- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltanfi
senior tag
''egyetlen paraméterük sem egyezik''
A hosszuk és a szélességük is majdnem megegyezik, csak a vastagságuk nem.
Mindkettőbe a gyártójuk itthon is kapható legnagyobb tudású mobilos fényképezőgépe van hasonlóan sokrétű beállítási lehetőségekkel, autofokusszal és mobilfénnyel.
Csak azt nem értem, hogy az N95 topicban (nem az én tollamból származó) gyakran felbukkanó megjegyzés, kvázi összehasonlítás a 3 Mpx-es Samsung és SE fényképezőkkel miért nem szúrt szemet senkinek, itt viszont a fordítottjáért egyből megy a hiszti. Legyen hát nyugalom, jó?
Peace -
Zoltanfi
senior tag
válasz
AMD Power #50 üzenetére
Nocsak, felcsaptál moderátornak?
Amúgy igenis van ok összehasonlítani az N95 fényképezőjét az U600-éval, mivel minkettő a gyártójuk ma kapható európai csúcsmodellje. Hiába csinál majd az 5 Mpx-es Samsung jobb képet mint az N95, ha most nem kapható és a közeljövőben nem is valószinű hogy jön, talán csak nyár végén..
De hogy maximálisan igazságosan hasonlítgassunk, ennél talán még az N73 is jobb fotót csinál az új szofttal, mert hatékonyabb a zajszűrése és nem ilyen alexpósak a képek. -
Zoltanfi
senior tag
válasz
(Kolombusz) #24 üzenetére
Úgy megnéznék egy N95-U600 fotó összehasonlító tesztet..
Az N95 fényképein 50%-ban már nem látszik a képzaj és élesebb is mint ez.
Plusz a szinei is jobbak, nem ilyen sötét minden napfényben, mint itt..
Nem tudom mire alapoztad állításod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest