- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként vicces, hogy a külső kijelzőn zenehalgatásnál megjelennek a kezelőgombok, most akkor ezt 420 megával mp3 lejátszós telefonként adják ki?
-
Jégkokó
veterán
válasz
Beantech #117 üzenetére
Na már most ha csak telefonálásra használod a telefont, akkor mi a fenéért adnál ki érte 100 ezer ft ot? De mi a bajod konkrétan az oprendszeres telefonokkal?Mert szinte nincs olyan funkció, amire ne lenne megfelelő program.
Meg nem kell feltétlenül a telefon kijelzőjén netezni össze is lehet kötni a pc vel, és akkor mint modem funkcionál.Ekkora kijelzőnél már nem mondhatnánk azt hogy túl apró a netezéshez.Viszont én nem sok értelmét látom egy ekkora batár nagy külső kijelzőnek, gondolom szépen szívja az aksit. -
Jégkokó
veterán
Én nem lakom nagyvárosban, mégis elérhető nálunk a 3G szolgáltatás, sőt az egész balaton környékén is, és az összes nagyobb városban is, jelenleg a pannon-nak van a legnagyobb lefedettsége, és már nagyon rég óta nem csak 1-2 városba érhető el. Ez egy sok emberben megmaradt tévhit.
Nekem eddig alcatelel voltak térerő gondjaim, meg egy nokiával, de ott a hálózat lehetett a ludas, mert másik szolgáltató hálózatán kifogástalanúl működik.
Amugy meg a mai normálisabb kijelzőjü telefonok képesek rendes weboldalak megjelenítésére is, ehhez sok esetben csak egy opera mini böngésző szükséges.
És ugyan ugy el lehet vele érni pl a Prohadvert vagy bármilyen más oldalt is. -
Jégkokó
veterán
válasz
(Kolombusz) #102 üzenetére
És szerinted én válogatom meg, hogy milyen az mp3 bitsürűsége?
Mert elárulom, hogy nem , de sztem a legtöbb szám 160 kbites -
Jégkokó
veterán
Hogy miért írnak róla negatív dologokat? Hát azért, mert ez a telefon se hoz semmi ujdonságot az elődökhöz képest. Vki írta, hogy milyne felesleges a 3G, annak azt mondom, hogy próbálojon meg wapozni gprs el, és rögtön észreveszi a különbséget.
A memóriára meg csak annyit , hogy a számítógépeknél is egyre több memória szükséges, mégse mondja senki, hogy nem bővíti, hát ugyan ez van a telefonoknál is.
És több óra zene simán nem fér el el 420 megára, nekem az 1 gigás kártyán van 400 mega zene és összesen 2 album ami max másfél óra.
Én még hangminőség problémával nem igazán találkoztam, inkább csak azzal, hogy nincs térerő és azért rossz a vonal, szóval ennyit a te hiper szuper motoroládról. -
Jégkokó
veterán
válasz
bolondember #65 üzenetére
Ha az ember zenét akar halgatni , akkor bizony nagyon kevés az a 400 mega, arról már ne is beszéljünk, hogy ha fényképezel az is vesz el belőle elég rendesen.
Szóval nem hiszem, hogy olyan nagy dolog lett volna ha lehetne bővíteni memóriakártyával, ahogy a v3 at is lehet. -
Jégkokó
veterán
Nem tudom, hogy a többi gyártónak miért lenne oka félni a motorllától, hiszen ez a telefon se hozott lényegében semmi ujdonságot, a kamerája fixfokuszos, még csak egy segédfényszerű led sincsen, mindössze 2 megapixeles, memóriakártyával nem bővíthető, pedig már legalább 2 évvel ezelött is egy hasonló kategóriájú telefonnál már alap volt a bővíthetőség. Igy összeségében egy ujabb rókabőr a v3 ról, semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest