- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomej
aktív tag
válasz
AMD Power #176 üzenetére
Mondjuk a kijelzőt én is kicsinek taltam, úgy tünt kissebb, mint a V3-é. Aztán összemértem és kb. tökre ugyanaz a méret. Ettől függetlenül szerintem is lehetne nagyobb. Nem vagyok egy MP3-Plájer, de kíváncsiságból kipróbáltam lejátszóként, feltöltöttem egy albumnyi MP3-at (kb. 51MiB) és meglepően jól szólt várakozásaimhoz képest. Viszont sikerült lefagyasztani már kétszer adatátvitel után, mondjuk nem előírás szerűen bontottam az USB adatkapcsolatot (bekapcsolta a rezgést és csak az akku-kivétel segített, másik esetben azt írta ki, hogy kapcsolódás a külső kijelzőn, a belső viszont rendesen működött). Másik érdekes dolog, hogy nem fogadott hívásnál kirak egy OK gombot a külső kijelzőnek arra a részére, mi kívül esik a 'touch screen' mezőn. Ez mondjuk apróság, de oda lehetne rá figyelni.
-
tomej
aktív tag
Tökre vicc, hogy ezt a telót is pont olyan fikázások kísérik, mint annó a V3-at. Sajnos nem tudom átérezni annak a sok-sok dolognak a hiányát, amit itt felsoroltatok. Hogy őszinte legyek, én még a V3 tudásának a töredékét sem használtam ki soha, bár a naptárba talán pötyögtem néha. Ja egyszer wapoztam is, mert véletlenül benyomtam a wapos gyorsbillentyűt. Viszont renget telefonálok és nagyon jónak tartom a billentyűzet méretét, valamint azt, hogy nem egy gyufaskatulyát kell az arcomra nyomni. Múlt hét pénteken a szél rácsapta a kezemre a kocsiajtót és kiütőtte belőle a mobilt, melynek leginkább a hangszóró látta kárát. Nosza lementem a t-mobile-hoz és szépen végigtapiztam a kirakott készülékeket. Sajnos konstatálnom kellett, hogy a tömeggyártás műanyag fröcsije szépen lenyomta a mobilipart is. Viszont holnap veszek egy V8-at
. Még mindig ennek van a legjobb fogása, de hangsúlyozom szubjektív vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest