Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodi
csendes tag
válasz
anonimus25 #201 üzenetére
Én nagyon szerettem, bár mai fejjel a rezisztív kijelző kicsit idegesít, egyébként nagyon jól működik a mai napig, pedig már 4 éves. Az akkumulátor nem bír ki 1 max 2 napnál többet, de ez érthető. Jól kezelhető darab, win oprendszerrel, fel lehet rá rakni szinte mindent ami kellhet. Én pdf, doc jpg fájlokat kezelgettem vele, plusz iGO ment rajta, és persze naptár, telefon stb. szerintem nagyon jó volt a maga korában, és csinos is.
-
zodi
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni, mert a telefonom nem, vagy csak hangyaf*sznyit rezeg, teljesen random, h mikor. És a kijelző hol bevörösödik, hol bekékül, de sosem az igazi. Sajnos egyszer már volt cserélve a kijelzőm, utána 3 hónapig semmi probléma, és akkor elkezdte ezt a hülyeséget. Látok rajta mindent, csak a színe idegesítő, és eltorzítja a dolgokat. Szóval..ötlet?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma GPS navigációra felkészített PDA-telefon öszvér az új Mio. Az összegyúrás jól sikerült.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest