- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsero
aktív tag
-
zsero
aktív tag
válasz
skippper #5303 üzenetére
Itt fejlesztenek egy Python 3-as forkot:
https://github.com/eoyilmaz/displaycal-py3 -
janos666
nagyúr
válasz
skippper #4755 üzenetére
A WLED EDR-el valószínűleg közelebb leszel, mint a generic-el.
Ezt gondolom tudod, de a lenti mondatod alapján nem biztos: ezeken a report-okon nem látod, hogy abszolút értelemben milyen közel vagy a célhoz, mert ilyen értelemben mindig saját magát ellenőrzi vissza a műszer (teljesen relatív a saját abszolút értelmű pontosságához), csak magát a profilt ellenőrzöd, hogy milyen jól írja le a kijelző színterét. -
skippper
senior tag
válasz
skippper #4712 üzenetére
Illetve pontosabban isten tudja mit befolyásolt, mivel kipróbáltam egymás mellett, hogy egyszer végigtoltam egy kalibrációt úgy, hogy HDMI-re van állítva, majd végigtoltam egyet úgy, hogy a belső lejátszóra van állítva és a két profil eredménye teljesen megegyezik.
Példa a szemléletesség kedvéért:
Kalibráció 1: HDMI input - Expert Bright profil - D65/2.4 gamma BT.709 SDR
Kalibráció 2: Belső lejátszó input - Expert Dark profil - D65/2.4 gamma BT.709 SDRTV - HDMI input, Expert Bright mód, Pre-cal (már a bekalibrált készüléken, szóval gyakorlatilag a korábbi kalibráció eredménye) - dE 3-4
TV - HDMI (PC) input, Expert Bright mód, Pre-cal dE<1
TV - Belső lejátszó input, Expert Bright mód, Pre-cal dE<1TV - HDMI input, Expert Dark mód, Pre-cal dE 3-4
TV - HDMI (PC) input, Expert Dark mód, Pre-cal dE<1
TV - Belső lejátszó input, Expert Dark mód, Pre-cal dE<1Ez alapján pedig végképp nem tudom, hogy mit gondoljak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest