- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom levenni a hangot zenehallgatásnál,
mivel eltört mindkét gomb a teló oldalán.
Valaki valami ötlet?
Köszi előre is.
-
swoody
senior tag
Sziasztok
Mitől lehet, hogy a telefon néha magától kikapcsol és hiába akarom aztán bekapcsolni nem kapcsol (ha kiveszem az aksit akkor sem). Random kapcsol be x-dik próbálkozásra.
Köszi a választ.
-
swoody
senior tag
Sziasztok
Hogyan tudnám levenni a hangerőt a telómon, ha elromlott a teló oldalán lévő hangerő szabályozó gomb?
Csak felfele tudom vinni.
-
swoody
senior tag
Van olyan hiba aminél az egész telefon cserére szorul?
-
swoody
senior tag
Esetleg még egy olyan progit tudnál linkelni amivel teljes háttérképet tudok berakni?
Ha lehetne ingyenes,signó nélkül.
Köszi. -
swoody
senior tag
Mi a neve a kijelző mentő proginak?
-
swoody
senior tag
Nem lehet valami szoftver-rel javitani a telefon wlan-an?
Volt nallam e51 ez a telo latott 5-6 wlan-t mig az n95 csak 2-t nagy nehezen megtalalt 4-et de egybol is is vesztette. -
swoody
senior tag
Raktam a telefonra egy lementett weblapot és amikor megnyitom akkor elkezd a telefon "keresni" csatlakozási pontokat "wlan,wap,stb.. ) ezt,hogyan lehetne megoldani,hogy ne csinálja?
-
swoody
senior tag
Olyat mond a boltos nekem,hogy mivel t-s a telefon olcsóbban veszi be mert a függetlenités pénz.Durván felkúrt.
Szerintem is valami hirdetés lesz.Csak amilyen telót akarok ritka a garanciás,jó állapotú.Újjonan meg nem hinném,hogy megveszem.Egyébként 8800 arte-n gondolkozok.
-
swoody
senior tag
Miért van az,hogy kiírja a telefon,hogy adatvesztés történt amikor leválasztom az adatkábelröl pedig a gépem kiírja,hogy lehúzhatom?
-
swoody
senior tag
Jaja.Azzal probáltam.
Ezt írja nokia.
Latest available software for Nokia N95, product code ******
Version: 14.0.001Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download -
swoody
senior tag
Sziasztok.
Miért nem látja az NSU a 31 -es softot? A 30 as van a telefonon.
T-s a telefon.Magamnak megtudom nézni imei alapján a garancia időd illetve,hogy tényleg nokia garis-e a telefon?
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Nem tudtok olyasmi programot ami korlátozza a hálozati forgalmat és csak kóddal tudok hívni,sms stb.? -
swoody
senior tag
Sziasztok.
T-nél nem lehet beállitatni hogy egy bizonyos keretett ne tudjam átlépni ezt meglehet valahogy oldani programmal vagy valahogy?Köszi.
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
A piros (segédfény)-tki lehet valahogy kapcsolni?
-
swoody
senior tag
Az első ilyen telóm is zúgot vagy búgot foggalmam sincs de ilyesmi hangot add
azt kicserélték három napon belül ilyen cseregaranciával de a második is kiadta ezt a hangot csak nem annyira hangosan.Bár az elsö teló sípolt is picit
.Ez a hang mennyire fog a készülék további használatával nőni vagy más probléma elöfordulni?
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Raktam a telóra lementet weblapokat és amikor megnyitom betölti de egyböl keresi a netet ha a meg a mégsére megyek akkor pedig kilép.
Nem lehet ezt valahogy megoldani ? Mint gépen hogy "kapcsolat nélküli munka" ?Köszi.
-
swoody
senior tag
Igazábol nem vágom.
A programot feltudom telepiteni csak amikor inditanánm el akkor kiirja,hogy csatlakozzak az internere rámegyek a méssére akko nem indul el ha ok ra megyek akkor mind1 mivel nicns net a telomon és szintugy kilép.Sokk program mellé ki van irva hogy Try for free = Probáld ki ingyen szerintem ez azt jelentheti,hogy ingyenVan olyan ahova csak simán az van irva hogy Free.
-
swoody
senior tag
Hello.
Nem tudjátok miert akarnak azok a programok felmenni netre amiket a nokia oldalárol lehet leszedeni. -
swoody
senior tag
Aki használ a telefohoz tokot az irja már le hogyan milyet és milyen
Voltam nokiába és láttam egy olyat ami pont n95-re van a hátullapján ki van vágva a kamerának a hely ha valakinek van ilyen az irjon már rolla vélemyént.
Előre is köszi. -
swoody
senior tag
Ezt a lötyögést hogy értitek?
Nekem van egy nagyon kicsi holtjáték le-felfele mozog egy kicsit a teló amikor össze van zárva.Amikor le vagy felfele van kitolva akkor szerintem elég stabil. -
swoody
senior tag
És ha egy olyan hotspot-ot talállok ami fizetös arra én hogyan jövök rá?
Mármint hogy fizetös és mennyi egy ilyennek a dija vagy mindegyiknek más dijszabása van? -
swoody
senior tag
Lenne egy kérdésem
Mászkáltam ma az utcán és kerestem wlan kapcsolatokat és szinte mindig talált vagy kettőt akkor én azokra rá tudok csatlakozni? tegyük fel nincs lejelszavazva
Akkor ezekkel ingyen tudnék netezni?
Meg vannak ezek a hotspotok honnan tudom hogy melyik az ingyenes és melyik a fizetös? -
swoody
senior tag
Bevittem ma a t-hez és azt mondja erre nem cseréli ki ( nekem még megvan a 3 napos cseregarancia ) . Azt is mondja nem tudja megcsinálni meg hogy ez ilyen mondon ez igy nem jo és felküldettem pestre a nokiába.Nehogy már mindkét oldalt végig belátok azt nem tudja megcsinálni.Másik nagyon okos benyögi hogy ha szétszedjuk csak rosszab lesz.
-
swoody
senior tag
Az nem tudjátok miert van hogy könnyen belement a memoria kártya de kivenni nehéz.
Nem akarom kivenni mert még nem tudom vissza rakni
Van egy ismerösöm és neki is ugyan ez volt és nem tudta vissza rakni a kártyát.
Kingston 4gb microsdhc class 4 a kártya. -
swoody
senior tag
Ugye a teló kezeli a micro sd-t és a micro sdhc-t is?
Van különbség a 2 kártya tipus kialakitásában? -
swoody
senior tag
-
swoody
senior tag
Az szerintetek baj hogy zúg a kijelzö vagy nem tudom de amikor telfonáltam akkor hallotam hogy volt egy kis zúgás és aztán megnéztem és egy kicsit tényleg kiad ilyenzúgó hangot.
-
swoody
senior tag
Nah megvan a teló
Hátrány az hogy t-mobileos soft van rajta vagy teljesen mind1?
Milyen tokot használtok hozzá mert valahol olvastam hogy a mágnes tok nem jo hozzá mert bezavarja a "giroskopot"?
Nah meg az aksi azt töltei kell 16 órát mint régen vagy mi a teendő?
Nektek se volt hozzá memoriakártya? Mennyi egy 2 gb-os? -
swoody
senior tag
Hello.
Megtudnátok mondai hogy a N82 és a N95 közöt a 0,2 col kijelzö méret és a xenon vaku a különbség csak?
Szerintetek melyik a jobb teló?
Megéri e megvenni az N95? ez nektek lehet huje kérdés
Olvastam régen hogy a n95-nek rossz a gps-e hogy ez kilet már javitva még az uj updatekkel is nehezen talál jelet?
Elöre is köszi.
Ha lehet válaszoljatok mert ma szeretném megvenni -
swoody
senior tag
Hello.
Tudnátok arra válaszolni hogy a slide mennyire megbizhato a telonak.
Mert láttam róla videot és kézemben is volt már és a jobb also sarokba volt egy kis holtjáték és lötyögés és hogy ez hosszu távon mennyire lesz probláma?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest