Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endr00
aktív tag
Melyik verzióját használod az LCG jukebox-nak ? Én a 17-essel probálkoztam, de az kidobta a kékhalált, azota nem mertem ujra felttenni. Valaki irta, hogy nem talál "elemlámpa" progit, én találtam egyet, a kijelzöt használja, be lehet álllitani egy gombot, amit ha megnyomsz, akkor az egész képernyö fehér lesz, ez teljes fényerön azért tud világitani, a neve pedig...BestTorch.
mod: nekem pedig órarend progira lenne szükségem, valakinek van használható?
-
Zsolto
őstag
Szia!
MP3-ejátszónak az LCG Jukebox-ot használom, szerintem minden igényt kielégít. Ezercsatornás EQ, elalvási időzítő (nagy királyság, ha bealszol éjjel zenehallgatás közben, nem merül le reggelre a teló), jól irányítható, értelmes fájlkezelés (nem akar mindenáron id3 tagek alapján csoportosítani, attól ui. hányok), számtalan egyéb funkció.
Elég igényesnek mondom magam a hangzásra, de a _csak fülhallgatóval_ hallható és halk részeknél elég zavaró alapzajtól (sssssssss-hangtól) eltekintve elégedett vagyok vele, igaz, én is vettem egy CX300-ast hozzá.
Szóval nekem mp3 (sőt, divx) lejátszóként is nagyon bejött a 6120C.
Valaki írt a CityBloxx térkép-méretéről. A 6300-n 7x7-es volt, ezen már csak 5x5. Nagy kár.
-
myk74
senior tag
Lehet hogy a kulcslyuk továbbra is sötétben marad?.
(veszek egy elemlámpát
)
-
tothbe
addikt
-
amargo
addikt
Sokat nem olvastam róla, de képzeld el, hogy a fényképeződön folyamatosan világít a vaku, nem lehetséges több biztonsági okból sem (igaz túlzás ahhoz hasonlítani, de) a lényeg, hogy biztonsági okokból nem engedi, hogy folyamatosan világítson. Ha valahogy sikerül is megkerülni ezt (1x én is leszedtem a kamera SDK-t, de eddig jutottam és ennyivel megelégedtem) akkor sem ajánlanám a hazsnálatát, bár lehet ebben nem az a konkrét flash van, nem tudom.
-
Nordik
őstag
Zenei oldalról ne számíts semmi jóra, ami a hangminőséget illeti.
Én először gyári fülessel használtam, azzal nagyon rossz volt, utána vettem hozzá egy sennheiser fülest, azzal több lett a baszus, de ígyse az igazi. És a telónak zenelejátszáskor van egy kis alapzaja amit persze csak fülessel hallasz. A hangszóró viszont kitűnő rajta! Szóval ne számíts egy walkman mobilra, zenei téren.
Kamerája egész jó, körül belül mint egy SE 2MP-s kamerája. Egyedül sötét helyen szerintem alulmarad, nagyon zavaros lesz a kép. Ott a vaku, de ígyis mintha csíkos lenne a kép.
Engem még a hangminsőg zavar beszélgetéskor, teljesen élettelen a minősége, nem annyira tiszta, kicsit mintha doboz hangja lenne vagy nemtudom. A mikrofonja viszont jó.
Testreszabhatóságból nincs hiány, bármit megtudsz csinálni szinte.
A kijelzője gyönyörű szerintem, észrevenni hogy 16 millió színű. Bár egy nagyon kicsivel lehetne nagyobb, de ígyis megfelelő.
A 3G tökéletesen működik, sőt ahol elérhető ott a 3.5G is.
Én ezeket a hibákat találtam a telefonba, amibe beletudok kötni, gyorsasággal stb. egyáltalán nincs probléma! A 369-es proci nagyonjól teljesít a telóba! Menübe se lassul be, sehol, és nem is fagy le! Szóval symbiantól ne félj, ez már nem a régi
Szerintem mindenképpen 6120c-t vedd, ha zenei téren nem annyira fontos a hangminőség. -
myk74
senior tag
Üdv!
Véletlenül nem tud valaki elemlámpa progit, ami a kamera vakuját használja? -
nike_
addikt
-
törölt tag
egy dolog zavar: amikor megnyomom a telo tetejen a be/kikapcs gombot, veletlenul mindig sikerul a kameraindito gombot is megnyomni
-
syl5
őstag
Kössz a reakciókat Mindenkinek!
Na igen ez az, nem csak a zenei oldal érdekel. Az is elég fontos. Sokat hallgatok zenét, sokat utazok.
Emellett még fontos nekem a 3G, valamint a testreszabhatóság.
Szal azzal tisztába vagyok, hogy a Nokia testreszabhatóságba elég jó; a SE-ra pedig szinte semmit nem tudok utólag telepíteni.Inkább tapasztalatokat szeretnék olvasni a 6120-ról mind zenei oldaláról, mind egyéb funkciókról, amik a tesztből nem jönnek át.
Igazából kinéztem már két telót: SE W660i, Nokia 6120 classic
Az érdekelne még , hogy ugye a 6120 16millió színt jelenít meg, a w660 pedig csak 256e-t és kissebb felbontásban; hogy ez nagyon szembetűnő -e? Szal elméletileg a kép minősége a színmélységtől, és a felbontástól függ, de mivel kb 2 hüvelykes képernyőről beszélünk, nem biztos hogy észrevehető a különbség... -
Endr00
aktív tag
Szerintem két baja is van a zenei oldalával a telonak:
1. nagyon erös alapzaj van (amugy hangzásilag jo)
2. Nincs rendes szoftver hozzá (legalább is én még nem találtam jol müködö, jol hagzo stb szoft-ot), én a Core playert használom, az nem olyan rossz csak a kezelés egyáltalán nem logikus.Amugy a fülesen is mulik, a gyári füles kritikán aluli minöségü pl. egy Sennheiser cx300-hoz képest. kb ennyi.
mod: Amugy nem ismerem a k700 hangját, de hallottam egy SE k750-t walkman fülessel, és az mindent elver hangázsilag, még a 6120-at is
-
syl5
őstag
Hello mindenkinek!
A telefon zenei oldala felől érdeklődnék.
Nos nekem idáig egy SE k700i -m volt; ennek a telefonnak a zenei oldalával nagyon- nagyon meg vagyok elégedve. Tisztán szól, jól kiemeli a mély hangokat is, és nem is halk. Mostanság vettem mp4 lejátszót is (Odys); de ennek a minősége messze nem haladja meg a jó öreg k700-at(mondjuk lehet csak egy jobb füles kéne).
Na szóval a kérdésem az lenne, hogy lesz e olyan minősége ennek a telónak zenei oldalról, mint a SE-nek?ui.: lehet, hogy badarságot kérdezek, de láma vagyok, ebben a zenei témában
-
kat
tag
hello mindenki.. ismeritek a Tetraedge,, nevű játékot? próbáltátok már? mesélje el vki.. a 6600 sectoron találtam, annyi, h nem tudtam telepíteni a lejárt tanusítvány miatt..de ez megoldható dátumvisszaállítással.. csao
-
Endr00
aktív tag
Tud valaki jó órarend programot? thx
-
Bobbysolo
tag
Raktak a szervízben új szoftot a telóra (V 04.21), csak úgy megnéztem már City Bloxx-ot... Hát halljátok... Úgy szaggat, mint a Crysis valami 5 éves gépen
Ja meg a városépítés módban a térkép 5*5-ös lett, én 7*7-re emlékszem, lehet rosszul. Nem mintha felvágnám emiatt az ereimet, csak érdekes ez a szaggatás.
Üdv, Bobbysolo -
amargo
addikt
gprs-en keresztűl is skype-am még 3éve pda-n, volt egy kis hangkésés, de ettől függetlenül elég használható volt. bár ma már talán nem optimalizálják annyira..
-
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #1653 üzenetére
Mert az EDGE már szélessáv,így képes az online audio és video tartalmak lejátszására/vételére.Ebbe beletartozik a skype is.
Info -
mobilos9999
csendes tag
nemtom miért, de ez a telefon EDGE-n is viszi pl. a skypeot. ha jól vettem észre, realplayerben akadozni kezd a webrádió, de lehet, hogy valamit visz. Tuti viszi a virginradio.co.uk oldaláról ingyenesen letölthető 3 angol nyelvű rádiót. Ezeknek saját lejátszó progijuk van.
-
myk74
senior tag
Melyik a legjobb screenshot progi?
City bloxx gyors játék:158 emelet-8453 lakos! -
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #1649 üzenetére
Dettó!Itt sincs 3G.Valami webkamera néző progit láttam már a nokiaprogramokon.
-
nike_
addikt
válasz
mobilos9999 #1649 üzenetére
Én még nem csináltam ilyet vele. Itt csak EDGE van, 3G sincs.
-
mobilos9999
csendes tag
sziasztok,
Jól látom, hogy a smil webrádiókat nem játssza le, csak a ram-okat?
Valami miatt egy ram formátumú Balatonfüred webkamerát még nem sikerült elindítanom, és egyetlen webTVt sem. Nektek sikerült már? Hogy kell?
- bocs ha esetleg már átrágtátok -
-
mobilos9999
csendes tag
Nektek is írom, hogy a pannonosomat elcserélném vodafonosra vagy függetlenre, ha valakit érdekel.
-
myk74
senior tag
Üdv!
Milyen kijelzővédő fóliát érdemes venni? -
nike_
addikt
válasz
mobilos9999 #1636 üzenetére
Vegyél bele Kingstont vagy Sandisket.
-
Pajoz
őstag
válasz
mobilos9999 #1636 üzenetére
Nekem pont a Nokia kártya nem jött be,anno,a 3650nél.2 nap után kuka lett.Azóta nem is volt ilyen márka a telóimban.Szerintem nem márkafüggő az eseted.Hibás volt a kari.Lehet egy format elég lett volna.
Skypra passz.Van több ilyen progi.Próbálkozz! -
mobilos9999
csendes tag
van olyan skype program rá, amivel a bejövő skype hívások fülhallgató használata esetén a telefonon is kicsörögnek, nemcsak a fülhallgatóban?
-
mobilos9999
csendes tag
persze miután kivettem a takems kártyát, az előző Nokia is gond nélkül működött tovább.
-
mobilos9999
csendes tag
szép telefon, kérdés: mennyire bírja az idegen memória kártyákat, mert előző nokiám pár hónap után nem akart vele elindulni. Érdemes Nokia márkás kártyáknál maradni?
-
Sickboy25
addikt
sziasztok!
játékot telepítenék,de mindig kiírja,hogy nem támogatott alaklmazás ezek sis kiterjesztésüek!!
Mi lehet a hiba? a dtátumot visszaállítottam! bár nem tom jó helyre-e!!
köszi
-
törölt tag
koszi
-
törölt tag
lehet mar kerdeztem, de ez az fp1 mit tud? felhomalyositana vki?
-
Endr00
aktív tag
Az a baj, hogy nem tudom, mikor nem müködik, csak ha hivnak, de ha pl villamoson vagyok, marhára nem tudom, hogy hivnak e vagy nem...
-
törölt tag
nalam akkor szokott behulyulni a telo, ha tul sokminden fut a hatterben
ilyenkor menu gomb hosszan nyomva tart es ki kell lepkedni mindenbol -
Endr00
aktív tag
Valakinek volt már olyan gondja, hogy rezgés nem müködik, mikor hivnak? Nekem már kétszer is, és elég zavaro, ha nem tudom, hogy hivnak. Egy ujrainditás segit rajta, de akkor is...
Nekem is esett már le, kapott egy kis nedves betont, de ugyanugy csak a "kromozott" felületen esett le egy kicsit a festés, de nem feltünö
-
sid87
senior tag
Ma sikeresen leejtettem a teló
De hálisten jól működik, csak kicsit kopott le az előlapról a szürke cucc, szinte észrevehetetlen.. Pedig nagyon vigyázok rá...
-
törölt tag
nekem ma egymas utan 2x ebresztette...
amint kinyomtam az elso ebresztest, masodszor is elkezdett ebreszteni minden 5 percben...
uj szoftver nincsen a telohoz... -
kicsigeri
senior tag
Hali Mindenki!
A Kérdésem az lenne, hogy valaki járt e úgy mindt én.
Már több reggel is arra ébredtem hogy az ébresztő szol mind állat, viszont a kijelző nem akar bekapcsolni. Kijelző nélkül ki kell oldani a billentyűzárat, és még mindig nem kapcsol be a kijelző, ki kell kapcsolnom utána be és akkor hajlandó bekapcsolni a kijelző. Mi lehet a probléma, probáljak meg 1 szoftverfrisítést?Előre is köszi.
-
phallos
tag
Én is tervezek memóriakártyát venni. Érdekelne, hogy kezeli-e a teló a 2GB-ost is minden gond nélkül? Az 1GB-osnak már nem sok értelme van, ha plusz 1k-ért már 2GB-osat kap az ember. Vannak esetleg olyan márkák, amiket kevésbé szeret?
A-Data-ról hallottam negatív visszajelzéseket, viszont a Kingston jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előre megajánlotta a Nokia a 6120-nak a klasszikus jelzőt, ami elég nagy önbizalomra vall.
- TP-LINK routerek
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest