Hirdetés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ertz
aktív tag
válasz
philoxenia #2447 üzenetére
Le lehet persze. Menü gomb hosszan nyomva --> látod az éppen futó alkalmazásokat.
Kijelölöd valamelyiket, ha több van, aztán C gomb, aztán rákérdez hogy bezárod-e, rányomsz hogy igen, és kész.
Vagy nem ez volt a kérdés? -
ertz
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2361 üzenetére
Igen sokan meg azt mondják hogy a 2300as utángyártott annyit bír mint az alap gyári... feleslegesen meg senki nem dobna ki mondjuk 3ezret sem.
-
ertz
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül hogy melyik az a térkép progi ami több10MB méretű és ebben benne van az összes térkép, igy nem a netről szedi le őket?
Csak ennyire emlékszem sajnos, a nevére nem, mert régebben találtam ezt a progit, de akkor még nem volt memoriakártyám. Most van kártya, csak a progit nem lelem. -
ertz
aktív tag
Mennyen mindenki szavazni!
Ingyenes HSDPA-t to anywhere!(Jaj upsz kampánycsönd.
)
-
ertz
aktív tag
válasz
mobilos9999 #2053 üzenetére
Jaa... hát ez így eddig is volt. Engem az érdekelt volna, ha mobilt is lehetett volna ingyen hivni. Na mindegy, attól másnak még biztos jó lehet.
http://www.voipcheap.com/en/sms.html
http://www.voipwise.com/
http://www.12voip.com/Ezeken az oldlakon lehet ingyen regisztrálni amúgy, aztán minimum 10 (azt hiszem) dollárt kell feltölteni, aztán mehet a free hívás vezetékesre...
-
ertz
aktív tag
válasz
mobilos9999 #1992 üzenetére
Engem érdekel, csak nem értek hozzá, hogy lehet megcsinálni.
Ha esetleg rájöttél és megosztanád a módszeredet, azt megköszönném. -
ertz
aktív tag
A telefonban nem tudod állítani hogy hsdpa, vagy 3g.
Csak annyit lehet, hogy UMTS mód, GSM mód, vagy Mindkettőt lehessen használnia. Nem szedi külön a gyorsat meg a méggyorsabbat.A Fring igen rákérdez, hogy melyik beállítással akarok nyomulni, ki is választom azt amivel amúgy wapozni is szoktam... és nem megy.
-
ertz
aktív tag
Miért van az, hogy a Fring azt mondja nem tud csatlakozni a szerveréhez, amikor simán 3g-s helyen vagyok és a beépített böngészővel tudok is wapozni? Érdekes egy progi.
-
ertz
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #1252 üzenetére
Akkor a fényerő van levéve? Vagy mi a titkod?
-
ertz
aktív tag
válasz
busazsolt #1248 üzenetére
Szóval... én pár hete feltettem ugyanezt a kérdést egy gsm boltos/szervizes emberkének... azt mondta még nem lehetséges kifügézni se ezt se az újabb N-szériás Nokiákat (N81, N82).
De lehet hogy neki nem volt 800dollárosa arra, hogy megvegye a progit, vagy lehet azóta van az imént emlitett program csak forgalomban.
Mindenesetre 2-3 hónap múlva szerintem már gond nélkül menni fog az egész hercehurca. -
ertz
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #1249 üzenetére
Jóó, de éccakára kikapcsolod, látom átraktad, hogy csak gsm módot használjon, gondolom nemnagyon játszol vele...
-
ertz
aktív tag
Én feltöltöttem a telefont péntek délelőtt... és szombat éjszaka már ki is kapcsolt, hogy ő márpedig lemerült. És tényleg...
Gondolom a háttérben maradt valami alkalmazás, ami leszívta az energiáját.
De sehol nem találom, hogy hol lehetne megnézni a háttérben futó alkalmazásokat.
Tudnátok esetleg segiteni?Amúgy Merry Christmas and A Hepi New Year minden kedves 6120c tulajnak!
-
ertz
aktív tag
válasz
TwistedUser #1217 üzenetére
A nokia telefonok általában szeretik a kingstont is meg a nokiát is... a kingston szerintem olcsóbb, nem?
-
ertz
aktív tag
És már meg is érkezett a telefonom.
Első benyomások: Nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire vékony, sokkal tömzsibbnek hittem.
A rendszere tényleg elég gyors a régi N70-es és társaihoz képest.
Viszont a felső gombok, az ezüstösek, lehetnének egy kicsit kijjebb is. -
ertz
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a Voda pl Live-osan árulja ezt a telefont, ez a valóságban egy symbianos telefonnál mit jelent hogy lájvosították?
-
ertz
aktív tag
Értem már mit akarsz.
A képek segítettek, főleg az utolsó.
De a push to talknak semmi köze a 3g-hez (tudom hogy már említettem, de ismétlés a tudás anyja).
A t-mobilenal van pushtotalk szolgáltatás, de az egy napra vagy 600Ft... szóval elég drága rá előfizetni, így a telefonod tuti nem azon kersztül kommunikált, csak akkor én sem értem miért írja ki...
Nincs a beállításokban valami push to talkra vonatkozó rész véletlenül?
(leszögezem, hogy nem ismerem a telefont, azért néztem be (figyelem egy ideje) a topicba, mert én is ilyet szeretnék venni)MOD: Na Bögre kolléga megelőzött.
Nagy vonalakban ugyanazt mondtuk, csak szerintem van a t-mobilenal push to talk szolgáltatás egy ideje, szerinte nincs. A tényen jelen esetben semmit nem változtat. -
ertz
aktív tag
Hogy tisztázzuk... ez most olyan, mint hogy az én telefonom kiirja hogy gprs a kijelző tetején, mert van gprs lefedettség ahol vagyok, ezt mutatja, pl.
Ez a telefon meg azt mutatja, hogy ahol te vagy van 3G lefedettség. Attól te még nem azon telefonálsz, nem használja hozzá. -
ertz
aktív tag
Sziasztok!
Alapfelállás: Tetszik ez a telefon. A cikket elolvastam, viszont a hszeket már nem, gondolom volt már róla szó, elnézést hogy újból megkérdezem.
Mostani telefon: Nokia 6131
Kérdés: Csak abban az esetben vennék ilyen telefont, ha lényegesen jobb lenne a kamerája, mint a 6131 ratyis 1.3-masa. Jobb?!Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előre megajánlotta a Nokia a 6120-nak a klasszikus jelzőt, ami elég nagy önbizalomra vall.
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest