Új hozzászólás Aktív témák
-
BALUTDI
csendes tag
Igen tudatosan vettem ezt a készüléket mert egy jó készülék csak a térkép ellátása olyan amilyen, de nem szeretnék olyan csevegésbe belefolyni amit elkezdtél mindenki maga dönti el hogy mit és hogyan csinál.Egy biztos ha most tegyük fel veszel egy középkategóriás készüléket eljön az az idő hogy bizony egy térképszoftver többe kerül mint az akkori készüléked és ugye senki sem a navira fog egész életében spórolni. Nem vagyok híve a kalózkodásnak de azon elkellene gondolkodni a kereskedőknek hogy nem lehet mindig minket kopasztani. Nem vagyok jártas de lehet külföldön fele áron is hozzálehet jutni a térképszoftverekhez,nem tudom. Becsületesen ma nem lehet itt boldogulni,tudom ellehet menni
de ez vissza is igaz
Inkább beszéljünk a készülékrőlkészülékekről.
-
tzhgtr
csendes tag
Szia!
Én pontosan azt a frissítést keresem amiböl te többet is vettél.
Nekem az nagyon megfelelne,mert az én Mio-mon még az eredeti 200704. havi térképek vannak.Nagyon megérett a frissítésre,sajnos én nem használtam ki azt az akciót és nem vettem azt a frissítő SD kártyát.Egyébbként a te kártyádon mikori térképek vannak???
Tudnál valahogy segíteni nekem?? Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged