- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radioactive
tag
válasz
johnny bravo #960 üzenetére
Hello!
A vaku egy ledhez képest nagyon erős, nem hiába "PowerLed", de persze nem éri el egy komolyabb xenon vaku erejét. Nekem elég szokott lenni, bár igaz, hogy én sötétben ált cska közelre (1-2m) fotozom.
Zenehallgatásra sztem elég jo a gyári füles is, ilyen agybadughatós cucc, mint a SE-knél. Én sajátot szoktam rádugni, mert nekem az ilyen agybadugi nem jön be, de sztem elég az is. Én inkább kihangosítva hallgatom a telot, minden nap legalább egy fél órát... lehet ohgy már cska megszoktam, de szerintem elég jol szol. Mélyek persze itt sem nagyon vannak, dehát csak telefon a kütyü nem pedig hangfalRemélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alighogy kisétált a szerkesztőségből a K850i, máris megjött a koreaiak 5 megapixeles telefonja.
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest