Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz77
senior tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült eljutnom a telefonnal egy Nokia szervízbe, ahol első lépésként újra telepítették rajta a SW-t.
Sajnos a kihangosítós problémát ma már újra eljátszotta. Szerintetek hol érdemes az asztalt verni? A Pannonnál, vagy a Nokiánál? Szeretném ha kicserélnék egy más típusú telefonra, erre van esély? -
Gabesz77
senior tag
válasz
Gebriel #1975 üzenetére
Na.
Mivel a készülék tegnap vagy 5X eljátszotta ugyanazt, mint eddig, inkább úgy döntöttem, hogy tényleg nem szép dolog kib@szni valakivel, így megfogadva az általatok ajánlott megoldást - visszavittem oda, ahol vettem.
Ott ültem KözelHozzádék egyik üzletében másfél órát - helyileg Esztergomban - mire sorra kerültem. Ám nem megy minden olyan simán: a szolgáltató technikai ügyfélszolgálatát nem érte el az ott ülő hölgy, így maradt a szokásos ''Jöjjön vissza hétfőn!'' duma. Át se vette.
Kíváncsi vagyok mire jutnak hétfőn. A telefont csak erre a típusra cserélik ilyenkor (ha cserélik), vagy bármi másra megoldható? -
Gabesz77
senior tag
Nem tudja valaki, hogy mitől van az, hogy a telefon időnként fogja magát és eltűnik rajta minden, megjeleni középen egy Nokia felirat, gondolkodik egy darabig, majd újraindul?
Rohadt idegesítő. -
Gabesz77
senior tag
Hello!
Ma találkoztam ezzel a hibával én is. Eddig egyszer volt, de nekem nem is tette vissza a hangot, hanem lefagyott az egész telefon, ki kellett vennem az akksit belőle. Azóta jó, remélem nem lesz újra ilyen hibája, elég zavaró.
Az ébresztővel kapcsolatban lenne egy kérdésem: be lehet úgy állítani, hogy a ''szundi'' módnak ne legyen vége 25 perc után? A 6230i-n megszoktam, hogy annyiszor nyomom így le, ahányszor akarom, mindig ébreszt, de itt sajna nem lehet. Bár biztos ezzel akarnak felkelésre ösztönönözni, de nem jó ötlet. -
Gabesz77
senior tag
A telefonban valahol be lehet állítani, hogy ezt a screensavert szeretném használni? Egyszerűen nem találom sehol. A Telepítés menüben ott van, de nem tudom aktiválni.
Bocs a bénázásért, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E sorozat jelenlegi legkisebb modellje szerintünk hatalmas siker lesz.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest