- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
hű!kifelejtettem mégvalamit!ennek a telónak valóban ennyire halk a csengése,meg a hangszórója,vagy csak én nem tudom normálisan beállítani?maxra tekertem a hangerőt,de valszeg nem hallanám meg pl az utcán ha keresnek...vagy nem hallanám mit beszélnek nekem a túloldalon.még viszonylag csendes helyen is vissza-visszakérdeztem mit mondtak.vagy menjek fülészhez,mert öreg és süket lettem
[Szerkesztve] -
betyarr
veterán
válasz
Alukard #2806 üzenetére
kösz az infót!
tegnap este óta sajnos nem túl sok ''vörös'' hajam maradt ettől a p2k vagy pk2 miez programtól...nem éppen egyszerű a haszálata és nem is jöttem rá.ahogy elkezdtem volna csinálni valamit megszakadt a kapcsolat a telóval.adtak viszont az usb tyúkbélhez cédét,azzal kicsit könnyebb boldogulni.
valaki tud csengőhangokat L7-re?persze valami ingyenesre gondoltam (pl:csikóhalnyerítés,zsiráfgágogás meg ilyenek)
köszi!! -
betyarr
veterán
válasz
Alukard #2802 üzenetére
először is köszike a választ!
1. javaval,hogy működik az?
4. az vagyok...dehát unalmas lenne nélkülük az életgondoltam megváltom már a világot és nem használok ilyet,mer azt mondják bonyolult.
és ha még lenne hozzám türelmed (vagy bárki másnak),akkor tudnál segíteni abban,hogy mit is tegyek ha mindig szeretnék kapni üzenetről értesítést?eddig még csak akkor kaptam ha minden egyes üzenet elküldésénél beállítottam,hogy kérek.
köszönöm! -
betyarr
veterán
sziasztok!
mostanában vettem egy ilyen remekbeszabott készüléket.segítsetek már nekem néhány dologban lécci!
1. azt írják,hogy van benne hangrögzítés.hol található ez a funkció?
2. bár lehet hogy kifogtok nevetni,de van egy canon digitális fényképezőhöz kapott memóriakártyám.véletlenül az nem jó ehhez a telóhoz?ugyanis nem adtak hozzá
3. bluemerle honlapja már nem él?
4. miért írja ki a számítógépem ha csatlakoztatom hozzá a telót,hogy rakjon be egy lemezt a meghajtóba?elkezd tölteni,de semmi mást nem tudok adatkábelen csinálni...
köszi előre is! -
betyarr
veterán
valaki próbálta már nagyobb teljesítményű aksival a telefont?ha igen ossza meg velem a tapasztalatát hogy meddig bírja!
Köszönöm -
betyarr
veterán
sziasztok!
lehet ehhez a készülékhez nagyobb teljesítményű aksit kapni?a nokiám után a 3-4 nap nagyon gyenge...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A V3-as PengeMoto után újabb extravékony, ám ezúttal hagyományosabb kialakítású készülékkel jelentkezik az amerikai gyártó.
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest