- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pxs
aktív tag
válasz
blueMerle #186 üzenetére
Sorry, az lemaradt
Nem a legmagasabb tudású teló ezért az árért, de azt hiszem, itt nem is a tudásra mentek rá. Elképzeltem 9.1-es Symbiannal, szép álom
De ez a MontaVista Linux oprendszer mennyire flexibilis ? Lehet rá cuccokat telepíteni, mint egy WM/Symbian rendszerre ? Gondolom, igen, de valaki megerősíthetne, akinek már van V8-a...thx előre is.
-
Pxs
aktív tag
válasz
AMD Power #183 üzenetére
Örülök, hogy valaki megemlítette a Luxury-t is V8-ból
Egy ideje szemezgetek vele, T-nél 50k indulóval lehet kapni részletben, új előfizetésnél.
V8 tetszett, de kevés a 420 MB, szerintem...V8 Luxury-ban 2 GB van. Ezen, meg a külsőn kívül mondjuk kiköpött V8. Nem azért szoktam telefont venni, mert villogni akarok vele (erre jó példa, hogy 1 napja adtam el a Nokia E61-et, ami nem épp divattelefon, ellenben rohadt nagy tudással van ellátva), de nem bánnám pl., ha lemegyek egy buliba és pár leányzó is felfigyelne rá...E61-nél mindig azt kérdezték, mi ez, színes számológép ?
Ja és azt a 15. GSM-boltban tudtam csak elpasszolni, kvázi féláron ahhoz képest, amennyiért használtan vettem...mert azt mondták, nem elterjedt típus és rájuk fog rohadni a polcon, mert nem viszik.Szerintetek megérheti a Luxury V8 a fenti árat T-nél ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest