- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallardo007
tag
A V8 új menüje lassabb, a V9 régije gyorsabb és jobb. PL: V8nál nem tudod kitenni az ikonokat a főképernyőre, nem tudod a scrollozás sebességét beállítani, és szeritem ez is oka a V8 lassúságának, hogy ha rámész egy menüpontra ahol a szöveg nagyobb mint a képernyő, akkor meg kell várnod még végigscrollozja. De ettől még nagyszerű telók, és meg kell hogy mondjam, meglepően jó képet készít a kamerájuk, és villámgyors is. Egy térre leültünk barátnőmmel fagyizni, elővettük a gépeket, mindenki nézett hogy milyen telefonok ezek
-
Gallardo007
tag
Kipróbáltam(V9), sajnos nem lehet, csak a fényképezőnél van az, hogy lecsukod és mutatja a képet, kamera módban viszont bezárja, ugyan ez van V8nál is, sőt ott csukott állapotban be sem tudtam nyomni a kamerát.(V9en a jobb oldani gombot 2mp i kell nyomni és bejön a kép), de V8on csak ugy, ha kinyitva elindítod majd becsukod. Egyébként az új menü sokkal lassabb mint a régi és rosszabb is, nem vicc!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest