- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
FATtila78
tag
Elég feelinges volt olvasni ezt a cikket. Ebből is látszik, hogy az Apple szart se talált fel, sőt, a harmadik generációs telefonjában, a 3GS-ben tudta stabilan ezeket a funkciókat hozni, mint ez 2005-ben.
MNDNT TD PPLFN MGMNDMBR
-
TommyY2
tag
Sziasztok!
Be tudná nekem valaki linkelni a legjobb magyar nyelvű ROM-ot, valamint a telepítési instrukciókat.
Előre is köszönöm a segítséget.
U.I.: Már két éve Androidot használok, de előtte ez volt a kedvenc telefonom. Most már csak nosztalgiából és GPS használatra veszem elő néha.
TommyY
[ Szerkesztve ]
-
BPeter01
tag
sima SD-t alapból látnia kell(ene).
Én a következőt tenném:
Próbáld ki másban is a kártyát, ha megy akkor a próbáld meg a készülék kártyanyílását megtakarítani/ 5-6 ki-be mozgatást a kártyán hátha kontaktos és ez segít.
Lehet próbálkozni egy soft / hard resettel, de szerintem az ebben nem segít. (viszont már mindegy alapon hátha....)Üdv: BPeter
-
medve1
csendes tag
Sziasztok.Kaptam 701-est, de nem látja a memó kártyát.Amikor megkaptam még látta, rajta van az iGo.KIvettem a kártyát, visszatettem és semmi.Másik kártyát rakok bele azt sem látja.
Abszolút kezdő vagyok kérlek ezt vegyétek figyelembe
Mi lehet a gond?Milyen infót írjak még hogy pontosabb lehessen a hiba meghatározása?
Segítségeteket elöre is köszönöm. -
zodi
csendes tag
válasz
anonimus25 #201 üzenetére
Én nagyon szerettem, bár mai fejjel a rezisztív kijelző kicsit idegesít, egyébként nagyon jól működik a mai napig, pedig már 4 éves. Az akkumulátor nem bír ki 1 max 2 napnál többet, de ez érthető. Jól kezelhető darab, win oprendszerrel, fel lehet rá rakni szinte mindent ami kellhet. Én pdf, doc jpg fájlokat kezelgettem vele, plusz iGO ment rajta, és persze naptár, telefon stb. szerintem nagyon jó volt a maga korában, és csinos is.
-
anonimus25
aktív tag
sziasztok.én most szeretnék ilyen készüléket.eléggé ba.....za az agyam .nem tudom engem megfog és tetszik vannak hiányosságai mint ugye minden készüléknek.olyanokat kérdeznék akinek ilyen van és volt mi a tapasztalat?előre is köszi a választ
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
Adonimus
senior tag
Hali. Tudnátok ehhez a készülékhez eredeti akkumulátort?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Tudom hogy már kiöregedett a mai telcsik között, de havernek ilyen van, és most segítség kéne.
A gyári navigációt letörölte, és most szeretném neki újra varázsolni.
Honnan lehet leszedni ezt a navigációs programot és hozzá magyar térképet?
Ha jól tudom agyári Miomap V3 volt rajta.Köszönöm nagyon a helpeket!
TL
-
beni121
aktív tag
Ő jobb vagy a 702. Nagon sok helyen lehúzzák a 702-őt, télleg ennyire nem jó? És ő mennyire jó? Olvastam két másodperces búgát, azzal mi a helyzet? Wifi kártyával jól hSZNÁLHATÓ? csAK BELETESZEM és meg? kb mennyi bele egy ilywen? Ez a ucc jobb mint a htc touch?
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
zodi
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni, mert a telefonom nem, vagy csak hangyaf*sznyit rezeg, teljesen random, h mikor. És a kijelző hol bevörösödik, hol bekékül, de sosem az igazi. Sajnos egyszer már volt cserélve a kijelzőm, utána 3 hónapig semmi probléma, és akkor elkezdte ezt a hülyeséget. Látok rajta mindent, csak a színe idegesítő, és eltorzítja a dolgokat. Szóval..ötlet?
Előre is köszi! -
ImMed
csendes tag
En most kezdtem ismerkedni, egy ilyen 701es masinaval. Blackberryrol valtottam ilyenre, es eddig sok fantaziat latok benne, kivancsi vagyok, milyen programokat lehet egyaltalan hasznalni egy ilyennel, de elsore a merete brutalisan nagy!
-
vikoart87
csendes tag
elolvastam ismét a linked(merthogy már jártam ott régebben...nemvolt új)
ugyanazokat írta le mint én:
A Mio nem PDA és nem telefon. A Mio egy jelenség..." idézet-topic vége részemről is. -
Stirlitz
senior tag
válasz
vikoart87 #192 üzenetére
Talán körülnézhettél volna más oldalakon is. A gyári füles hang minősége nem első osztályú, de nem a jack aljzat a halk. Cserélj fülest. Valóban ott van a 2mp-s bug, ami beérkező hívásnál jelentkezik. Minél nagyobb a híváslistád, annál észrevehetőbb. Idönként törölni kell a híváslistát. És bizony az újabb romokal jól használható a bt. A csengőhangok és sok minden másról pedig itt olvashatsz bövebben. És lehet segíteni, ha normálisan kérdeznek. Thx! Részemröl befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
vikoart87
csendes tag
egyébként bocsánatot kérek azoktól akiknek az 520 Mhz-es Intel-lelkébe tapostam
-
vikoart87
csendes tag
gondolom nekem szólt)" -nos nem hordtam le teljesen,csupán alapvető hibákra gondolok amit nemrég egy Eten -nél is észrevettem és ez valószínűleg a winmo lassúsága pölö a hívás jelzés késett: köbö 2-3 csörgés ment az egyik oldalon mire a mio jelzett.amikor felvettem eltelt még egy kis idő mire egyáltalán a vonalat megnyitotta addig engem nem lehetett hallani...így a köszönés ugyan meglett spórolva de azért..na(ez a legendás 3 mpes csúszás ala mio)...és nem!!! nem segített sem a memória felszabadítása....sem winmo-váltás....ez belevan gyógyítva.
---de hogy megnyugtassalak:-kiváló-strapabíró anyagból készült.az SD foglalat és a csatlakózók nagyon jól bírták,minden kütyü rajta elnyűhetetlen volt.....és még sorolhatnám!de azt is ami kritikán aluli.ez a topic szerintem arra is szolgál hogy a negatívumokat is leírjuk...sőtt.... talán ha többen leírták volna mondjuk hogy full halk a jack kimenete vagy hogy a Bluetooth nehezen komunikál más telefonokkal...sötöbö...taaaalán segíthettél volna a megoldásban !/? mellesleg 2 évig használtam így foltozva a hibáit mert jó kis gépp mindezektől függetlenül. -
Stirlitz
senior tag
válasz
vikoart87 #190 üzenetére
Nem tudom milyen rakat hibáról beszélsz , amikor minden működik rajta....
És köszi, hogy mindig beírod, hogy szerinted szar. Egyszer azt is leírhatnád, pontosan mi nem volt jó benne, de ne úgy kezd, hogy az egész, mert az nem igaz. Fogadd el, hogy neked nem jött be, nagyon sok más ember pedig elégedett vele.
[ Szerkesztve ]
-
vikoart87
csendes tag
1 évig volt mio 701 em.most krepált be( mellesleg árulom a szerveit) nekem működött minden csak ráment két nap googlizás mig bármit is belöttem mert nem ment a szokványos módon. bezzeg mellette a htc-vel meg az omniával nemvolt ennyi gond...
Nos a kérdés: ki tudja hogy honnan jön a varázsa hogy a rakat hiba mellett mégis sokak kedvence még mindig?
-
Stirlitz
senior tag
válasz
doktor úr #186 üzenetére
Az utolsó wm6.1 lite rom nagyon gyors, 33mb szabad ram van vele bekapcsolás után. Ez több mint a gyári rommal, igaz csak picivel, de több. Ennél több szabad ram csak Lifeforce utolsó wm5-ös romjával van, itt is igaz, csak egy picivel. Az utolsó wm6.5 lite rom csak 24mb szabad ram-ot tudd. De ennek ellenére gyors. És semmit nem kell hozzá telepíteni, azonnal jó minden, még az mms küldés is. Sajna a wm6.1 romhoz kell még egy arcsoft mms composer telepítés. Az említett romok, a legjobbak mio-hoz. Meg kell említeni Ansar nevét is rom esetén, de nekem az ő romjai túl csicsásak. És olyan ez , mint amikor az ember nagyobbat akar markolni mint amit bír... Szóval a kevesebb, néha több. így vagyok a Titániumos változattal is wm6.5 esetén, nélküle pattogosabb minden, és a 2sec bug sem 2sec bug már. Kb 1sec lett.
UI: érdemes gyakran felnézni a linkelt oldalra, mivel Elminster nagyon gyors, hetente is jönnek újabb romok
Ahogy mondják rá a külföldi oldalakon, Elminster, you are really fast!
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
-
doktor úr
aktív tag
Valaki el tudná nekem küldeni a CD-n lévő USB modem drivert! A netet hiába túrom utána, és most nagyon kéne a mobilnet a gépemre. A CD persze otthon...
dallos (kukuc) vipmail [pont] hu -
valaki csinált már rom upgrade-t win7 alatt? (64 bites)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Batmause
tag
Csináltam egy frissítést a kütyümön. Be lehet kapcsolni, el is lehet kezdeni a beállításokat, de nem tudok tovább haladni a "pop-up menus" részen.
http://service.mio.com/m0100/F0110_DownLoad_Faq.aspx?bullid=AllBull&faqid=101444
Ezt tettem fel rá. Szerintetek a frissítés a rossz? -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Aki már használta mio a701-esét sd wlan kártyával attól kérdezem: mi a helyes beállítás hogy működjön az internetezés. Ha látja is a routert nem tud csatlakozni. explorer vagy opera megnyitásakor pedig gprs internetet szeretne megnyitni azonosítóval jelszóval.
Előre is köszi az ötleteket
-
kltz
tag
válasz
vikoart87 #174 üzenetére
Nekem volt volt képernyő problémám, de a garancia szerviz megoldóta. De viszont a telefon közel nem olyan rossz mint ahogy te beállítod.Az össz baja a 2 sec bug de az megszokható egy idő után.GPS miért szidod benne? Nem értem a feltevésedet a gps-el kapcsoloatban nem csak autóban lehet használni én pl. kerepáron használom és kocsiban is .sokszor használtam és semmi gondom nem volt vele.
Üdv KLtz
-
vikoart87
csendes tag
nos régen jártam erre:- így több időm volt tapasztalni.:
-Mint ahogy még a PDA mania oldalán is leírták a tesztjében-buggyant megoldás az alulról csatolt ceka.a telefon funkció a 4 főzött rom után sem javult (3-4 mp-es BUG") frissítéseket egy hétig kerestem persze a gyártó igencsak megfeledkezett e gyermekéről tehát gyári dolgokat nemnagyon találni.van egy 2003 oppal rendelkező I-mate PPC-ém.és habár a kijelzője elmarad a MIO-tól a mikrofon beállítása,a BT használhatósága a gombok kialakítása sokkal jobb mint a kis 701-esé. és végül a GPS: az szerintem teljesen jó csak mire?? merthogy a kocsiban ha kirakod a szélvédőre semmit nem látsz mert kicsi a kijelzője+ ha még Navi közben hívnak is...tuti befagy az agya(jaaaa és most 1 hete még szuttyogis a kijelzö------minden átmegy néha zöldbe vagy pirosba)habár nekem nemjött be ez a géppp (és ezzel valószínűleg kevesen vannak: aki trendi pédéjás telefont akar venni annak naggyon nyerő,...jól néz ki minden elfut rajta szóval ennyi... -
Olcsi
senior tag
válasz
vikoart87 #172 üzenetére
Esetleg részleteznéd a dolgot? Nekem egy mio a201-esem van...na az tényleg nem mai darab, és nekem teljesen megfelel. Bár nem használom másra, csak navigációra. De arra tökéletes...autós és túrázós navigációra egyaránt teljes mértékben megfelel.
Persze ez az a 701 már egy egészen más kategóra...már a telefonos funkcióját tekintve is. Nekem bejönne egy ilyen. -
vikoart87
csendes tag
aki efféle típust akar azt lebeszélem akár PÜ-ben vagy itt mind1-
nekem nemjött be ez a típus.igaz megvártam míg teljesen aljára megy az ára(tehát a 701 es nem mai darab...hiányzik is belőle-ez+az) de az a része se teljesen nyerő aminek anno..... régen is megkellett volna felelnie.
buktam az árát -
janinne
csendes tag
Hello!
Van egy mio A701-em, de valamiért nem tudja kezelni a memóriakártyát.Annyit ír, hogy a teljes tárolókártya memória nincs telepítve.
Tudja valaki hogy ez miért lehet, vagy hogyan lehet megoldani? -
Olcsi
senior tag
Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet a legolcsóbban hozzájutni részletfizetési lehetőséggel? Köszi!
-
sube
aktív tag
Sima kikapcs, bekapcs nálam az újraindítás szinonímája, a reset az egy kicsit bővebb fogalom. Visszadtam a készüléket, volt pár apró hibája mint pl a sticket takaró gumi levolt szakadva, ütött kopott volt mindenütt de a legbosszantóbb az, az hogy 70% hangerő felett recseg az egész (akár zene akár navi).
-
-
sube
aktív tag
válasz
Viktor0610 #164 üzenetére
Ha a resetet mint újraindítást érted, akkor az sem hatotta meg a lelkét. A ketyere bal oldalán van egy 'reset' feliratú gombostűnyi lik, de az a tulaj szerint formatál is, így inkább nem bántom.
A tácspados kézírást tuti megtanítanám vele ha az enyém lenne, szerintem az a legnagyobb móka az egészben
Köszöntem az instrukciókat! -
A PDA-t gondoltam resetelni, de mindkettőnek sem árt.
A szövegfelismerés két esetben használható. Megtanítod az írásodra vagy (ami könnyebb) megtanulod, hogy kell írni az egyes betűket. Én a magam részéről inkább maradok az általad is említett virtuális billentyűzetnél.
Xiaomi 13T
-
sube
aktív tag
válasz
Viktor0610 #161 üzenetére
Annyi csalás van a dologban, hogy nem a saját kábelét használom a dologhoz. De ha ez egy sima miniusb to usb kábelnél bezavar akkor nagyon felkacagok.
Sajátját nem kaptam kölcsönbe, így a meizum-ét használom. Tölteni tölt rajta keresztül.
Reset mint a készüléket? Annyira bátor nem vagyok, nem az enyém a cumó
Megvárom még a gazdi felkell, ha neki sincs ötlete, akkor nem veszem át a tulajdonjogot.A tácspad amúgy baromira bejön, meg a folyamatos szövegírás felismerés. Igaz többnyire félreérti a dolgot (pl. 'Szőlő' szóra ieneket kaptam: 5zili, Sze'to', Sr'o'he', de volt Sz"ol"o is
; vagy a 'Kukorica' helyett: yuko QI CA
). Nemtudom, hogy a 6020 asomat megéri-e lecserélni egy ienre 50k ért, tuti készülék, nameg gps... dehát izé.
-
-
sube
aktív tag
válasz
Viktor0610 #159 üzenetére
4.5 verzióval probálkozom. A jelenség itt látható: [link]
Semmi hibaüzi, csak nem látja semeik a másikat. A Mioval kéne bármit is csinálni közbe? (ez az első pda cucc amit próbálok pároztatni, csak azért kérdem).
Van rajta egy Activesync nevű progi, de hogy oda mien adatokat adjak be, nem igazán egyértelmű. Meg mielött átvettem azelött fél órával szinkronizálva volt, ergo megy vhogy -
-
sube
aktív tag
Kaptam 1 napra jáccani egy ien ketyerét, viszon kifogott rajtam. Nem bírom társalgásra rávenni a géppel. (xp x64, sima xp vel se). Activesync et felpakoltam, összedugtam őket, semmi. Activesync megnyit, csatlakozás... 'nem található eszköz'. Ötlet?
Továbbá: ha 100% (szerk: néha még 70% on is) van a hangszóró, akkor normális hogy berecseg? Mind navigálás, mind zene alatt (mint mikor erőlködik egy hangszóró).
köszi, üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Lator
tag
Nah Hölgyek/Urak... én eladtam és nemsokára meglesz az utódja a702...
Remélem ez is jó lesz! Köszönöm a sok segítséget és további jó használatot!Már leszoktam arról, hogy olyanokkal vitázzam akiknek nem adok a véleményére!
-
Lator
tag
válasz
Viktor0610 #154 üzenetére
Hát bocsánat! Akkor erről ennyit
Már leszoktam arról, hogy olyanokkal vitázzam akiknek nem adok a véleményére!
-
blp69
csendes tag
Köszi szépen! Így már teljesen jól működik!
-
-
blp69
csendes tag
észülék beállítások
Ezen az oldalon segítséget találsz, hogy készülékeden -amennyiben az nem alkalmas az automatikus beállításra (ld. Távbeállítás) - könnyen és gyorsan beállítsd a WAP vagy az MMS használatához szükséges paramétereket.
A Vodafone által forgalomba hozott készülékek letölthető beállításait itt találod meg!
MMS beállítások
MMS üzenet küldésénél az alábbi beállítások szükségesek a készülékben:
MMS beállítási paraméterek
Adatátvitel módja: GPRS
Hozzáférési pont (APN): mms.vodafone.net
Átjáró (gateway) IP címe: 80.244.97.2
Kezdőlap: http://mms.vodafone.hu/servlets/mmsWAP beállítások
Az alábbi táblázat összefoglalja a szükséges beállítási paramétereket:
WAP beállítási paraméterek
Kezdőlap cime: http://live.vodafone.com/
Böngészés tipusa: Folyamatos
Biztonsági kapcsolat: Ki
Átvitel módja: Adat
Hivandó telefonszám: +36 70 700 0927
IP cím: 010.009.008.007
Azonosítás tipusa: Normal
Adathívás tipusa: ISDN
Adathívás sebessége: 14400
Felhasználó név: vodawap
Jelszó: vodawap
Port szám: 9201GPRS WAP beállítások
WAP paraméterek Havídíjas előfizetés esetén VitaMAX kártya esetén
APN-cím wap.vodafone.net VitaMAX.wap.vodafone.net
Felhasználó azonosító vodawap
Jelszó vodawap
IP-cím 010.009.008.007
Kezdőlap címe http://live.vodafone.com
Kapcsolódás GPRSTulképpen nekem havidíjas előfizum van.
[ Szerkesztve ]
-
blp69
csendes tag
Igen, de az a honlapjukon is fent van.
-
blp69
csendes tag
Üdv mindenkinek! A 701-em van és sajnos nem boldogulok az internet böngészőjével. Vodás a kártyám. Már többször megpróbáltam beállítani, de mindig hibát ír. Bementem a Vodához is , de azt mondták, hogy csak a náluk forgalmazott készülékekhez tudnak segítséget nyújtani.
Ha valaki tud, kérem segítsen a beállításokban!! -
Lator
tag
válasz
ZeUS2140 #148 üzenetére
De mennyünk már! Hát ez milyen
"Én megszoktam, hogy este 1x ki kell ütni a bill.zárat és akkor np"
Igen .., nem ez a gép erőssége! Dehát ez legyen a legnagyobb baja
A702 ... 200MHz -es proci!
Az milyen? Nah neee... Miért kell visszalépni???Már leszoktam arról, hogy olyanokkal vitázzam akiknek nem adok a véleményére!
-
ZeUS2140
aktív tag
Én megszoktam, hogy este 1x ki kell ütni a bill.zárat és akkor np.
Viszont, ami programozás hiba és ráadásul ökör hiba!
Nekem eddig Nokia telóim voltak.
Ha valaki azok mellett nem ébred fel, ott már szándékos szabotázs van
De a Mio? villog 3-at, csirippel 2-t és feladja...
Amíg az akksid bírja apukám!!! Rezegjen, ugráljon, sikítson, világítson!!! Na mind1. Én megszoktam, de eleinte vacak volt mindig arra hivatkozni, hogy azért késtem, mert új telcsim van
Na üdv!
Mindezek ellenére én nagyon szeretem a kis "Miókát"hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
bifa
csendes tag
Ja elég gáz, hogy külön ébresztőóra kell a Mióka mellé, nem!
Többféle ébresztőprogit is próbáltam már, hátha annak a hibája,de hiába.
Próbáltam megfigyelni, hogy mivel lehet kapcsolatban, hogy nem ébred fel, de semmi logikus dolgot nem vettem észre
Kiváncsi lennék,hogy WM6-al is csinálja-e?!!
Lehet egyszer kipróbálom....bifa
-
Lator
tag
-
ZeUS2140
aktív tag
én ha este telefonálok vele, úgy, hogy hívnak és a beszélgetés végén kinyomom, de a billentyűzárat nem veszem ki, akkor reggel nem ébreszt.
Ha megnézem reggel, 9-kor pl, akkor ott mutatja, hogy 6-kor ébresztett és ott az emlékeztető link. Nekem gyári 64-es van ha jól emléxem.hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
bifa
csendes tag
Sziasztok. Olyan gáz van néha az A701-mel, hogy elfelejt felébredni készenlétből az ébresztéshez. Ha megnyomom a kikapcsoló gombot (arra tér ugye vissza készenlétből) akkor rögtön kezdi is az ébresztést. Csak néha csinálja, rendszertelenül. Tapasztaltatok már ilyet? Mit lehetne csinálni vele? Több romot is próbáltam már, jelenleg a Lifeforce 9.4 van fennt (asszem ez a legújabb WM5).Köszi!!
bifa
-
Lator
tag
válasz
ZeUS2140 #141 üzenetére
Pont ezt akartam javasolni, hogy próbáld meg másik java szoftverrel is, hátha azzal van a baj!
Elvileg, csak duplaklikk a szofverre és automatikusan fel kellene, hogy ismerje és futtatnia kellene! (elvileg szépen települt is a futtató környezet, mert az ikon megjelent)
Nem crack-elt vagy "berhelt" játék?
Lehet, hogy specifikus könyvtárba kell tenni és csak akkor fut (lásd IGO egyes tipusai!)Ezeket ellenőrizd le!
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Viktor0610 #140 üzenetére
Semmi.
Ugyan az. Icon-t már átvette, de semmi nem történik. Sem akkor, mikor a progit indítom, sem akkor, mikor a jar-ra kattintok.
Holnap kipróbálom a másik progit.
Hátha.
Üdv!hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Viktor0610 #138 üzenetére
Feltettem az Intent-et.
Elindítom a midlet manager-t és nem történik semmi. Nincs a futó alkalmazások között.
A .jar file-ok icon-ja megváltozott. Ha rákattintok nem történik semmi. Igaz, hogy már nincs hiba üzenet sem, de más sem történikErre ötlet?
hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Viktor0610 #136 üzenetére
A gépen nincs sem java, sem az általad említett programok.
A program files mappában semmi java-val kapcs. dolog sincs, csk úgy, mint a program-ok között. Nem lehet letölteni egy java környezetet rá és akkor megoldódna? Vagy a jar file-okat akkor sem tudna megnyitni?Komolyan nem értem, hogy 21. század arról fog szólni, hogy ki hogy tudja a maximálisan túlbonyolítani egy már meglévő dolgot. Na mind1.
erre gondoltál?
[link][ Szerkesztve ]
-
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Viktor0610 #134 üzenetére
"There is no application associated with "jatek". Run the application first, then open this file from within the application."
Ezt írja ki, mikor futtatni szeretnék egy valami.jar file-t.
Simán sync-el felmásolom a jar file-t a gépre és ott futtatni szerettem volna.
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
google a barátom, de cserbenhagyott a mocsok.
Olvastam, hogy lehet jar/jad szal' java játékokat futtatni a 701-esen.
Valaki segítene ebben, mert nem boldogulokElőre is köszönöm!
Üdv!
-
GeryPc
senior tag
már tárgytalan
[ Szerkesztve ]
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
Lator
tag
Azt én megnézetném szervízzel, mert ez biza kábel vagy szivacs gond lesz!
Magyarra fordítva érintkezési parája van a gépnek! azért változnak a színek mert nem mindíg visz át ninden adatot!Service!
-
pschio
őstag
válasz
Viktor0610 #128 üzenetére
egyre jobb
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #126 üzenetére
...amik jó drágák, és cserébe kicsi a kapacitásuk.
gondolom egy ilyen wifi kártya elég brutálisan szipkázza az akksit. -
-
pschio
őstag
valaki homalyositson fel. ha belerakok egy sdio wlan kartyat akkor a memoriat mar nem tudom boviteni?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
kltz
tag
Hello!Nekem is van egy a701 mio és az a bajom vele,hogy elszínezödik a képernyő(zöld,piros) és ha nyomkodom az oldalát akkor elmulik.Volt már valakinek ilyen próblémája?
Üdv KLtz
-
Lator
tag
válasz
Viktor0610 #122 üzenetére
Egészen biztos, hogy kapott mondjuk egy memóriakártyát amire elő volt telepítve vagy rajta volt a telepítője az IGO-nak!
A Nav-N-GO-t pedig hívd fel és segítenek nagyon normális cég sztem ;)Már leszoktam arról, hogy olyanokkal vitázzam akiknek nem adok a véleményére!
-
Gzolo
senior tag
válasz
Viktor0610 #120 üzenetére
A tulaj úgy vette, hogy már rajta volt az Igo, 1 gigás, nem igo-s matricás memóriakártyán. Adták ezt a gépet boltokban Igoval szerelve?Hogyan lehetne ellenőrizni az eredetiséget?
-
Az "újratelepítéshez".
Nem tudom, próbáltál már soft resetet elvégezni, ez általában az apróbb gondokon szokott segíteni.
A hard resettel kapcsolatban (a rendszer alapállapotba hozása, minden program, ezzel együtt a teljes memória törlése) pedig a használati nyújthat segítséget.Érdekes, ha a tulaj nem tudja megmondani, jogtiszta-e az iGO a gépen...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Gzolo
senior tag
Hali
Van nálam egy ilyen készülék, Igo-t kéne frissíteni Plus verzióra, vagy annál újabbra ha létezik erre a készülékre. De Nav n Go oldala nem enged regisztrálni, hiába írom be a termékkódot, visszadob, hogy a kis képben levő biztonsági kód hibás. Egy telepítőt tudnátok linkelni a PLushoz, v. valamilyen más megoldás?
Hogyan zárható ki, hogy warez verzió fut rajta?A tulaj nem tudja megmondani.MÁs:
Windowst kéne rajta újrarakni, mert pl. a kamera gyorsbillje hibaüzenetet ad, és még hasonló finomságok. Ehhez infókat holt találok?Segítségetek köszönöm előre is..
-
Lator
tag
válasz
Viktor0610 #117 üzenetére
Természetesen!
Hivatalosan pedig a gyártó oldalán!Már leszoktam arról, hogy olyanokkal vitázzam akiknek nem adok a véleményére!
-
A nem ingyenes játékok/programok feltételét hagyjuk, ha kérhetem -ld. alapelvek.
Köszönöm.Xiaomi 13T
-
Lator
tag
Jó progik, jó játékok? Torrenten van fent nagyon sok pakk! De sajna azok elég ömlesztettel!
Én általában szereztetek! Körül is nézek, mert valahjol van nekem is egy cd összeszedve rá jónéjhány haszbos dologgal! Progik + Játék + IGO Közép Euha megtalálom felteszem avlahová és sikoltok
-
Marty8
tag
sziasztok!
érdekelne engem, hogy hogyan tudnám lefrissíteni az ilyen készülék oprendszerét, és hol találok rá jó progikat, játékokat!
előre is köszi+
aki nenni annak annak: [link][ Szerkesztve ]
M a t y a s
-
mogyi10101
csendes tag
Üdv Hozzáértők!
Kipróbálásra hozzámkerült(hard reset után) egy ilyen jószág, de:
-bekapcs után(oprenszer elindul) a képernyő méretezésénél (align screen) nem a ceruzát követi, hanem kötött pályán körbejárja a kijelzőt, teljesen mindegy merre húzom a cerkát.Akinek van tiptyi az mondja
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
sinick
senior tag
Miért van az, hogy bejövő hívásnál a SIM kártyáról veszi az A701-es a hívó adatait (név, telószám). A memóriában a nevet szépen kiegészítettem, tettem mellé fényképet is, a mobil telószám is ugyanaz +36301234567 formában (próbáltam 06301234567 formában is)?
Config: Mitac MIO A701, LIFEFORCE 9.5.2007.08.20, alap Contact Manager, a registryben kikapcsoltam a SIM contactok megjelenítését is.
-
Bass
addikt
Hi!
Egy ismerősnek van egy ilyen cumója de az istenért se müxik neki az mms már sokféle módon próbálta beállítani de semmi nincs valakinek tuti modszere.Vodafone-os.
Köszi"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
sinick
senior tag
Néha - mindenféle állapotról - egy hangjelzéssel egybekötött emlékeztetőt ad a PDA, amit a legalsó "gomvsáv" sorban kb. egy fél másodpercre ki is ír. Ezeket az emlékeztetőket hol lehet megtekinteni? (Leírásban szintén nincs említés, a beállításokban lévő figyelmeztetések beállításáról találtam infót)
Köszi: sinick
-
sinick
senior tag
- Köszi! Bluetooth-on, ActiveSync-en keresztül most már minden megy (PDA netezés PC keresztül, PDA fájlkezelés, PDA szinkronizálás) Ami zavaró, hogy ha be is van kapcsolva a BT, akkor elő kell kotorászni a PDA-n az ActiveSync-etés kézzel kell kapcsolódni (Bluetooth-os csatlakozás pont). Valahogy automatizálni kellene!
- Viszont utána azzal szívtam, hogy USB kábelen keresztül nem megy a PDA netezés PC keresztül (minden más ActiveSync művelet ment). Poénból kikapcsoltam a Kapcsolatok -> USB->PC pontban a Haladó hálózati funkciókat, majd új (másik) drivert rakot fel az XP és onnantól már minden megy. Egyelőre nem látom hátrányát, hogy nincs "haladó" hálózatom.
-
rumos14
nagyúr
hát akkor egy qrva nagy grat ha meg tudtad csinálni mert sokaknak beletört a bicskája. én is gondolkodtam a témán, másik szobából, ágyból, wc-ről pda-n netezni jópofa, de kevés ez a 6m is (mások ilyen 1-2m-t írtak), nem helyettesít egy rútert.
szerk: nade van egy ötletem: a BT adapter ugye usb-n keresztül csatlakozik, kell venni egy jó hosszú usb kábelt, azzal a lakás közepéig kivezetni az adaptert, úgy talán belefér a 6m-be a lakás összes sarka
[ Szerkesztve ]
-
sinick
senior tag
Nah, vettem egy BT adaptert (illetve elhoztam kipróbálni). Nagy szenvedés árán összejött (bár ugyanazokat a lépéseket csináltam mindvégig csak a sorrend lehet hogy nem mindegy).
Az BT adapter egy ES-388, max hatótáv kb. 6 méter. ActiveSny-en keresztül tudok netezni és persze a PDA-t kezelni. -
házimozis
tag
üdv!
1. Ez a probléma már GSM only készülék lecserélésénél, is létezik. Évek óta. Persze a hálózat-szolgáltatók (és szervizeik) nem is halottak ilyenről.
A SIM kártyát a helyedben ellenőrizetném a szolgáltatóval, (valszeg csere) mert ez is okozhat olyan adatvesztést, vagy bizonyos szolgáltatásokat nem lehet használni miatta. Ez viszont személyes tapasztalatom.A névgépelést nem fogod megúszni. Mert vélhetően van telefonkönyv kezelő és áttöltő progi, de ezeken nem szokot jellemző lenni a csoportos karaktercsere, mint pl egy excelben.
-
sinick
senior tag
Ma tulaja lettem egy 701-esnek, átnézegettem a cd-ken található doksikat is, de nem találtam választ:
1. Átraktam a SIM kártyámat (van vagy 8 éves!) és a telefonjegyzékben a nevek ékezeti helyett egy "négyzet" jelenik meg. Létezik erre valami átkonvertáló progi vagy egyesével pötyögjem át az egészet?
(Gondolom egy reset majd megoldja!)2. Az természetes lehet, hogy a jobboldali (kikapcs) billentyű főmenüben "Névjegy" felirat szerepel. Ha megnyomom, nem történik semmi, ha tovább nyomom, akkor meg ki akar kapcsolni. Bel gombra "Telefon" van írva és arra a gyorshívó (numerikus panel) be is jön. Kikapcs gombra nem jön elő e telefonjegyzék, ha ceruzával rábökök a feliratra, akkor előjön.
(Most a Windows Media Player gombra raktam rá a telefonjegyzéket! Igazából így nem gond, csak furcsa.)3. Buzeráltam a hálózati beállításokat (Kapcsolatok->Hálózati kártyák, modemek, stb. - Internet, munkahelyi) elvileg mindent visszaállítottam alapra és USB-re dugáskor vagy bekapcsolás után azt az üzenetet kapom, hogy "IP cím nem elérhető...".
(Gondolom egy reset majd megoldja!)4. Jól tudom, hogy ez a gép tud WLAN-ozni. Akkor egy sima WLAN-os routerrel ki tudok menni?
(Úgy értem: gondolom ugyanúgy működnek, mint a PC-s WLAN-os eszközök.)5. Ha nem tudok WLAN--on, akkor Bluetooth-on keresztül tudok kapcsolódni?
(Ez totál kimaradt az életemből: gondolom léteznek PC-s BT-os eszközök.)Várom válaszaitokat!
Köszönettel: sinick
(Bocs a lámakodásért, de már fáradt vagyok utánanézni, visszaolvasni!)
-
válasz
Calvados101 #101 üzenetére
Pedig olybá tűnik.
Resetelni próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Calvados101
csendes tag
sziasztok!
Lehet hogy nem pontosan a topik témájába tartozik az alábbi kérdésem, de hátha tud valaki segíteni. Most vettem egy MIO A501-et, és bekapcsoláskor elindul a Windows rajta, de aztán egy pittyenés után 2 másodperc után újra boot-ol a jószág. Nem tudok vele semmit csinálni. Remélem hogy nem egy hibásat fogtam ki...
Új hozzászólás Aktív témák
ma GPS navigációra felkészített PDA-telefon öszvér az új Mio. Az összegyúrás jól sikerült.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest