Hirdetés

Nokia 6120 Classic - megelőlegezett bizalom

Hirdetés

Bevezető

Rosszul emlékeztem. 6120-as tényleg volt már a Nokia palettáján, így aztán érthető, hogy miért kellett mögébiggyeszteni a Classic jelzőt, bár a régebbi terméket szokták ilyesmivel felruházni, egy vadiúj készüléknél hülyén hangzik, hogy még meg sem jelent, de máris klasszikus. A Classic más iparágakban a kifutó, de még gyártásban maradó modelleket jelöli (Opel Astra Classic), vagy a cég esetlegesen legrégebbi, már-már legendás termékét (mondjuk Kismackó Classic, de egye fene, legyen a Negro).

Ez meg itt egy teljesen új telefon, de már Classic. Pedig nem lesz az, ez garantált, és nem azért, mert nem jó, hanem mert nem szép. Kicsit sem. Tudásához képest viszont várhatóan nem lesz drága, egyrészt mert nem E, vagy N szériás modell, mégis van benne Symbian oprendszer, másrészt pedig a multimédiára kevéssé fektettek hangsúlyt, márpedig a frankó kamerának, a pofás zenei képességeknek, vagy a videózási lehetőségeknek általában megkérik az árát.

A 6120c igazából igencsak közel áll a már tesztelt, és igen jó minősítést kapott 6290-hez, szinte ugyanaz a két készülék, csak mostani tesztalanyunk nem összecsukható. Vannak azért különbségek, részint ezekre fogunk kitérni, mert magáról a Symbian rendszerről (Feature Pack 1), és az így elérhető szolgáltatásokról már szóltunk eleget.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés