncsi vagyok.
Amúgy nagyon szeretem, a legtöbb dologgal meg vagyok elégedve benne, azfáj, hogy nem kezel témákat.
Meg tudnátok mondani, hogy a vakut hogy lehet simán világításra használni? mert egy fél év alatt nem bírtam rájönni, 2zser véletlenül kapcsolt be, a másik pedig h a zenelejásztót lehet háttérben működteti? eddig ez sem tűnt fel -
msz
csendes tag
válasz
Pitterix #260 üzenetére
Nekem az egyik játék úgy el....ett valamit, hogy elekzdett rezegni és nem hagyta abba csak miután kivettem az akksit... Azután csinált 300 játékot,a mit nem lehetett kitörölni és mindent le kellett törölnöm...
Amúgy a cikk szerint (nem tudom hogy mások is írták-e már) a kikapcs gomb leveszi a feliratokat, de az érintőgombokat is inaktiválja, szóval filmnézés alatt hasznos. Továbbá billentyűzár de ez annyira nem jó mert soká tart mire másik kezeddel megnyomod... És mégvalami: nagyon megörültem amikor a headsetet nyomogatva a rádió menüjében a rádiót ki és be tudtam kapcsolni a rádiót és röviden nyomva meg az állomást váltani (ez utóbbit billentyűzárral is).
-
Pitterix
őstag
Bár régen nem írtak ide, de én is kérdezek:
Hogy, hova lehet ebbe a telefonba játékot feltenni???? Menyasszonyom kapott egyet, mert tetszett neki, de játékot az Istennek sem lehet rá tenni, ha meg sikerül, nem indul el.....A progjamjából meg sem lehet találni a játékokat......
Előre is köszönöm a segítséget!!!! -
stratova
veterán
válasz
AMD Power #251 üzenetére
Üdv!
Az lenne a kérdésem, mennyire fordulnak hozzátok problémával az U600-zal kapcs látva, hogy szídták a telót; mert az eredetileg kinézett E740-ből csak kiállítási darabot tudtak volna adni teljes áron és úgy nem kellett, de barátnőmnek ezen kívül max. az U600 szimpatikus (a D900i nem). Megvételén gondolkodom a pécsi MM-ban. -
mr.bux
csendes tag
Hello!
Hogy kell rávenni a telefont, hogy zene lejátszása közben bármi mást is csinálhassak? Amikor még új volt csak becsuktam, kinyitottam, háttérbe tette a lejátszást, és közben csinálhattam mást is vele. De most már csak lejátsz. Mit állítottam el? Vagy a software bolondult meg?
Előre is köszi a segítséget! -
kuka00
csendes tag
-
t-bali3
senior tag
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy nektek meddig bírja az aksi? Lassan már 1,5 éves a ketyere és nem mondok nagyot, ha azt mondom, hogy egy héten legalább 5-6-szor volt töltve, ha nem 7-szer. Mostanra átlagos használat mellett egy nap kb. Ez normális, vagy az aksi kezdi megadni magát?(Persze eddig nem én használtam, ebből következik, hogy lehet, hogy rátöltés is előfordult abban a heti 6 töltésben, legtöbbször éjszakázott /egész éjszaka rajta volt/, lehet, hogy az tett be?)
-
tresh
veterán
bocsi véletlen szerk.nél ott hagytam a belső memóriát..szal ha tele vana teló memoja és küldenek blutyukon akkor a teló kiírja h megtelt a memoria és nem teszi a memokártyára.szal az lenne akérdés h akkor memoria karira nem tud menteni rögtön dolgogkat amit bluetyukon küldenek?
-
Mantin
aktív tag
válasz
Viktor0610 #245 üzenetére
KB.
-
-
tresh
veterán
válasz
Kimmuriel #243 üzenetére
Nekem is nokia 6300ám van az u600 mellett és sajnos de azt kell mondjam h nálam a samu jobban bejött minden tére de igazából az viszi a pálmát h nem merűl le 2 óra telózástól nem úgy mint a fél éves 6300ám...
Más.: vki nem tudja h a telonak ha meg telik a belső memoriája h menti a belső memoriára a blutyúúkon fogadott dolgokat?
-
Mantin
aktív tag
melyik éri meg jobban
U600 30000k LG shine 27000k
-
dstd
csendes tag
Nokia 6300-as telefonomat cserélném ilyenre.
-
Csazsol
senior tag
Köszi.
Nem javult meg.
De, ha csinálok lejátszási listát akkor OK, de több száz számot kell végignézni hozzá.
Nem értem: eddig látta a feltöltött albumokat, az ujakat meg nem... Csak megnyitottam az albumokat, ott kikerestem amit hallgatni szeretnék és már müködött is a lejátszó.
Na mindegy, majd kreálom a lejátszási listákat... -
Csazsol
senior tag
Sziasztok!
Kis segitségre szorulok...
A Zenelejátszon keresztül nem látja a Könyvtárakat-Albumokat-MP3akat...
Vagyis a régebben bemásolt dolgokat látja, csak a frisseket nem.Saját fájlokból megtalálható, de akkor csak a kijelöltet játsza le, míg a zenelejátszon az egész albumot lejátszaná.
Mit rontottam el?
Javaslat... -
xmanez88
tag
Sziasztok!
Csak hogy valaki egy kis pozitívat is mondjon, nálunk van a családban jelenleg 3 Samsung. Egy U600-as édesapámnak, akinél tökéletesen működik, teszi a dolgát ahogy kell. Igaz ő függetlenül vette, nem szolgáltatónál. Nem tudom ez mennyire befolyásoló tényező. nekem van egy D900i-m, édesanyámnak pedig egy E210, egyikkel sincs semmi bajunk. És még elfogultnak sem mondhatom magam, mert előtte volt 6233-asom, azt is szerettem, csak kellett egy kis változatosság. Szóval nálunk jól mennek a Samsungok, pedig nyúzzuk őket rendesen, üdv
-
Kam1kaze
aktív tag
Tegnap vettem bele egy 2GB Kingmax memóriát. Beállítottam, hogy oda mentse a képeket, meg a videót is, ezt meg is teszi. Telefonon keresztül is tudom másolni a képeket kártyáról, telefonra. Ha összekötöm PC-vel, és háttértárolóként üzemeltetem a telefont, látja a memóriakártyát, rá is tudok másolni, meg visszafelé is működik rendesen, de viszont ahogy bemegyek a telefonnal készített képekhez, és ahhoz nyúlok, nem enged semmilyen műveletet elvégezni, és utána rögtön kiírja, hogy nem létezik az eszköz, de mégis mutatja, hogy ott van. 2x is leformáztam a memóriakártyát, vagy 20x próbáltam lemásolni a készített képeket, és ugyan ezt csinálja. Valaki tud valamilyen megoldást erre?
-
totya98
tag
a vaku hogy használható lámpának?
-
Sellaci
tag
OK, köszi. +Mondjuk ez nemcsak a T-nél van így, hanem a Pannonnál is. A slide-os telefont bevittem, hogy küldjék fel garanciális javításra, és félórás műsort tartott arról a krapek, hogy majd' szét kell esnie a telefonnak, mert csúszkás. Aztán a 2. helyen simán bevették, megcsinálták, és azóta jó a mechanika. Am. neked melyik van?
-
Sellaci
tag
Sziasztok! A T-mobile-ban néztem, és nagyon lötyögött. Ugye ez nem jellemző minden T-mobile-os U600-ra? Nem vágja le ez a verzió a számok végét? Köszi.
-
csabika16
csendes tag
Akinek ilyen telója van az megtudná mondani hogy a 690 mAh-es akksija meddig birja?
-
totya98
tag
a t-mobilnál dominóba jár hozzá usb kábel?
-
Redy
tag
De én a helyedben inkább már egy G600-on gondolkodnék. XXL-nél már nem drága meg sztem sokkal minőségibb. Ja és tudásban is sokkal jobb...
-
totya98
tag
a slideja nem lötyög?
a számgombjai a t-mobilnál nem mások mint a tesztben?(csak mert a t-mobil oldalán aképeken más )
-
-
Redy
tag
Azért érdekes mert a telefont tokban tartom egy karcolás nincs rajta de a festék az folyamatosan jön le... először csak egy kis pont volt most már fél centis de ha kicsit hozzáérek a széléhez megint lepattan belőle.
Megnéztem a garancia 1 hónapja lejárt, de a lapon az van hogy 12 hónap teljeskörü és 12 hónap korlátozott garancia van. Érdemes bevinnem vagy erre azt mondják hogy a korlátozott erre a hibára pont nincs?
Idegesítő hogy igy vigyázok egy ilyen telefonra és akkkor... -
-
Redy
tag
Az én u600-am oldalán elkezdett lejönni a festék
Ilyenre lehet garancia?
-
totya98
tag
az éritőntőgombjai mennyire megbizhatóak és meddig birják?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Nokia...... #206 üzenetére
Tanuld meg légyszives a szmájlik megfelelő használtát, ugyanis nem díszítőelemek ezek.
-
AMD Power
titán
válasz
Nokia...... #206 üzenetére
Szidják mint a bokrot.
-
Nokia......
tag
válasz
gibi.david #205 üzenetére
hát elsem olvastam végig te is sok hibát észleltél...inkább nem választom ezt a telót
egy jó kis 5610-es megfelel
-
gibi.david
tag
válasz
Nokia...... #202 üzenetére
Akkor olvasd el az én blogomban lévő U600 írást. Cseppet siralmasabb.
-
nemma
addikt
válasz
Nokia...... #202 üzenetére
És akkor már szar a szoftver is? Nem, ez nem egyedi hiba, sokan panaszkodtak az U600-ra, mondom, csak olvasd el a topikot.
A Britney-s emléket ne hánytorgassuk -
ancsma
aktív tag
válasz
Nokia...... #200 üzenetére
Igen az nagyon nagy. Akárhányszor elolvasom mindig röhögök rajta.
-
nemma
addikt
válasz
Nokia...... #200 üzenetére
Jah, levágta. Szó nélkül. Hülyét kaptam tőle. Én is azért vettem, mert tökre megtetszett, gondoltam lazulok egy kicsit egy ilyen pengével
De hát szarul sült el. Soha többet Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Home server / házi szerver építése
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest