Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mobilos9999
csendes tag
Nem jó mégsem az audionotes, bocsi, mégiscsak csipog beszélgetés közben. Én főleg diktafonnak használom, frankó hogy mp3ban egyből memkártyára rögzít, bármilyen hosszút, de kicsit halk.
Találtál azóta JOBBAT?
Engem is érdekelne jó diktafon progi, ami beszélgetést is felvesz. Ha még automata is, az a legjobb. -
Pajoz
őstag
Ha csak msn-ezel és nem egész nap
akkor nem túl sok adatforgalmat csinál.Pontos kb adatot nem lehet mondani.Tőled függ!De van adatcsomag-számláló a telóban.Nyomon tudod követni.Egyébként szerintem alap adatcsomaggal ráfizetős így is.Fizess elő valamilyen netcsomagra.
Na,meg ha jól tévedek a live próbaverzió!X nap használat után meg kell venni a liszenszet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előre megajánlotta a Nokia a 6120-nak a klasszikus jelzőt, ami elég nagy önbizalomra vall.
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest